Život u Egiptu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
djidjibufon

#1 Život u Egiptu

Post by djidjibufon »

Pozz.Zanima me čisto infotmativno da li neko zna kakva je trenutna situacija u Egipti konkretno u Kairu posle ovih svih desavanja.Kakvo je stanje za posao recimo za zivot tj.otici tamo nastaniti se ,raditi,zivjeti....Da li je neko bio tamo vec pa da napise svoje iskustvo ili neku pouzdanu info. :) :) :) :) :-)
detroit-mercy

#2 Re: Život u Egiptu

Post by detroit-mercy »

djidjibufon wrote:Pozz.Zanima me čisto infotmativno da li neko zna kakva je trenutna situacija u Egipti konkretno u Kairu posle ovih svih desavanja.Kakvo je stanje za posao recimo za zivot tj.otici tamo nastaniti se ,raditi,zivjeti....Da li je neko bio tamo vec pa da napise svoje iskustvo ili neku pouzdanu info. :) :) :) :) :-)
Bio turisticki :mrgreen: , ne bih pozelio ni neprijatelju :mrgreen: . Drzi se ti Tuzle, nije to za nas.
femme28

#3 Re: Život u Egiptu

Post by femme28 »

niposto... korupcija, a da ne spominjem islamske fundamentaliste... "muslim brothers"...
grozno je tamo... zarucnik mi je iz egipta i svakodnevno je u kontaktu sa svojima... stanje je grozno, kriza, ekonomska i politicka, nemiri, ubistva...
leo_

#4 Re: Život u Egiptu

Post by leo_ »

femme28 wrote:niposto... korupcija, a da ne spominjem islamske fundamentaliste... "muslim brothers"...
grozno je tamo... zarucnik mi je iz egipta i svakodnevno je u kontaktu sa svojima... stanje je grozno, kriza, ekonomska i politicka, nemiri, ubistva...
tako zapad uvodi demokratiju. :)
femme28

#5 Re: Život u Egiptu

Post by femme28 »

hahahahahahhahaha zalosno
aleckovic

#6 Re: Život u Egiptu

Post by aleckovic »

Izgleda da nema nikog u Egiptu :D
pseurf

#7 Re: Zivot u Egiptu

Post by pseurf »

In my opinion you are mistaken. I can defend the position.
Tkd

#8 Re: Život u Egiptu

Post by Tkd »

femme28 wrote:niposto... korupcija, a da ne spominjem islamske fundamentaliste... "muslim brothers"...

Imam par prijatelja iz Egipta koje sam upoznao sasvim slučajno. Ne znam odakle ti to da je grozno . Čuj "muslim brothers" haha, odakle ti sada to. Opet muslimani krivi za sve ? :lol:
ivan_ch

#9 Re: Život u Egiptu

Post by ivan_ch »

Egipat je super zemlja - odlicna za zivot - lagana i opustena - barem tako kazu :-)
Post Reply