Zlatan Bajramovic i Pandza

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

DOBOJLIJA

#1 Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by DOBOJLIJA »

Pomeni su ova dvojica i golman Hasagic bili igraci utakmnice.
Zmajevi su igrali srcem, ali nazalost nije bilo opasnih finisa na golu Cigana.

Zlatane Bajramovicu pokazao si da ti je mjesto u prvoj 11, da si nam ti falijo protiv portugala u gostima i protiv spanije kuci, dobro dosao i da bogda da se ponovi 1-0 protiv Norveske.

Jedva Cekam kvalifikacije za EP, ova sedmica mi je bila naj ljepsa i tuznija u zivotu. Bosna je dobila novo lice, plamen ste ponovo upalili u ljudima. Svaka cast
elSaik

#2 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by elSaik »

I mene je Pandža pozitivno iznenadio.
Hamica

#3 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by Hamica »

elSaik wrote:I mene je Pandža pozitivno iznenadio.
Pa go ti je njegov
cartman

#4 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by cartman »

Zlajketu svaka chast... Al Pandza.. taj lik je igro dobro prvih petnest minuta, onda je lagano poceo da zabushava, i onda nam je fino usro shansu za Afriku. Bravo Pandza legendo! Idolu nash.
elSaik

#5 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by elSaik »

Hamica wrote:
Pa go ti je njegov
Pa i Ibričićev je prošli, pa šta? Momak igra u Hajduku, a nosio se sasvim pristojno sa igračima tipa Nani. Kapa dolje.
karanana

#6 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by karanana »

jebo ti igraca koji ne moze dalje od ovako loseg hajduka, barem do dinama.
fara_mo

#7 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by fara_mo »

Pandz je juce odigrao maestralno, jeste da je go indirektno njegova krivica, ali covjek je nadvisio samog sebe, onaj ko prati Hajduk zna o cemu pricam. Njegove igracke sposobnosti su vise nego limitirane i ono sto je on sinoc pruzio je za svaku pohvalu. Bajramovic je sinoc bio nas najbolji igrac, ali treba biti posten i reci da smo igrali jos 10 dana mi portugalu onakvom igrom od sinoc gola nikad ne bi dali.
ins

#8 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by ins »

Potpuno se slazem!
fini dečko

#9 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by fini dečko »

I mene je Pandža iznenadio pozitivno, i slažem se da su njih dvojica uz kenu, a ja bih dodao i Nadarevića bili najbolji od naših. A možda i nisu, ali su dali više od onoga što sam mislio da u ovom trenutku mogu (ovdje ne ubrajam Kenu, njemu uvijek vjerujem). :bih:
nautilius

#10 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by nautilius »

Bajramovic je mozda nekom bio dobar al covjek je non stop peglao loptu prema nazad. 25 metara je bilo cistine pred njim u jednom momentu i on nazad do nadarevica. Pandza je odigrao vise nego sto umije i moze sigurno. Mislio sam da ce bit i vise gresaka njegovih, mada ni napadi portugalaca nisu bili nesto siloviti kako mogu bit. A slozio bih se da im ne bi smo gol dali ni za mjesec dana.

Bice bolje, glavu gore.
portal01

#11 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by portal01 »

Pandza nije kriv sto mi nebi dali go i da se dva dana igralo ...
prvo sto nasi napadaci nisu imali kvalitetni lopti a i ono lopti sto je proslo nije se iskroistilo i to je fudbal
Ono sto je bitno da su momci, selektor i navijaci dali sve od sbe da uspijemo ... nismo uspjeli al idemo dalje
treba nas ohrabriti sto imamo sjajnuu generaciju i dobru atmosferu u ekipi i oko ekipe
Fozgen

#12 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by Fozgen »

Nije sinoc bilo po meni loseg igraca, ne mogu da izdvojim samo dvojicu.
Ali ipak nije Portugal toliko dobar koliko smo mi sinoc lose odigrali.
E sad ovo se kosi jedno sa drugim.
Fakat su se nasi igraci trudili ali bolje od onog nije moglo i jbga, Portugalci idu a mi opet do sljedece prilike.
portal01

#13 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by portal01 »

fara_mo wrote:Pandz je juce odigrao maestralno, jeste da je go indirektno njegova krivica, ali covjek je nadvisio samog sebe, onaj ko prati Hajduk zna o cemu pricam. Njegove igracke sposobnosti su vise nego limitirane i ono sto je on sinoc pruzio je za svaku pohvalu. Bajramovic je sinoc bio nas najbolji igrac, ali treba biti posten i reci da smo igrali jos 10 dana mi portugalu onakvom igrom od sinoc gola nikad ne bi dali.

