DZONPI wrote:Sta se ovo prica o ovim novim zakonima.Pa najbolje nek nam uzmu platu i dadnu nam jedno 500 glava za jest i obuc i vozdra.Prvo 5 godina stisni novcanike sad recesija,kriza pa sad ovo novo nekakve milijarde po gradjanstvu.Nikad miran.Cuj za rizik 750 eurica.Isplatnije je onda nemat osiguranja.
A koliko treba da platis svaki put kad odes kod doktora??
Nu hoef je nooit je jas meer aan te trekken
En te hopen dat je licht het doet
Laat buiten de stormwind nu maar razen in het donker
Want binnen is het warm en licht en goed
Hand in hand naar buiten kijken waar de regen valt
Ik zie het vuur van hoop en twijfel in je ogen
En ik ken je diepste angst
refr.: Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij
Maar ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij
En als je 's morgens opstaat ben ik bij je
En misschien heb ik al thee gezet
En als de zon schijnt buiten gaan we lopen door de duinen
En als het regent gaan we terug in bed
Uren langzaam wakker worden, zwevend door de tijd
Ik zie het licht door de gordijnen en ik weet
Het verleden geeft geen zekerheid
refr. Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij
Ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof, ik geloof in jou en mij
Ik doe de lichten uit en de kamer wordt nu donker
Een straatlantaarn buiten geeft wat licht
En de dingen in de kamer worden vrienden die gaan slapen
De stoelen staan te wachten op 't ontbijt
En morgen word ik wakker met de geur van brood en honing
De glans van 't gouden zonlicht in jouw haar
En de dingen in de kamer, ik zeg ze welterusten
Vanavond gaan we slapen en morgen zien we wel
Maar de dingen in de kamer zouden levenloze dingen zijn zonder jou
En je kunt niets zeker weten want alles gaat voorbij
En je kunt niets zeker weten want alles gaat voorbij
Halo imali koga.Jedno pitanje.Jeste li vi navikli na ove face po Holandiji.Ja nemogu nikako.Nisam ozbiljnijih i smrknutijih faca u zivotu vidio.Pa jebemu misa kad uletim u voz posto idem vozom na poso puknu te one ozbiljne face ujutro odma mi se ne zivi.Pa sta je ovo ljudi moji.Pa treba od 20 kuka se uozbilji ko djete na tuti.Neznam meni to ne lezi.Svi lafo necim zauzeti ,sami sa sobom.
DZONPI wrote:Halo imali koga.Jedno pitanje.Jeste li vi navikli na ove face po Holandiji.Ja nemogu nikako.Nisam ozbiljnijih i smrknutijih faca u zivotu vidio.Pa jebemu misa kad uletim u voz posto idem vozom na poso puknu te one ozbiljne face ujutro odma mi se ne zivi.Pa sta je ovo ljudi moji.Pa treba od 20 kuka se uozbilji ko djete na tuti.Neznam meni to ne lezi.Svi lafo necim zauzeti ,sami sa sobom.
kako god okrenes to nas dole isto ceka... sa izvjesnim time leg-om... i kad se onda pogubimo u tim novim uslovima...
tako da ne znam ni je li prednost sto trenutno (kao imamo jos fore jer kaskamo) nije takva situacija u vozu, pardon vozovi i ne voze....
.Smetaju mi papci koji su zaboravili porjeklo odakle su pa kad ih pozdravis u centru na nasem jeziku ko fol necuju stid ih progovorit eto ko na faci mu se nevidi da je stranac.Smeta mi debelo tetovirano zensko koje tetovazom konta nadoknadit debljinu a da nije svjesna da je jos gadnija sa tom tetovazom.Sme
taju mi nase papanke koje su kad su dosle u Holandiju promjenile i nacin zivota,kulture i svega a da nisu svjesne kolko su glupe.Smeta mi nas papak koji jos uvjek hoda u trenerci ne kontajuci da se nesto promjenilo u zadnjih 20 godina.Smetaju mi neradnici koji zive na socijali i iskoristavaju ovu drzavu.Nastavak sutra.