Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Locked
Banksy

#376 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Banksy »

Da se vratimo temi, ako je to moguće
Banksy wrote:
oko nekretnina, čini mi se reče ''očeva vikendica''?
Pod pretpostavkom da laže i da mu niko iz stare sarajevske familije Močević (donedavnih vlasnika cijelih Poljina) nije otac, kako babin dunum zemlje i vikendica u Hotonju, iz imovinskog kartona 2000. god, preko noći postaju 10 dunuma i milionska vila na Poljinama.
Naime, imam neku garsonjeru u BuljakovU, a rado bih 200 kvadrata na Titovoj, pa da pitam za recept.
Banksy wrote:
... zašto je juče slagao javnosti da se radi o ''očevoj vikendici'', kad je u pitanju njegova vila?
Kako se babovina vrijedna 20.000 KM na jednoj lokaciji, preko noći pretvori u svojinu vrijednu 2.000.000 KM na drugoj lokaciji?
Na ovo mi niko nije odgovorio, očekivano.
Lagumdžija je tipični postratni milioner i profiter, baš kao i svi oni s kojima danas pokušava napraviti vlast, a u koje upire prstom zbog ''netransparentnosti'' i sumnjivih puteva ličnog bogaćenja.
Sistem po kojem vičeš Držte lopova dok sam bunariš tuđe džepove je stari, provjereni, policijski metod i nije čudo da ga koristi, učio je od najboljih.

Ovaj primjer iznad je laganje javnosti, ali i čisti kriminal, koji je, da postoji politička volja, vrlo lako dokaziv.
No, u ovom trenutku ne postoji ni NGO sektor ni politički suparnik kojem je u interesu da se ozbiljnije pozabavi
njegovim postratnim kriminalom i razotkrije ga, a moglo bi se brzo, za 24 sata. Kad bi postojao pollitički interes ili zainteresovani pojedinac ili novinar, lako bi završili i njegov slučaj, bar medijski i politički, baš onako kako je on presudio Brankoviću upirući prstom u njegovu 5 puta manju vilu, na 5 puta manje zemlje, 5 metara od svoje ''babovine''. To je bilo majstorski, zaista.
Naučiš policijske metode, kupiš medije, NGO sektor, politički protivnici su svakako traljavi i nesposobni, i završiš posao.

Drugi slučaj, onaj koji se tiče obraza i morala, je još slikovitiji.
U trenutku kad naš najveći ekonomski stručnjak Dragoljub Stojanov donosi odluku da napusti Sarajevo i odlazi trbuhom za kruhom jer Ekonomski fakultet, i nakon toliko godina, nije u stanju da mu obezbijedi adekvatan stambeni prostor, Lagudmžija od tog istog fakulteta dobija na poklon, bespovratno, 100.000 KM za kupovinu svog već drugog stana, malo mu je bio jedan. Naravno, ponovo je bio najglasniji u osudi svojih političkih protivnika koji eto protjeruju one najbolje među nama, pa još i nebošnjake, kakvi su to zlotvori. Zar nije genijalno? I na ovo naravno niko nije reagirao, tek pokoji nezavisni medij, ali ko njih još čita i sluša.

Slučaji Reket i Bošnjački institut (gdje je ovo drugo zapravo ključno) vjerovatno nikad neće ni biti istraženi, jer Lagudmžijin novi/stari politički partner Tihić drži sudstvo u Federaciji, a kako su se ova dvojica izgleda dugoročno vezali, ni tu nema straha.

Pomenućemo samo još veze s vlasnikom Robota, sumnjivo porijeklo stana u Alipašinoj, poklanjanje Feroelektra Stanićima, CIPS projekat, procenat od svih firmi privatiziranih u periodu 2000-2008 dok su Agencijom za privatizaciju šefovali korumpirani partijski drugovi Matić i Žutić, koje je sam instalirao na te pozicije, i ko će se sjetiti čega je tu sve bilo ...

