Sjo, zar je 1000 cifra?headbanger wrote: p.s. lopov si cim imas platu vecu od 1000, odma ne valjas, ili dajes guzice stranicma i sefovima, ili si neciji sin/rodjak ili ti je babo bio lopov itd itd, mahalska posla
Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
- madner
#301 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#302 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
pa sto nam nisi zalijepila tuzbu ovdjeKatarinaKosaca wrote:Pogledaj u tužbi. Neću da iznosim prezime vlasnika. Nije redplain vanilla wrote:I sta je odnio iz stana?KatarinaKosaca wrote:
Nije nikakava avazaština. Ulica je sadašnja Mehmeda Spahe, bivša Boriše Kovačevića, bivši broj 12, prvi kat
da vidimo lopuzhu sta je ukrao
sigurno je to prodao, obrtao pare, i dosao do milijuna
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#303 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Da ja tebi lijepim tužbu i dajem imena , odnosno prezime ljudi koji su vlasnici stanaplain vanilla wrote:pa sto nam nisi zalijepila tuzbu ovdje
Pitaj bilo koga ko je rat proveo u užem dijelu grada.
- plain vanilla
#304 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
pa kazes mi-pogledaj tuzbuKatarinaKosaca wrote:Da ja tebi lijepim tužbu i dajem imena , odnosno prezime ljudi koji su vlasnici stanaplain vanilla wrote:pa sto nam nisi zalijepila tuzbu ovdje
sigurno je to prodao, obrtao pare, i dosao do milijuna![]()
Daj, uozbilji se.
gdje da je pogledam?
da trknem do suda?
- madner
#305 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Tsk totalno neozbiljna Katarina. Rekla kazala a nista nije rekla sto se moze provjerit.
- nosara
#306 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Nije bitna tuzba, vec sta je bilo na kraju...plain vanilla wrote:pa sto nam nisi zalijepila tuzbu ovdjeKatarinaKosaca wrote:Pogledaj u tužbi. Neću da iznosim prezime vlasnika. Nije redplain vanilla wrote:
I sta je odnio iz stana?
- KatarinaKosaca
#307 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Dam adresu i koji je kat i to nije ništamadner wrote:Tsk totalno neozbiljna Katarina. Rekla kazala a nista nije rekla sto se moze provjerit.
- muha_sa
#308 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
de mi reci--meni mahalcuKatarinaKosaca wrote:Opet ti kažem da nije nikakvo sijelo niti avaz niti "mahala" (mada mi nije jasno zašto se mahala rabi u negativnom kontekstu, jer mahale smatram lijepim dijelovima grada. Jednostavno, riječ je o duplim standardima. Kad je u pitanju Brankovićev stan, ili njegovo dijete ili kad je netko "naš" u pitanju. Inače, o Brankoviću ne mislim ništa lijepo.muha_sa wrote:kraljicehajmo ovako
fakat veze nema jel ko lopov il jok
znam ono što se na pjanskim sijelima traca
![]()
eh ovako--kontam da imaju šta da dokažu kako bi ga ovi hahari šcepali pa muriralijedva bi docekali da upru prstom u lopova i kažu--eto ko pokrade silne donacije--8.milijardi je nestalo--ne zna im se za trag
ko maznu
![]()
odoh se šišat--valjda šta Sabitaga zna
nego--vjerujem ja tebi -nema razloga da ne vjerujem--briga me--ima ko o tome treba da vodi racuna i platu opravda
-što se mene tice neka ga sad muriraju i nek ostatak života u Zenici provede ako mu se dokaže lopovluk.
