tiraj Gibonnija da dodje u Sarajevo sto prije, i ovaj put da koncert bude u Zetri da mozemo svi doci.
I da, meni je "Hodaj" odlicna pjesma.
Moderator: _BataZiv_0809
Ma doc ce Gibo u Sarajevo sta je moguce prije, samo je uvik problem u organizaciji koncerata na velikim povrsinama, tj. problem je organzatoru isplatit tako veliki projekt, ali sam siguran da ce predstavljanje novog albuma u Sarajevu bit na najvisem nivou. U hrvatskoj su veliki dvoranski koncerti najavljeni tek za jesen, tako da ce tribat malo strpljenja svima.vedderedi wrote:Zvone,
tiraj Gibonnija da dodje u Sarajevo sto prije, i ovaj put da koncert bude u Zetri da mozemo svi doci.
aaaaaaaaaaa u sljedeću subotu?? joj, ja ću pokušat doći, to nije daleko! A čula sam i ja da su ti veliki koncerti tek zajesen najavljeni! Hvala na informaciji, ako bude još što , javi nam!zvone wrote:Ma doc ce Gibo u Sarajevo sta je moguce prije, samo je uvik problem u organizaciji koncerata na velikim povrsinama, tj. problem je organzatoru isplatit tako veliki projekt, ali sam siguran da ce predstavljanje novog albuma u Sarajevu bit na najvisem nivou. U hrvatskoj su veliki dvoranski koncerti najavljeni tek za jesen, tako da ce tribat malo strpljenja svima.vedderedi wrote:Zvone,
"Hodaj" je i meni jedna od drazih pjesama sa albuma, cila je nekako himnicka i zraci pozitivno. Njen zavrsetak je u prvobitnoj verziji zvuca malo drugacije, ali je bolji ovaj finalni.
I evo jedna informacija iz prve ruke: Gibo piva u Makarskoj u sljedecu subotu, na glavnom trgu, pa ko je blizu neka navrati...
a di si ti...zvone wrote:evo sam slucajno naisa na ovaj forum trazeci komentare na novi album. bas mi je drago da ti se svida ova pisma. inace tradicionalna dalmatinska. pozdrav od back vokala sa ove pisme (i jos nekih na albumu...)neocekivana_sila wrote:nesto najljepse sto sam cula u posljednje vrijeme...pa da podijelim:
Tija bi te zaboravit
ako je covjek prodao brod da bi napravio umjetnost..onda bi logicno bilo da mu se mi zahvalimo tako sto cemo mu kupiti tu umjetnost..cija je cijena fakat simbolicna..kutijafuckin'aure (all rights reserved poje..Stitch__ wrote:skini sa newsa, a ako ti se vec bacaju pare daj nekom siromahu a ne nekome da kupi brod
![]()
Kao moji favoriti slijede
1 Oslobodi me
2 Hodaj
3 Sta ce meni moja dica rec
4 Andjeo u tebi (Bravo Bare) Very Happy