Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stardust_rnr wrote:cuj bio koncert u mostaru??? pa nisam vidjela nikakvu najavu... blago tebi Night-Angelu... hocu i ja....... smrc. al hajd nek si bar ti uzivao/la...
de mi reci koja je bila postava? sta su svirali, je l izlazi album danas i sve ostalo... heheh nadam se da ne gnjavim previse... r'n'r
btw, pozdrav Fluid-u
Ovo je bilo u sklopu Dani Matice, pa nije bio pravi koncert , mislim, ogranien broj karata. A ja sam je kupila mjesec dana prije, tako da mnogi koji su kasnije saznali za koncert , nisu mogli biti tamo. Nije bio Stefanovski . Ostali su tu bili . Ma odlično je bilo ! A čula sam da će tek koncerti biti tamo od jeseni.
Ovo prvo je sad u Mostaru bilo! Tražio je da se gase kamere ! Ma nije ovo tajna ,samo se čovjek zahvaljuje nama koji razmijemo njegovu glazbu! Da ste ga vidjeli kad je ovo govorio! Svaka čast njemu , legenda je!
Najveća blamaža u vezi novog Gibonnia je ta da nećemo u BiH moći kupiti orginalno Dalasovo izdanje novog Gibonnia, već licencirano u izdanju Song Zelexa! To će biti kao da kupite buvljak na pijaci. Zamislite sad sljedeću situaciju da neka domaća firma npr. svoju verziju Barilline tjestenine, a da pritom ne možete više kupiti orginalnu Barilla tjesteninu! Zaista jadno i katastrofalno! Moj prijatelj koji radi u Magazi Kad je dobio novog Gibonnia i vidio da nije Dalasovo izdanje, već Song Zelex, zaprepastio se i rekao da je to grozno! Dakle od novog Gibonnia ništa dok ne odem na more u Hrvatsku!
dok ne odes u hrvatsku po originalno izdanje zadovolji se mp3 cjelokupnog albuma kog imas na free zoni... bolje ista nego nista, vjeruj... a skroz si u pravu i sve je to tako...
Raja gdje ja mogu dobit stari od njega pošto evo slušam Gibu da budem iskren 2 dana , mislim znao sam za njega ,samo mi nije sijedao baš najbolje,bit će da godine rade svoje ovaj novi mi je super, ali volio bi imati i Mirakul. Ajd nek neko stavi i to
evo sam slucajno naisa na ovaj forum trazeci komentare na novi album. bas mi je drago da ti se svida ova pisma. inace tradicionalna dalmatinska. pozdrav od back vokala sa ove pisme (i jos nekih na albumu...)