-samo ne kontam otkud ovolika opsjednutost Zlatkom i SDP-om
- headbanger
#309 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
nekima izgleda jestemadner wrote:Sjo, zar je 1000 cifra?headbanger wrote: p.s. lopov si cim imas platu vecu od 1000, odma ne valjas, ili dajes guzice stranicma i sefovima, ili si neciji sin/rodjak ili ti je babo bio lopov itd itd, mahalska posla
znas kakava je mahala dovoljno je da prodjes u novim cipelama odma ce reci pa ja on ima para za timberlenki a ja se moram cipele kupovati na pijaci
- madner
#310 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Pa nije nista, ostavila si siroki spektar za interpretaciju (namjerno), bez da konkretiziras optuzbe.KatarinaKosaca wrote:Dam adresu i koji je kat i to nije ništamadner wrote:Tsk totalno neozbiljna Katarina. Rekla kazala a nista nije rekla sto se moze provjerit.![]()
![]()
- plain vanilla
#311 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
pa dat cu i ja tebi 10 adresa, to ne dokazuje nistaKatarinaKosaca wrote:Dam adresu i koji je kat i to nije ništamadner wrote:Tsk totalno neozbiljna Katarina. Rekla kazala a nista nije rekla sto se moze provjerit.![]()
![]()
ako je to sve sto imate protiv zlaje, onda je on bolji covjek nego sto sam mislila
- KatarinaKosaca
#312 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Drago mi je što si mahalac, kako sam napisala , mislim, da samo papci mahale nazivaju pogrdnim imenima. Sa ostatkom posta se slažem.muha_sa wrote:de mi reci--meni mahalcušto su mi svi mahalci i mahaluše od reda--od dede do nanine nane
![]()
nego--vjerujem ja tebi -nema razloga da ne vjerujem--briga me--ima ko o tome treba da vodi racuna i platu opravda![]()
-što se mene tice neka ga sad muriraju i nek ostatak života u Zenici provede ako mu se dokaže lopovluk.
-samo ne kontam otkud ovolika opsjednutost Zlatkom i SDP-omšta je to--jel strah od promjena--jel strah da mnogi u Zenici ne završe--šta li je--moj mozak to dokucit ne može.
- nosara
#313 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Po nekoj logici, pizde samo oni koji su u ovom haosu hajrovali... Ako haos prestane, nejma vise mElEjardi za pohapat...muha_sa wrote:de mi reci--meni mahalcuKatarinaKosaca wrote:Opet ti kažem da nije nikakvo sijelo niti avaz niti "mahala" (mada mi nije jasno zašto se mahala rabi u negativnom kontekstu, jer mahale smatram lijepim dijelovima grada. Jednostavno, riječ je o duplim standardima. Kad je u pitanju Brankovićev stan, ili njegovo dijete ili kad je netko "naš" u pitanju. Inače, o Brankoviću ne mislim ništa lijepo.muha_sa wrote:kraljicehajmo ovako
fakat veze nema jel ko lopov il jok
znam ono što se na pjanskim sijelima traca
![]()
eh ovako--kontam da imaju šta da dokažu kako bi ga ovi hahari šcepali pa muriralijedva bi docekali da upru prstom u lopova i kažu--eto ko pokrade silne donacije--8.milijardi je nestalo--ne zna im se za trag
ko maznu
![]()
odoh se šišat--valjda šta Sabitaga znašto su mi svi mahalci i mahaluše od reda--od dede do nanine nane
![]()
nego--vjerujem ja tebi -nema razloga da ne vjerujem--briga me--ima ko o tome treba da vodi racuna i platu opravda![]()
-samo ne kontam otkud ovolika opsjednutost Zlatkom i SDP-omšta je to--jel strah od promjena--jel strah da mnogi u Zenici ne završe--šta li je--moj mozak to dokucit ne može.
