Dobio sam zeleno svjetlo od moda., ovdje mozemo voditi diskusiju o Balonu pa tako ove godine imamo tri kandidata Riberi, Ronaldo, Messi..
Kako, sta...ko
Ko je po vama zasluzio itd..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jesi li ti svjestan da je ovo INDIVIDUALNA nagradabosn.om wrote:Lsd, ne razgovara mi se s tipovima koji se ne razumiju, zao mi je. Sampion svijeta ne zasluzuje nagradu? Nasparam koga, tipova koji nakrkaju 35 golova Getafeima bez da osvoje ista vrijedno?
Fudbal je kolektivni sport, gdje je najbolji onaj ko je svoju ekipu poveo najoptimalnije. Ostalo su sve opticke varke za neupucene. Nisi nikad igrao na visokom nivou, predpostavljam.
Svi sto su glasali za lakrdiju, prebacilo na mesijaCharuga wrote:Anketa je promijenjena.
Eto, sad je sve od nule ...jasko_ba wrote:Svi sto su glasali za lakrdiju, prebacilo na mesijaCharuga wrote:Anketa je promijenjena.
Pa Ribery se predstavlja u javnosti kao vođa Bayerna otkako je izbila kampanja za zlatku, a realna situacija je da je Bayern trenutno najjaci kolektiv u kojem je Ribery samo jedan od 11 igraca, mada eto spada među 3-4 vaznija, ali sam siguran da bi Bayern puno lakse mogao bez njega vec Barcelona i Real bez Messia i Ronalda.bosn.om wrote:Lsd, ne razgovara mi se s tipovima koji se ne razumiju, zao mi je. Sampion svijeta ne zasluzuje nagradu? Nasparam koga, tipova koji nakrkaju 35 golova Getafeima bez da osvoje ista vrijedno?
Fudbal je kolektivni sport, gdje je najbolji onaj ko je svoju ekipu poveo najoptimalnije. Ostalo su sve opticke varke za neupucene. Nisi nikad igrao na visokom nivou, pretpostavljam.