Na kraju, jeste, lopov je, ali mora mu se odati priznanje za sposobnost i vještinu izbjegavanja pravde i zakona i manipulisanja pojedincima i cijelom javnošću.
I to je nauka, a tu mu zaista nema ravnog.
muha_sa

#377 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:

Šališ se il šta :?
Tegla nes kafe 93 je bila 200 km,za cigare sam u jednom periodu znao dati i cenera,za kilu šećera sam dao televizor...preskako kljakav ogradu na aerodromu,fatali me francuzi...snalazio se kako sam znao i umio...nikad koru hljeba nisam dobio od velikih branilaca nacionalnog interesa :oops: Volim sdp,volim vecinu ljudi iz sdp-a jer ih znam ko su i sta su,volim ih jer su sa mnom bili i prije rata ,u ratu ,poslije rata...Volim ih jer poznajem i vecinu ovih drugih... i prije rata,u ratu,poslije rata...stavim sve na vagu,odvagam...i znam gdje cu...
uh šuti :-) kad se sjetim :-) odem u "Merhamet" a oni vele--jesil izbjeglica-raseljeno lice--jesil mrtav-ako jesi dobit ceš :lol: sad mi je sve to šega :lol: pa jadnik odem da gledam one spiskove-jel me se ko s vana sjetio :lol: :lol: kad kurac :lol: pa nekoliko puta gledam hocul vidjet svoje ime-imal kakav paket :lol: pa odem do Adre--oni kažu-jebi ga, da si juce došo našli bi nešto :lol: :lol:
sreca pa imadoh svog Darkana-bog mu dao lijepo zdravlje što mi omoguci da mu šlepre istovaram za koji paket klope.
al eto--šucur Alahu rinaka Muhi :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#378 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by KatarinaKosaca »

@Banksy, da te nema, trebalo bi te izmisliti :thumbup:
VjecitiStudent

#379 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:@Banksy, da te nema, trebalo bi te izmisliti :thumbup:
Ne bash, jer ovo za Stojanova je fula, potpuna.
PapakizSarajeva

#380 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by PapakizSarajeva »

Banksy wrote:Da se vratimo temi, ako je to moguće
Banksy wrote:
... zašto je juče slagao javnosti da se radi o ''očevoj vikendici'', kad je u pitanju njegova vila?
Kako se babovina vrijedna 20.000 KM na jednoj lokaciji, preko noći pretvori u svojinu vrijednu 2.000.000 KM na drugoj lokaciji?
Mozda mu je zidao Brankovic, najbolji gradjevinski inzinjer, ikada na ovim prostorima ....
nosara

#381 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by nosara »

Banksy wrote:Da se vratimo temi, ako je to moguće
Banksy wrote:
oko nekretnina, čini mi se reče ''očeva vikendica''?
Pod pretpostavkom da laže i da mu niko iz stare sarajevske familije Močević (donedavnih vlasnika cijelih Poljina) nije otac, kako babin dunum zemlje i vikendica u Hotonju, iz imovinskog kartona 2000. god, preko noći postaju 10 dunuma i milionska vila na Poljinama.
Naime, imam neku garsonjeru u BuljakovU, a rado bih 200 kvadrata na Titovoj, pa da pitam za recept.
Banksy wrote:
Na ovo mi niko nije odgovorio, očekivano.
Lagumdžija je tipični postratni milioner i profiter, baš kao i svi oni s kojima danas pokušava napraviti vlast, a u koje upire prstom zbog ''netransparentnosti'' i sumnjivih puteva ličnog bogaćenja.
Sistem po kojem vičeš Držte lopova dok sam bunariš tuđe džepove je stari, provjereni, policijski metod i nije čudo da ga koristi, učio je od najboljih.

