Samo 23 godine a tako veliki uspjesi

http://www.juventus.com
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma jasta ima pravo Hrvatsko ime i prezime ko Mirza Dzombaneutralac wrote:U pravu si. Igrao bi za Hrvatsku.
Ibrahimson a la Gunarsonneutralac wrote:Nemoj tako. Zlatan je (j)univerzalno ime, a prezime pravo svedsko. Druga generacija.![]()
Ma polu rvat polu bosnjo :lol:stara mu je Hrvatica, Mihajlovic sta je trazio to je i dobioneutralac wrote:Bez zeze covjek je igracina.Jos ako je istina da je odalamio onog supka bez kokarde Mihajlovica ja cu mu oprostiti ako je i Bosnjak.
ih jos kad bi odalamio i tebe...neutralac wrote:Bez zeze covjek je igracina.Jos ako je istina da je odalamio onog supka bez kokarde Mihajlovica ja cu mu oprostiti ako je i Bosnjak.
Sjecam se birvaktile kad je R. Prosincekog, jos kao juniora, chacha doveo u Zagreb iz svabije (gdje je ovaj rodjen i poceo igrati nogomet)....jos u doba M. Blazevica .... Chiro ga je ispratio sa Maximira kao potpuno netalentovanog i neperspektivnog rijecima (u zagrebackim Sportskim Novostima) "... Ako od njega (Prosineckoga) ikad postane nogometas...ja cu pojesti vlastite kopacke".BECHO wrote:Nije on smrad jarane, nego su smradovi ovi iz NSBiH! Kad ga je babo iz Svedske vodio u Sarajevo da ga predstavi nasim 'strucnjacima' (koji po citav dan sjede u kancelarijama i jedu masne bureke) s ciljem da danas-sutra zaigra za bh-repku, nas Pusac Pusina ga je vratio nazad, jer njima ko biva ne treba takav igrac (valjda babo nije dao koju hiljadarku ili ispunio kakav masan cek)! Ako cemo po tvom, onda je i Rahimic smrad samo zato sto nece da igra za BiH dok god je smradina Usanovic vrhovni u fudbalskom savezu!