Zavidnost Bošnje ne poznaje granice! Sve će ti oprostiti ali uspjeh nikada!szlava wrote:Zasto ste toliko negativni prema ovom covjeku ne mogu nikako da shvatim
Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Maharadza
#976 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
-
omar little
#977 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
otvorena tema, to! taman da ibraga susica presisa po golovima za tri godine. 
edit: a 505ici mahanje, nisam te dugo vidjela.
edit: a 505ici mahanje, nisam te dugo vidjela.
- stranac2
#978 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Tebi je mozda IDOl , vidim branis ga neprestano.Šveđanin wrote:Limeni, sve i da je tako, to je njegov stav. Tu ti ništa ne možeš, osjeća se kao Šveđanin i igraće za tu reprezentaciju. Tu je rođen, ta zemlja mu je dala perspektivu.
Karakterno.. to ti kažeš, ima nas raznih.bingov buraz wrote:onda preimenujte temu u "klub obozavalaca cudnovatog kljunasa" pa opletite do mile volje,dotad dopustite i drugo misljenje npr. da je doticni obicna supcina predstavlja slobodnu izrazavanja na ovom demokratskom forumu
Na terenu on je bog otac.
Meni je dobar fudbaler (daleko od prvih 5 u svijetu . Mozda prvih 15. , Narciozoidni ulicar i djubre od covjeka. Povrh toga djeuluje negativno na BH fudbal. Kazem opet tebi je mozda idol i on i Svedska (sudeci po zastavi na avataru).
To je ok . Al ima nas razlicitih.
- MyTao
#979 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Zlatan je definitivno top 5 trenutno u svijetu.
Jedino sto ga povezuje sa nama je njegov otac s kojim i nije imao bas najbolje odnose dok je odrastao. Igra za drzavu u kojoj je rodjen i ja tu nevidim nista lose. Dovoljno je to sto nosi Bosansko ime i sto se ne stidi svojih korijena.
Jedino sto ga povezuje sa nama je njegov otac s kojim i nije imao bas najbolje odnose dok je odrastao. Igra za drzavu u kojoj je rodjen i ja tu nevidim nista lose. Dovoljno je to sto nosi Bosansko ime i sto se ne stidi svojih korijena.
- mO k3
#980 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ko su po tvome mišljenju prvih 5???stranac2 wrote:Tebi je mozda IDOl , vidim branis ga neprestano.Šveđanin wrote:Limeni, sve i da je tako, to je njegov stav. Tu ti ništa ne možeš, osjeća se kao Šveđanin i igraće za tu reprezentaciju. Tu je rođen, ta zemlja mu je dala perspektivu.
Karakterno.. to ti kažeš, ima nas raznih.bingov buraz wrote:onda preimenujte temu u "klub obozavalaca cudnovatog kljunasa" pa opletite do mile volje,dotad dopustite i drugo misljenje npr. da je doticni obicna supcina predstavlja slobodnu izrazavanja na ovom demokratskom forumu
Meni je dobar fudbaler (daleko od prvih 5 u svijetu . Mozda prvih 15. , Narciozoidni ulicar i djubre od covjeka. Povrh toga djeuluje negativno na BH fudbal. Kazem opet tebi je mozda idol i on i Svedska (sudeci po zastavi na avataru).
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#981 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Meni je Ibra u fudbalu ono sto je Dirk u kosarci.
Ljudi su spojili visinu sa nevjerovatnom tehnikom u sportu koji igraju. Malo je toga u fudbalu, pa i u kosarci. I to je ono cemu se mora odati priznjanje. Genije i jedan i drugi
Za karakter...necu ga kuci voditi, nije mi komsija, ko sam ja da mu sudim
Ljudi su spojili visinu sa nevjerovatnom tehnikom u sportu koji igraju. Malo je toga u fudbalu, pa i u kosarci. I to je ono cemu se mora odati priznjanje. Genije i jedan i drugi
- mO k3
#982 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Tomahawk11 wrote:Meni je Ibra u fudbalu ono sto je Dirk u kosarci.
Ljudi su spojili visinu sa nevjerovatnom tehnikom u sportu koji igraju. Malo je toga u fudbalu, pa i u kosarci. I to je ono cemu se mora odati priznjanje. Genije i jedan i drugi![]()
Važni su rezultati , ostalo me ne zanima ko je kakav ...