Ovaj primjer iznad je laganje javnosti, ali i čisti kriminal, koji je, da postoji politička volja, vrlo lako dokaziv.
No, u ovom trenutku ne postoji ni NGO sektor ni politički suparnik kojem je u interesu da se ozbiljnije pozabavi
njegovim postratnim kriminalom i razotkrije ga, a moglo bi se brzo, za 24 sata. Kad bi postojao pollitički interes ili zainteresovani pojedinac ili novinar, lako bi završili i njegov slučaj, bar medijski i politički, baš onako kako je on presudio Brankoviću upirući prstom u njegovu 5 puta manju vilu, na 5 puta manje zemlje, 5 metara od svoje ''babovine''. To je bilo majstorski, zaista.
Naučiš policijske metode, kupiš medije, NGO sektor, politički protivnici su svakako traljavi i nesposobni, i završiš posao.

Drugi slučaj, onaj koji se tiče obraza i morala, je još slikovitiji.
U trenutku kad naš najveći ekonomski stručnjak Dragoljub Stojanov donosi odluku da napusti Sarajevo i odlazi trbuhom za kruhom jer Ekonomski fakultet, i nakon toliko godina, nije u stanju da mu obezbijedi adekvatan stambeni prostor, Lagudmžija od tog istog fakulteta dobija na poklon, bespovratno, 100.000 KM za kupovinu svog već drugog stana, malo mu je bio jedan. Naravno, ponovo je bio najglasniji u osudi svojih političkih protivnika koji eto protjeruju one najbolje među nama, pa još i nebošnjake, kakvi su to zlotvori. Zar nije genijalno? I na ovo naravno niko nije reagirao, tek pokoji nezavisni medij, ali ko njih još čita i sluša.

Slučaji Reket i Bošnjački institut (gdje je ovo drugo zapravo ključno) vjerovatno nikad neće ni biti istraženi, jer Lagudmžijin novi/stari politički partner Tihić drži sudstvo u Federaciji, a kako su se ova dvojica izgleda dugoročno vezali, ni tu nema straha.

Pomenućemo samo još veze s vlasnikom Robota, sumnjivo porijeklo stana u Alipašinoj, poklanjanje Feroelektra Stanićima, CIPS projekat, procenat od svih firmi privatiziranih u periodu 2000-2008 dok su Agencijom za privatizaciju šefovali korumpirani partijski drugovi Matić i Žutić, koje je sam instalirao na te pozicije, i ko će se sjetiti čega je tu sve bilo ...

Na kraju, jeste, lopov je, ali mora mu se odati priznanje za sposobnost i vještinu izbjegavanja pravde i zakona i manipulisanja pojedincima i cijelom javnošću.
I to je nauka, a tu mu zaista nema ravnog.
Jesi dosadna... :lol:
Dragoljub Stojanov: Sarajevo sam napustio zbog šikaniranja i diskriminacije
M. Čubro - 10.01.2007 20:52

Sarajevo sam napustio zbog dekana i grupe ljudi s Ekonomskog fakulteta koji su me protekle dvije godine neprestano šikanirali. Ne smijem isključiti mogućnost da je to zbog moje nacionalnosti, kazao je juče profesor Dragoljub Stojanov u telefonskom intervjuu za "Nezavisne".

Stojanov je već sada redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a nedavno je dao otkaz na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu te napustio ovaj grad.

NN: Zbog čega ste napustili Sarajevo?

STOJANOV: Mnogo je razloga koji su me natjerali da napustim grad u kojem sam živio decenijama. U biti sve je počelo prije nekoliko godina, kada sam sadašnjem dekanu bio protukandidat na izborima za dekana Ekonomskog fakulteta. Kada je izabran za dekana, počeo mi je oduzimati jedan po jedan angažman, uništavajući sve što sam radio. Moram napomenuti da se ne radi ni o kakvim angažmanima koji su u suprotnosti s pravilima rada na fakultetu. Jednostavno su me željeli uništiti. Govorim o dekanu, te nekolicini ljudi koji ga podržavaju i štite. To je više nego očigledno, jer sam sve poslove radio uz dozvolu i saglasnost ranijeg upravnog odbora fakulteta.

NN: Mediji su prenijeli da ste Sarajevo napustili i zbog diskriminacije na nacionalnoj osnovi. Jesu li ti napisi tačni?

