Životno osiguranje
Moderator: anex
-
dzamadan
#1 Životno osiguranje
Ljudi zanima me sta vi mislite o zivotnom osiguranju ? Da li imate vec uplacenu policu osiguranja ? Da li mislite da je to dobra stvar ? Da li imate skoriju namjeru da se osigurate ?
-
doshljo
#2 Re: Životno osiguranje
Muž uplaćivao iznos od 50 KM mjesečno i osigurao se na period od 15 godina. Nešto nam se finansijska situacija jako pogoršala pa smo ga morali unovčiti nakon skoro 9 godina. Nije istina da ti vrate skoro sve pare koje si im uplaćivao, nas su konkretno zakinuli za oko 1000 EURa.
Psovala sam i psovala... i rekla nikad više. Radije trajni nalog na platu i uplata na neki štedni račun koji krijem od sebe.
Ovo sve važi ako se ne baviš nekim rizičnim poslom ili si potpuno zdrav. A šta je kome zapisano da se desi, desiće se...
MI- nikad više! Lihvari!
Psovala sam i psovala... i rekla nikad više. Radije trajni nalog na platu i uplata na neki štedni račun koji krijem od sebe.
Ovo sve važi ako se ne baviš nekim rizičnim poslom ili si potpuno zdrav. A šta je kome zapisano da se desi, desiće se...
MI- nikad više! Lihvari!
- nottenera68
#3 Re: Životno osiguranje
dzamadan wrote:Ljudi zanima me sta vi mislite o zivotnom osiguranju ? Da li imate vec uplacenu policu osiguranja ? Da li mislite da je to dobra stvar ? Da li imate skoriju namjeru da se osigurate ?
Privatna štednja za penziju kroz životno osiguranje je jedini način na koji sebi možemo obezbijediti bezbrižnu starost. Ja imam polisu SAFE LIFE, mirno spavam, jer znam da je moj štedni račun siguran, a moja porodica obezbijeđena ako se, ne daj Bože, meni nešto desi. Najtoplije preporučujem svima da otvore svijest prema životnom osiguranju, da se dobro informišu čiji su uslovi najbolji i, da budem iskrena, dobro preispitaju rejting kuće u kojoj bi se eventualno osigurali. Ja sam u GRAWE SAFE LIFE napravila ugovor i NIKAD neću novac dići prije isteka ugovora, kao ova gospođa prije mene što je komentarisala, jer je logično da kuća na neki način mora pokriti troškove rizika od ovakvih slučajeva. Moja polisa je moja penzija, zato ja uvijek kažem da oni koji su regularno prijavljeni na PIO, ne mogu kad im se ćejfne otići u PIO i reći "Ja moram kupiti drva, želim da dignem svoj novac". E tako se treba gledati i na ovu štednju.