- insomnia78
#983 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Tweet kolegi iz PSG-a nakon njegove golcine na utakmici Fra-Hol

Koji car
Hahaha
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

Koji car
Hahaha
- limeni
#984 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
koliko ja znam on nikada nije htio igrati ni za nas ni za hrvatsku nego samo za svedsku. on nije nikada bio u bosni ni na jednodnevnom odmoru, nikada se nece izjasniti kao bosanac, nas jezik slabo poznaje, znaci on je za mene isto kao i emir kusturica koji nastavlja vrebati talente da ne igraju za nas.505sCrtom wrote:koliko ja znam (a znam), zlatan je za ljubav svome ocu htio igrati za bosnu. ali su mu PRAVI bosanci trazili pare, i tako pokazali kakav su narod. zlatan je sa svojih 17 godina wengeru rekao alahimanet, jer mu je ovaj navodno trazio da pimpla loptu na terenu, a da ne odjebe ratnog ministra mup-a pusinu i ostali sljam i bagru lopovsku koji su gusili bh fudbal dvije decenije. i sad ti to koristis kao arguemnt protiv zlatana. jeftino ti je to. probaj sa necim drugim.limeni wrote: zato sto je covjek bosanskih korijena koji je odbacio svu vezu sa bih..neka je svedjanin nema problema nek igra za koga hoce ali kojeg ga vraga onda obozavate? ako on ima veze s bih kao messi ili ribery onda oni zasluzuju istu medijsku paznju na ovom forumu kao zlatan.
meni je kao igrac drag, kao sto je i messi. ako ti nije jasno zasto, pogledaj malo zlatanov fudbal. ako ti jos uvijek nije jasno, onda tvoji razlozi nemaju veze sa zlatanom kao igracem, bojim se.
meni nije jasan ovaj nas mentalitet gdje se uzdize ovaj neki zlatan dug pola foruma ono bas pljuje dzeku, spahica i susica.
- mO k3
#986 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Moze se o njemu pricati sta hoce ,ali ima barem za mene najljepse i najspektakularnije golove uopste
- Šveđanin
#987 Re: Odg: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
U startu se ne slažemo. Po svakoj mogućoj računici, ibra je u top 5 fudbalera svijeta.stranac2 wrote:Tebi je mozda IDOl , vidim branis ga neprestano.Šveđanin wrote:Limeni, sve i da je tako, to je njegov stav. Tu ti ništa ne možeš, osjeća se kao Šveđanin i igraće za tu reprezentaciju. Tu je rođen, ta zemlja mu je dala perspektivu.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- JThomas
#988 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
baš sve isto k'o kod kusturice, jelde?limeni wrote:
koliko ja znam on nikada nije htio igrati ni za nas ni za hrvatsku nego samo za svedsku. on nije nikada bio u bosni ni na jednodnevnom odmoru, nikada se nece izjasniti kao bosanac, nas jezik slabo poznaje, znaci on je za mene isto kao i emir kusturica koji nastavlja vrebati talente da ne igraju za nas.
meni nije jasan ovaj nas mentalitet gdje se uzdize ovaj neki zlatan dug pola foruma ono bas pljuje dzeku, spahica i susica.
-
5 0 5
#989 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ovo neka gorčina iz tebe govori. Nemam živaca ulaziti u takve rasprave. Rekao sam što znam. Tvoje je da vjeruješ ili ne.limeni wrote:koliko ja znam on nikada nije htio igrati ni za nas ni za hrvatsku nego samo za svedsku. on nije nikada bio u bosni ni na jednodnevnom odmoru, nikada se nece izjasniti kao bosanac, nas jezik slabo poznaje, znaci on je za mene isto kao i emir kusturica koji nastavlja vrebati talente da ne igraju za nas.505sCrtom wrote:koliko ja znam (a znam), zlatan je za ljubav svome ocu htio igrati za bosnu. ali su mu PRAVI bosanci trazili pare, i tako pokazali kakav su narod. zlatan je sa svojih 17 godina wengeru rekao alahimanet, jer mu je ovaj navodno trazio da pimpla loptu na terenu, a da ne odjebe ratnog ministra mup-a pusinu i ostali sljam i bagru lopovsku koji su gusili bh fudbal dvije decenije. i sad ti to koristis kao arguemnt protiv zlatana. jeftino ti je to. probaj sa necim drugim.limeni wrote: zato sto je covjek bosanskih korijena koji je odbacio svu vezu sa bih..neka je svedjanin nema problema nek igra za koga hoce ali kojeg ga vraga onda obozavate? ako on ima veze s bih kao messi ili ribery onda oni zasluzuju istu medijsku paznju na ovom forumu kao zlatan.