Slazem se s tobom... ovo je Pandzina najbolja utakmica .. bio je kritican protiv belgije ...
klixober

#14 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by klixober »

Meni je Pandza bio odlican sinoc.Kako je majstorski uzeo loptu Simau,zagradio se i dodao dalje...majstorski.Ako ode u neki bolji evropski klub,moze postato odlican stoper za reprezentaciju.
riko-ga

#15 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by riko-ga »

elSaik wrote:
Hamica wrote:
Pa go ti je njegov
Pa i Ibričićev je prošli, pa šta? Momak igra u Hajduku, a nosio se sasvim pristojno sa igračima tipa Nani. Kapa dolje.
Pa ovi Hajdukovci nam zalupise vrata JAR-a :mrgreen: Pa nije li za gol u Portugalu kriv Ibricic a u Zenici Pandza.
Ripicipi

#16 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by Ripicipi »

Pandza me je sinoc pozitivno iznenadio :thumbup:
jeza u ledja

#17 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by jeza u ledja »

riko-ga wrote:
Pa ovi Hajdukovci nam zalupise vrata JAR-a :mrgreen: Pa nije li za gol u Portugalu kriv Ibricic a u Zenici Pandza.
Fakat. :shock:

pu pu pu, nije ni cudo sto im tako lose ide.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#18 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by Admir_1984 »

jeza u ledja wrote:
riko-ga wrote:

A nema tu krivice cire blazevica? :-) :-)
lolo_lolo

#19 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by lolo_lolo »

Hamica wrote:
Pa go ti je njegov
tesko je reci
tri su stopera bili na jednom igracu,dok je ovamo meireles sam izasao na drugoj strani
po meni krivicu dijele sva trojica,a da je pandza sam krivac,ne bih rekao
shalla

#20 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by shalla »

Admir_1984 wrote:
jeza u ledja wrote:
riko-ga wrote:

A nema tu krivice cire blazevica? :-) :-)
O Bože ne opet, neeeeeee. Koju god temu otvorim isti post, pomisliću da sam nadrogiran jbt... Eto Pandža je kriv što nam je baza igrača k'o kod Andorre (kod njih bar svi državljani žele da igraju za reprezentaciju, kod nas se i ovo malo podijeli na 3-4 strane)...
kurty

#21 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by kurty »

Po meni (utakmicu gledao na stadionu, a reprizu jos nisam pogledao)
Pandza odigrao izvrsno (ako se uzme u obzir njegov status u repki)... Imao dobrih gradjenja, uzimanja lopti...
Bajramovic- katastrofa... ne znam da li je imao par dobrih dodavanja...kao da mu neki vreo krompir dodaje...odmah iz prve dodavao i vecinom ukopavao ostale igrace

p.s. kazem sta sam vidjeo-mozda na tv-u to drugacije izgleda
jutarnji

#22 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by jutarnji »

Njih dvojica nisu krivi sto mi jucer nismo imali bolje za te pozicije, tako da im se ne moze zamjeriti sto su nevidjeni klocovi.
mostarac

#23 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by mostarac »

Svi su oni sinoc dali 120% svojih mogucnosti ali Pandza i Bajramovic su dali 200%. Pandza nije igrac svjetske klase, jer inace ne bi igrao u Hajduku, ali sinoc je bio najbolje sto smo mogli da izvedemo na teren i opravdao je to. Dio krivice za gol jeste njegov, ali je sve u svemu odigrao odlicno i iznad svih mojih ocekivanja i na tome mu svaka cast.
Neko ce reci njegov je posao da sprijeci da se postigne gol. Slazem se, ali on je decko koji je usao kao zamjena i kojem mogu oprostiti tu jednu gresku, iako nas je kostala gola, a nije Pandza kriv sto nismo zabili i cak je imao par vrlo preciznih prebacivanja na drugu stranu do Seje kad je ovaj bio sam i nije igrao napamet. Sve u svemu uz Bajramovica i naravno Kenu nas najbolji igrac sinoc.
Al ruku na srce treba i ovo rec - Dzeko je odigrao fenomenalno, al ludo dobro, ali ne mozes ti sam igrat protiv cijele odbrane.
A i Vedo je dobio bezbroj zracinih duela, ali ta lopta nije imala kome da se odbije i tu nam je bio problem. Nisu ni Vedo ni Dzeko odigrali tako lose koliko te njihove zracne duele koje su dobijali masu puta niko nije imao da materijalizuje. Zato razumijem Blazevica kad je izveo Medunjanina i probao da to rjesi Muslimovicem, ali se onda sve raspade, ali meni je onaj cirin potez bio sasvim logican obzirom na situaciju, uslove terena i ono cim je raspolagao.
nihoniho

#24 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by nihoniho »

pandza je odigrao dobro, kao i sve utakmice u reprezentaciji. bajramovic takodjer.
da li smo mogli bolje, nisam siguran, i necu biti sve dok ciro bude igrao arhaicnu 3-5-2 formaciju sa ibricicem i salihovicem na poziociji ofanzivnih bekova. sto se tice promjena, podlegao je atmosferi i pozurio sa muslimovicem.
nije lose, jos da se ciro samo malo vise bavi taktikom i fizickim mogucnostima igraca, ne samo mentalnim.....ali sta je tu je
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#25 Re: Zlatan Bajramovic i Pandza

Post by Admir_1984 »

O Bože ne opet, neeeeeee. Koju god temu otvorim isti post, pomisliću da sam nadrogiran jbt... Eto Pandža je kriv što nam je baza igrača k'o kod Andorre (kod njih bar svi državljani žele da igraju za reprezentaciju, kod nas se i ovo malo podijeli na 3-4 strane)...
Normalno kada selektor vodi tv emisije, gostuje po big mami, snima reklame, prostacki se izrazava, igramo prijateljske sa poluamaterskim timovima i slicno, umjesto da se vishe angazuje i bar malo uvede ozbiljnosti u reprezentaciju

To gore sam aludirao vishe za Ibricica, koji igra neku vjestacku poziciju, nego Pandzu. Pandza je odigrao ok skroz
Post Reply