Imam pitanje za ove ovde sto rade za osiguranja tipa Grawe.
Ovo je iz licnog iskustva i to je bilo razlog sto nisam pristao biti osiguranik. Naime agent Grawe-a poslije svih prezentacija i svega sto mi je ospricao mi ponudi ugovor na potpis. Velim ja ovo bi ja da ponesem kuci pa da doooooobro procitam i naravno prostudiram, na sto je agent odgovorio negativno i veli "Ako nesto nije jasno pitajte ja cu vam sve objasniti", jednostavno se covjek nije dao ubijediti da ja ne potpisujem nista prije nego procitam i razmislim o tome. Zasto se ugovor prije potpisa ne daje u posjed na neko vrijeme
Dalje, slucaj covjeka koji je bio osiguran u Grawe. Covjek je iz Lukavca pa ako je neko cuo za taj slucaj nek potvrdi da je ovo istina. Ja sam to cuo od pouzdane osobe i nemam razloga da mu ne vjerujem.
Naime covjek je bio osiguranik Grawe-a, pao je sa baklona i slomio vrat..naravno poginuo. njegovi nikad nisu naplatili policu jer navodno ista ne pokriva "Nasilnu smrt"
Sta hocu da kazem to je da se ljudima podvaljuje da potpisu nedorecene stvari. To je ono sto mnogi ovdje spominju, ta SITNA SLOVA u ugovoru.
Zivjeli