Čitao si analizu? Koju, kada, gdje objavljenu, ko je autor...edinbug wrote:Sejfudin Tokić je u vrijeme Alijanse obnašao dužnost presjednika ili potpresjednika Doma naroda.Čitao sam analizu da je on bio među vodećim tada političarima koji su ponajviše putovali svijetom o novcu budžetskih korisnika. I sada ispade za sve je kriv Zlatko, ma daj pusti šuplju. Ja sa tobom više ne želim polemizirati, jer braniš stavove čovjeka za koga ne znaš ni šta je radio za vrijeme Alijanse. Prvo se malo informiši o tome šta je ko radio pa onda iznosi svoje stavove.davis.ba wrote:Ti meni govoriš o organizovanosti SDU na osnovu toga koliko su imali podrške u Bugojnu? I onda kažeš kako si upoznat sa situacijom u Sarajevu?
O kakvim putovanjima govoriš? Prvo napiši na koju funkciju se odnosi na kojoj je bio Tokić pa koju je zloupotrebljavao po tebi. Na osnovu čega ti mjeriš koliko je ko kakvog učinka imao?
Ako ovo ne razjasniš onda sve što napišeš ispada šuplja kao ovo:Pa, zar nije Sejfo Tokić najviše trošio državne pare putujući po svijetu a skoro nikakvog učinka nije imao.
Iti meni kažeš da ja šupljiram![]()
![]()
Da stvarno, ja šupljiram.