STOJANOV: Na to pitanje ne mogu odgovoriti eksplicite sa da ili ne. Navešću samo jedan primjer. U Sarajevu sam bio u bolnici oko mjesec dana i o meni su se izuzetno brinuli ljekari Bakir Mehić, Bećir Heljić, Bakir Nakaš... Vidite da govorim o Bošnjacima, mojim prijateljima i dobrim ljudima. U Sarajevu imam mnogo, mnogo prijatelja Bošnjaka. To su sjajni ljudi. Ali, kada godinama preživljavate šikaniranja i diskriminaciju, sebi ne možete objasniti da to nema veze i s nacionalnošću.

NN: Helsinški komitet za ljudska prava jučer je saopćio kako su za Vaš odlazak iz Sarajeva krive bošnjačke političke partije i Islamska zajednica?

STOJANOV: Helsinški komitet upoznat je s mojim problemima. Nedavno mi je dekan smanjio platu, jer sam napustio njegovo predavanje na Bjelašnici. Na tom seminaru o strateškom planiranju nisam želio biti već sam se vratio kući. Dekan mi je zbog toga smanjio platu, bez pouke o pravnom lijeku. To je krivično djelo. Međutim, dekan i neke druge osobe koje su upletene u određena krivična dijela štiti, a mene kažnjava bez bilo kakvog osnova. Dakle, ne mogu generalizirati, ali očigledno je da sam nekim političkim strukturama u Sarajevu smetao.

NN: Kojim strukturama ste smetali i zbog čega?

STOJANOV: Znate da sam bio premijer u Alternativnoj vladi. Mi smo pokazivali kako bi vlada u BiH trebalo da radi i kako bi BiH kao zemlja trebalo da izgleda. To je jedna dobra ideja, ali nije podržana na pravi način. To je ideja koja nije dobila podršku bošnjačkih stranaka, a trebalo bi da je dobije, jer njima najviše odgovara koncept koji smo zagovarali. Siguran sam da sam zbog toga nekom smetao. Pogotovo sam im počeo smetati kada se moje ime pojavilo u kombinaciji za vrlo visoku dužnost u državnoj vladi.

NN: Koju dužnost?

STOJANOV: Tokom pregovora stranaka o podjeli resora počelo se govoriti o meni kao visokom dužnosniku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. To se na kraju nije desilo, ali je i sama priča o meni kao visokom dužnosniku nekom smetala.

Vidite, ja sam u užasnoj situaciji. Napustio sam grad u kojem sam decenijama živio. Ja sam na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu radio od 1969. godine, a otjerali su me ljudi koji su na fakultet došli 1997. ili 1998. godine. Šikaniranja i diskriminaciju više nisam mogao trpjeti. Pa, ja sam jedan od najboljih ekonomskih stručnjaka u BiH.

NN: S obzirom da ćete živjeti u Rijeci, hoćete li zadržati posao na Fakultetu za poslovni inženjering i menadžment u Banjaluci?

STOJANOV: Želja mi je da živim u Rijeci, predajem na ovdašnjem Ekonomskom fakultetu, ali i da nastavim rad na Fakultetu za poslovni inženjering i menadžment u Banjaluci. To je najbolji privatni fakultet u BiH i želim nastaviti s angažmanom u Banjaluci.

SNSD mi je najbliža stranka

NN: Pomenuli ste kako ste diskriminirani i zbog Vašeg političkog angažmana. Je li odlazak iz Sarajeva i kraj Vašeg sudjelovanja u politici u BiH?

