Cijenim kad covjek zna sta hoce i ostaje pri tome.Jazz_Junkie wrote:Tvoje su. Ja hocu Bambi.
(najnoviji trac: izgleda da se onaj Okotie iz FAK trenutno igra njenim "argumentima"
A sad ozbiljno.
Mogli bi i odgovoriti pokretacu teme na uvodni post.
Cijenim kad covjek zna sta hoce i ostaje pri tome.Jazz_Junkie wrote:Tvoje su. Ja hocu Bambi.
Sa strujom i vodom????vedrand wrote:Stan sa kirujom računaj 400 eura pa naviše. Nije dobro vrijeme za tražiti posao generalno, zavisi naravno i od struke.
Za kupiti ili unajmiti?sarajevsko_pivo wrote:Koliko kosta jednosoban/Dvosoban stan u Becu?
Jeli u cijenu uracunato i struja/voda...
vozdra komsijaJazz_Junkie wrote:Ja dolazim ekstra iz Simmeringa da igram kosarke tamo.pirmin wrote:Molim te nemoj da mi vrijedjas ljetnu rezidenciju - kavez sa 4 kosa u TSParku.Jazz_Junkie wrote:Nije ni Türkenschanzpark bas eksluzivna lokacija.![]()
Ovaj prosjek mora da je dobrano popravljen primanjima politicara, menadzera i ostalih shanera.explorer wrote: - Plata:: Prije mjesec-dva su u dnevnim novinama izbacili cifre za sve regije u Austriji i prosjek za muskarce (znam da je smijesno sto razdvajam muskarce i zene, ali to je i bio cilj analize, da se dokaze kako muskarci zaradjuju vise) u Becu je bio negdje oko 2.300 (bruto). E sad, ovo je po meni malo prenisko, pa cu ja reci da je prosjek negdje oko 1.600 € (neto). Naravno, sve zavisi od toga u kojoj industriji trazis posao.