- KatarinaKosaca
#314 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
kako. b9ona ne dokazuje? Pa , kako je napisao Hemon u Sarajevu nema tajni. U ratnom Sarajevu, tek nije bilo. Ponavljam ti, da ja bez ovlaštenja ne iznosim imena ljudi i bez njihovog znanja i odobrenja, pitaj bilo koga ko je u ratu živio , išao po vodu na posao na relaciji vječna-vatra, veliki park i svi su znali da tu živi u tuđem stanu sa svojom tadašnjom ljubavnicom, a sadašnjom suprugom.plain vanilla wrote:pa dat cu i ja tebi 10 adresa, to ne dokazuje nista
ako je to sve sto imate protiv zlaje, onda je on bolji covjek nego sto sam mislila
- nosara
#315 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Ovo moze znat samo neko ko im je drzao svijecu...KatarinaKosaca wrote:kako. b9ona ne dokazuje? Pa , kako je napisao Hemon u Sarajevu nema tajni. U ratnom Sarajevu, tek nije bilo. Ponavljam ti, da ja bez ovlaštenja ne iznosim imena ljudi i bez njihovog znanja i odobrenja, pitaj bilo koga ko je u ratu živio , išao po vodu na posao na relaciji vječna-vatra, veliki park i svi su znali da tu živi u tuđem stanu sa svojom tadašnjom ljubavnicom, a sadašnjom suprugom.plain vanilla wrote:pa dat cu i ja tebi 10 adresa, to ne dokazuje nista
- madner
#316 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Hebi ga sad, ja sam na prvom poslu dok se nije malo naucilo zanat pristao na tih mizernih 1000headbanger wrote:nekima izgleda jestemadner wrote:Sjo, zar je 1000 cifra?headbanger wrote: p.s. lopov si cim imas platu vecu od 1000, odma ne valjas, ili dajes guzice stranicma i sefovima, ili si neciji sin/rodjak ili ti je babo bio lopov itd itd, mahalska posla![]()
znas kakava je mahala dovoljno je da prodjes u novim cipelama odma ce reci pa ja on ima para za timberlenki a ja se moram cipele kupovati na pijaci
- plain vanilla
#317 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Pa ne isla ja u Sarajevo da istrazujem Zlaju, valjda ce to uraditi jedan od 3SKatarinaKosaca wrote:kako. b9ona ne dokazuje? Pa , kako je napisao Hemon u Sarajevu nema tajni. U ratnom Sarajevu, tek nije bilo. Ponavljam ti, da ja bez ovlaštenja ne iznosim imena ljudi i bez njihovog znanja i odobrenja, pitaj bilo koga ko je u ratu živio , išao po vodu na posao na relaciji vječna-vatra, veliki park i svi su znali da tu živi u tuđem stanu sa svojom tadašnjom ljubavnicom, a sadašnjom suprugom.plain vanilla wrote:pa dat cu i ja tebi 10 adresa, to ne dokazuje nista
I sta ako je zivio u tom stanu? To dokazuje da je ukrao milijun? Pa takvih tvrdnji nema ni u Avazu
Joj ja Zlaju ne mogu zamisliti kao ljubavnika, tita mi
- KatarinaKosaca
#318 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Ne, to dokazuje da je ušao u tuđi stan, pa se pitam zašto nije koristio nasljedstvo nego upao u tuđe.plain vanilla wrote:I sta ako je zivio u tom stanu? To dokazuje da je ukrao milijun? Pa takvih tvrdnji nema ni u Avazu
- plain vanilla
#319 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
a ti se spremi, pa u Sarajevo, pa ga pitajKatarinaKosaca wrote:Ne, to dokazuje da je ušao u tuđi stan, pa se pitam zašto nije koristio nasljedstvo nego upao u tuđe.plain vanilla wrote:I sta ako je zivio u tom stanu? To dokazuje da je ukrao milijun? Pa takvih tvrdnji nema ni u Avazu
- madner
#320 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Zar je bio ozenjen tada sa drugom?
- KatarinaKosaca
#321 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Već sam u Sarajevu. nego zašto d apitanjem njega kad mogu tebe? Bliža si mi ovdje, jednostavnije mi je, a i zastupaš tezu, pa mi objasni.plain vanilla wrote:a ti se spremi, pa u Sarajevo, pa ga pitaj
-
VjecitiStudent
#322 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Nazalost, karijeru politicara u USA nikada ne bi napravio.madner wrote:Zar je bio ozenjen tada sa drugom?
-
elSaik
#323 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Hem milioner hem jebač. Mašala.
- dzeno123
#324 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
Rece Nedzad Brankovic "Po zakonu".nosara wrote: Nije bitna tuzba, vec sta je bilo na kraju...
- Alfons Kauders
#325 Re: Zlatko Lagumdzija - Postratni milioner?
hoce to dvoje zajedno...elSaik wrote:Hem milioner hem jebač. Mašala.
sad ima i moj glas...