STOJANOV: Bojim se da jeste. Više ne postoji stranka s kojom bih radio. Lijanovići su imali dobru ideju, ali oni su ušli u vladajuću koaliciju. To mi ne odgovara. Čini mi se da mi je SNSD danas najbliži, ali teško da ću se uopće angažirati u politici u BiH.
Alfa_Ze

#382 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Alfa_Ze »

Banksy wrote: oko nekretnina, čini mi se reče ''očeva vikendica''?
jel' se ti imalo zacrvenis kad pokusavas tako grubo iznijeti ocite lazi ?? U 740. broju ( 20.01.22011. ) ''Slobodne Bosne'' , imaju slike, izmedju ostalih i te ''VILE'' na Poljinama.
Ako neko ima mogucnost da skenira i postavi tu sliku ovdje na stranicu, pa da se svi uvjere u ''impozantnost'' tog objekta !!
nosara

#383 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by nosara »

Alfa_Ze wrote:
jel' se ti imalo zacrvenis kad pokusavas tako grubo iznijeti ocite lazi ?? U 740. broju ( 20.01.22011. ) ''Slobodne Bosne'' , imaju slike, izmedju ostalih i te ''VILE'' na Poljinama.
Ako neko ima mogucnost da skenira i postavi tu sliku ovdje na stranicu, pa da se svi uvjere u ''impozantnost'' tog objekta !!
Ma dobra je ona... Malo se izgubi u papirima (guzva u redakciji)... :D
Alfons Kauders

#384 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Alfons Kauders »

Alfa_Ze wrote:
jasta je nego impozantna... :D ima makar 45 kvadrata... :D
muha_sa

#385 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by muha_sa »

Alfons Kauders wrote:
:lol: :lol: :lol:

sjecam se ko juce da je bilo kad je vladajuca klika predlagala zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine a Zlaja se usprotivi :-) sad znam zbog cega ga ne progura :lol:
Alfa_Ze

#386 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Alfa_Ze »

Alfons Kauders wrote:
Alfa_Ze wrote:
pa kad bi uporedjivali Covicevu ''vikend kucu'' u Ljutom docu, sa ovom Lagumdzinom . . . pa Zlajina bi vikendica bila kao odlagaonica poljskog alata Coviceve VILE !! :lol:
Alfa_Ze

#387 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Alfa_Ze »

Alfa_Ze wrote:
Alfa_Ze wrote:
Gloria wrote: _________________________________________________________________________________
e) četiri parcele u Trebinju, za koje nije navedana tržišna vrijednost.
Lično :
Oranica / Pašnjak / Put / Gradilište 387 m2 / 80 m2 / 425 m2 / 90 m2 1/12* 2001. Trebinje BiH
Izvor: Zemljišnoknjižni izvadak

Lično :
Kuća i dvorište 455 m2 1/12* 2001. Trebinje BiH

Lično :
Pašnjak 129 m2 1/12* 2001. Trebinje BiH

Lično :
Gradilište 245 m2 1/12* 2006. Trebinje BiH
Valjda svaka budala zna sta znaci ovo 1/12
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#388 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by plain vanilla »

muha_sa wrote:
plain vanilla wrote:
Ma nije meni smijesno sto ti kazes ljubavnica, nego cinjenica da je on imao ljubavnicu
on meni izgleda smotan po tom pitanju :lol:
:lol: :lol:

iz hinje stotine vire :lol: ti su najzajebaniji :-) :lol: da prostiš na izrazu :lol:
onaj brankovic, za njega se nisam iznenadila
pa i za damira da kazu, nekako mi se podrazumijeva
ali zlaja :lol:
Alfons Kauders

#389 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Alfons Kauders »

muha_sa wrote:
Alfons Kauders wrote:
:lol: :lol: :lol:

sjecam se ko juce da je bilo kad je vladajuca klika predlagala zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine a Zlaja se usprotivi :-) sad znam zbog cega ga ne progura :lol:
al meni je najjace kad se novinari srozaju do te mjere... :D valja bolan potpisati takvu glupost, i poslije prosetati ferhadijom da ti se raja smije u lice... :D

sjecam se kad smo se mi u tz zajebavali za avaz... :D pocnu prozivati lokalne mocnike i navoditi kako imaju stan u "elitnom" tuzlanskom naselju... slatini... ili sjenjaku, stupinama... sto je haman isto kao da u sarajevu elitnim naseljem neko prozove alipasino ili dobrinju... :D sve dok nisu obisli cijeli grad i ispalo da su sva naselja izgradjena od sezdesetih do danas "elitna"... :D
Alfa_Ze