meni je kao igrac drag, kao sto je i messi. ako ti nije jasno zasto, pogledaj malo zlatanov fudbal. ako ti jos uvijek nije jasno, onda tvoji razlozi nemaju veze sa zlatanom kao igracem, bojim se.
http://j.mp/128fkPs
- Tito_i_Partija
#990 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Jako dobro receno, i slazem se.MyTao wrote:Zlatan je definitivno top 5 trenutno u svijetu.
- insomnia78
#991 Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Bas tako, decko je pravo kreativan pri postizanju istih i uzivam ga gledatimO k3 wrote:Moze se o njemu pricati sta hoce ,ali ima barem za mene najljepse i najspektakularnije golove uopste
Njegovo porjeklo nema nikakve veze sa tim
- MyTao
#992 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
JThomas wrote:baš sve isto k'o kod kusturice, jelde?limeni wrote:
koliko ja znam on nikada nije htio igrati ni za nas ni za hrvatsku nego samo za svedsku. on nije nikada bio u bosni ni na jednodnevnom odmoru, nikada se nece izjasniti kao bosanac, nas jezik slabo poznaje, znaci on je za mene isto kao i emir kusturica koji nastavlja vrebati talente da ne igraju za nas.
- stranac2
#993 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Najveci supljak to da je ikada htio da igra za nas. Pa covjek mislim da nije u stanju da nabroji vise d 3,4 igraca nase repke. A jos povrh toga vrbuje momek protiv nas. Smijesno i zalosno da ima jos uvjek takvih ubleha koje se prosipaju po nasim forumima.
Interensantan lik na mnogo nacina. Idol moze biti mislim i samo mladim nesigurnim momcima koji zele da budu zajebani. Tao se cesto ponasa na terenu i u medijima.
Da budem malo kontruktivan kada je vec tema o njemu. 4 stvari koje su mi ovako sarmantne kod njega:
1. To da nikako ne konzumira alkohol niti je nesto vele izlazio dok ej bio momak.
2. Igranje video igara i to da je zelio da upozna lika koga je sreo online preko igranja igrica
3. Izbor starije zene od njega i porodicni zivot (prava zena i macka) . Kao i nacina na koji je upoznao.
4. Onaj legendarni video gdje bulji u svog nekadasnjeg idola Ronalda kada su se prvi pur sreli na terenu.
Interensantan lik na mnogo nacina. Idol moze biti mislim i samo mladim nesigurnim momcima koji zele da budu zajebani. Tao se cesto ponasa na terenu i u medijima.
Da budem malo kontruktivan kada je vec tema o njemu. 4 stvari koje su mi ovako sarmantne kod njega:
1. To da nikako ne konzumira alkohol niti je nesto vele izlazio dok ej bio momak.
2. Igranje video igara i to da je zelio da upozna lika koga je sreo online preko igranja igrica
3. Izbor starije zene od njega i porodicni zivot (prava zena i macka) . Kao i nacina na koji je upoznao.
4. Onaj legendarni video gdje bulji u svog nekadasnjeg idola Ronalda kada su se prvi pur sreli na terenu.
-
5 0 5
- Dr. Kuca
#995 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Dear @ArmouredGuy, a wise man once said, surprising your opponent is the key to surprising them. That wise man was Zlatan

- dinooh
#998 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
odakle ove slike. Koji mu je bar umro, stariji ili mladi?
- Point.
#999 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Vjerovatno Sapko, nevjerujem da su Alkesandru klanjali dzenazu.
- FIDELCA
#1000 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
slike su preuzete sa jednog fb profila