Zlatko Lagumdzija - All about
-
naldzik
#1 Zlatko Lagumdzija - All about
Ako je iko zasluzio temu na ovom portalu onda je to osoba koja nasu zemlju vodi ka "Zapadnoj Njemackoj".
Nekima je to pravi put, drugi to osporavaju!
Osobnog sam misljenja da je to "sviranje onoj stvari"!
- iPod
#2 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Sam uvodu u temu je tendeciozan, subjektivan i ironican, stoga predlazem LOCK ili da editujes svoj uvod kako bi se moglo normalno diskutovati. Nemoj zamjeriti al po datumu registracije nebih rekao da si otvorio ovu temu da bi se raspravljalo, vec da bi se iskaljivao bijes SDA pristalica.
- madner
#3 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Sta te muci cakani.
-
m_l
#4 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Muci ga buducnost, kao i vecinu normalnih ljudi u ovom jadu od drzave. Zasto je tesko shvatiti da postoji gro ljudi koji ne vole ni Zlaju ni Tihija ni SDA ni SDP...
-
etovidis
#5 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Lagumdzija je danas, a nije uvijek bio, najveca politicka stetocina u Bosni i Hercegovini.
- Država
#6 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Ja sam osobnog mišljenja da ti samo pokušavaš da pljuneš po Zlatku i ništa više...naldzik wrote:Ako je iko zasluzio temu na ovom portalu onda je to osoba koja nasu zemlju vodi ka "Zapadnoj Njemackoj".
- ljevoruki
#7 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Tanka je linija i mala je razlika izmedju genija i ludaka.
Zavisno od ishoda njegove (hrabre) politicke aktivnosti vidjecemo kako ce ga istorija pamtiti.
Uspije li razvaliti SDA onda je genije, ako ne onda ce biti ovo drugo.
Zavisno od ishoda njegove (hrabre) politicke aktivnosti vidjecemo kako ce ga istorija pamtiti.
Uspije li razvaliti SDA onda je genije, ako ne onda ce biti ovo drugo.
-
naldzik
#8 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Sacuvaj me Boze! Ako bi po ikome pljunuo onda je to Draganu Covic!Ja sam osobnog mišljenja da ti samo pokušavaš da pljuneš po Zlatku i ništa više...
i to "OSOBNO"
- CaCO3
#9 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
SDA pokusava na sve nacine da se skine sa udice, ali dzaba, ovaj put su u smrtonosnom skripcu, Zlaja - svaka mu cast na hrabrosti da se suprotstavio harangi zlocinaca koji su u stanju i ubiti za vlast, jos malo i vise se necemo morati bojati SDA trci posljedni krug 
-
naldzik
#10 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
iPod wrote:Sam uvodu u temu je tendeciozan, subjektivan i ironican, stoga predlazem LOCK ili da editujes svoj uvod kako bi se moglo normalno diskutovati. Nemoj zamjeriti al po datumu registracije nebih rekao da si otvorio ovu temu da bi se raspravljalo, vec da bi se iskaljivao bijes SDA pristalica.
Zlatko je u pitanju a ne UVOD....A sto se tice registracije prvi put pisem ovdje !
-
naldzik
#11 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Kakoko - kaze kokoska!
CaCO3
SDA pokusava na sve nacine da se skine sa udice, ali dzaba, ovaj put su u smrtonosnom skripcu, Zlaja - svaka mu cast na hrabrosti da se suprotstavio harangi zlocinaca koji su u stanju i ubiti za vlast, jos malo i vise se necemo morati bojati SDA trci posljedni krug
- CaCO3
#12 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Za par dana nista vam drugo nece ni preostati nego da - kokodacetenaldzik wrote:
Kakoko - kaze kokoska!
- kamen spoticanja
#13 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
CaCO3 wrote:SDA pokusava na sve nacine da se skine sa udice, ali dzaba, ovaj put su u smrtonosnom skripcu, Zlaja - svaka mu cast na hrabrosti da se suprotstavio harangi zlocinaca koji su u stanju i ubiti za vlast, jos malo i vise se necemo morati bojati SDA trci posljedni krug
sjoj psihoze
- Država
#14 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Zlatko je jedini pošten političar u BiH...naldzik wrote:
Zlatko je u pitanju a ne UVOD....A sto se tice registracije prvi put pisem ovdje !
-
cabej
#15 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
najdestruktivnija ličnost koja se pojavila u FBIH od vremena Brankovića.
lik nam određuje sudbinu (i to crnu) na ime glasova koje je dobio Ž. Komšić...
- Država
#16 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Ko je preživio vladavinu Harisa Silajdžića, ni pakao mu neće teško pasti...cabej wrote:najdestruktivnija ličnost koja se pojavila u FBIH od vremena Brankovića.
- Prpa.ba
#17 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Bolje da si otvorio temu o Marinu i Lidiji. Zlaja je sitan igrac za njih dvoje.naldzik wrote:Ako je iko zasluzio temu na ovom portalu onda je to osoba koja nasu zemlju vodi ka "Zapadnoj Njemackoj".
- CaCO3
#18 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
tek trebamo prezivjetu Sulju, e tak onda cemo slaviti, a to je za par danaDržava wrote: Ko je preživio vladavinu Harisa Silajdžića, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Bosnjak333
#19 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Zlatko ti si moj uzor,zelim biti kao ti!
-
mihlebulesed
#20 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
sta se smijes, covjek je pokazao hrabrost kad je najvise trebalo, pred djeneralom Kukanjcem..kamen spoticanja wrote:CaCO3 wrote:SDA pokusava na sve nacine da se skine sa udice, ali dzaba, ovaj put su u smrtonosnom skripcu, Zlaja - svaka mu cast na hrabrosti da se suprotstavio harangi zlocinaca koji su u stanju i ubiti za vlast, jos malo i vise se necemo morati bojati SDA trci posljedni krug![]()
![]()
sjoj psihoze
- Sabirni centar
#21 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
CaCO3 wrote:SDA pokusava na sve nacine da se skine sa udice, ali dzaba, ovaj put su u smrtonosnom skripcu, Zlaja - svaka mu cast na hrabrosti da se suprotstavio harangi zlocinaca koji su u stanju i ubiti za vlast, jos malo i vise se necemo morati bojati SDA trci posljedni krug
- raoul duke
#22 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Suljo i njegov squad ide u zaborav. Pamtit cemo ih kao veliko zlo ovoj drzavi, i to za jedan kratak period, samo 20 godina ?
Eh za to ide naklon Zlatku
- CaCO3
#23 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
Trebace nam minimum 40 da ih zaboravimo i da se oporavimo od njihovog vladanja.Infidel666 wrote:Suljo i njegov squad ide u zaborav. Pamtit cemo ih kao veliko zlo ovoj drzavi, i to za jedan kratak period, samo 20 godina ?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#24 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
zlaja gleda sve nas
-
Holms
#25 Re: Zlatko Lagumdzija - All about
ja vjerujem da bi ti nokautirao Kukanjca, da si bio na Zlajinom mjestumihlebulesed wrote:sta se smijes, covjek je pokazao hrabrost kad je najvise trebalo, pred djeneralom Kukanjcem..kamen spoticanja wrote:CaCO3 wrote:SDA pokusava na sve nacine da se skine sa udice, ali dzaba, ovaj put su u smrtonosnom skripcu, Zlaja - svaka mu cast na hrabrosti da se suprotstavio harangi zlocinaca koji su u stanju i ubiti za vlast, jos malo i vise se necemo morati bojati SDA trci posljedni krug![]()
![]()
sjoj psihoze