#390 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Alfa_Ze »

KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote:ja se jos smijem za ljubavnicu
Dao je nadu svim onim programerima i informaticarima :lol:
ne vidim šta je smiješno. ako je netko još u braku iako razdvojen, životna saputnica nikako ne može biti supruga (jer bigamija je nezakonita), pa ne znam drugi naziv nego ljubavnica. Ništa smiješno.
u nedostatku validnih argumenata . . :( :roll:
''KatarinaKosaca", pa sta kaze ta ljubavnica - jel bar neki jebac ili je onako . . . ?? 8-)
madner

#391 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by madner »

Ama lupa gluposti, "ljubavnica" mu je sadasnja zena. A nije se zenio ranije.

Ali eto, zivjeli skupa prije braka (mos mislit) :D
plain vanilla

#392 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by plain vanilla »

Alfa_Ze wrote:
KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote:ja se jos smijem za ljubavnicu
Dao je nadu svim onim programerima i informaticarima :lol:
ne vidim šta je smiješno. ako je netko još u braku iako razdvojen, životna saputnica nikako ne može biti supruga (jer bigamija je nezakonita), pa ne znam drugi naziv nego ljubavnica. Ništa smiješno.
u nedostatku validnih argumenata . . :( :roll:
''KatarinaKosaca", pa sta kaze ta ljubavnica - jel bar neki jebac ili je onako . . . ?? 8-)
pa koliko sam ja skontala tadasnja ljubavnica je sadasnja zena
ili ja ne kontam :roll:
KatarinaKosaca

#393 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by KatarinaKosaca »

madner wrote:Ama lupa gluposti, "ljubavnica" mu je sadasnja zena. A nije se zenio ranije.

Prva žena sa kojom ima kćerku je 1992 otiška u Beograd i tamo živi još uvijek. KO lupa glupsoti?
headbanger

#394 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by headbanger »

madner wrote:Ama lupa gluposti, "ljubavnica" mu je sadasnja zena. A nije se zenio ranije.

chafirska posla treba ih kamenovati, odma, zovite reJsa da im sudi
madner

#395 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by madner »

KatarinaKosaca wrote:

Prva žena sa kojom ima kćerku je 1992 otiška u Beograd i tamo živi još uvijek. KO lupa glupsoti?
Kako se zove i kad su se uzeli/razveli?
plain vanilla

#396 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by plain vanilla »

madner wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Kako se zove i kad su se uzeli/razveli?
:lol: :lol:
pa sta ovi novinari rade
niko da istrazuje ovo sto nas zanima

zadeverali se nakim platformama :roll:
KatarinaKosaca

#397 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by KatarinaKosaca »

madner wrote:Kako se zove i kad su se uzeli/razveli?
Pa, eto, ti znaš da je do 1996 bio neoženjen :D . Totalno nebitno, zakačio si se za totalnu nebitnu stvar. Radilo se samo o referenci sa kim je dijelio tuđi stan.
headbanger

#398 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by headbanger »

afera reket, eto odakle mu milijoni
plain vanilla

#399 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by plain vanilla »

headbanger wrote:afera reket, eto odakle mu milijoni
ma jok, pa jesi vidio da u reketu ne dodje do kofera..onaj reketirani bio posten, nije htio da plati
Drvosjeca iz Dejcica

#400 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

KatarinaKosaca wrote:
madner wrote:Kako se zove i kad su se uzeli/razveli?
Pa, eto, ti znaš da je do 1996 bio neoženjen :D . Totalno nebitno, zakačio si se za totalnu nebitnu stvar. Radilo se samo o referenci sa kim je dijelio tuđi stan.
Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da se Zlaja nije sunetio kod Skake već u bolnici k'o i svi ostali ćafiri. 8-)
Locked