Sitinim horozovima moze
Život samaca u srednjim godinama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Optimus09
#976 Re: Život samaca u srednjim godinama
Pisao sam vec,horozovima poput tebe ne dam adresu.
Sitinim horozovima moze
Sitinim horozovima moze
- eluna
#977 Re: Život samaca u srednjim godinama
bliže meni nego tebi, pa ti gledaj
a meš'čini da za mene ništa nema u toj firmi, a bgm ni u dugoj
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#978 Re: Život samaca u srednjim godinama
ja i ti smo slični
nama bi bilo super i u radnom logoru
medjutim ovdje je stvar u principima
jer je riječ o budućoj ozbiljnoj vezi
kakve sve uvjete imaju žene za ulazak u vezu
a muškarac postavi težinu i da im ništa nije živo izašlo iz vagine
i odmah frka...ne govorimo što je ušlo...nego da nisu rodile i da nemaju 150 kila
i frka
- nepass1
#979 Re: Život samaca u srednjim godinama
Evo sa mog gledista, ozenjen i jedno djete. Sutra da se razvedem ne bih mogao stupati u vezu sa zenom koja ima djete. Ne bih mogao svoje djete vidjati vikendom a tudjem djetetu biti otac pet dana sedmicno. Mozda sam previse privrzen svom djetetu ali pojela bi me savjest.Truba wrote: ↑25/10/2024 11:09ja i ti smo slični
i odmah frka...ne govorimo što je ušlo...nego da nisu rodile i da nemaju 150 kila
i frka
-
nekome
#980 Re: Život samaca u srednjim godinama
prvo mora proc test godina (opseg), test škole, test posla (aka novca),
test izgleda, test držanja (postura), test ophođenja, test priče, neki random test zavisno od raspoloženja
i sve to prođe i opet odu za nekim kod kojih "igra neki peti kec"
- eluna
#981 Re: Život samaca u srednjim godinama
a da li bi mogao da budeš otac svome i tuđem djetetu?? ...jer šta ako (ne dao bog i zlo ne čulo) ostaneš udovac??nepass1 wrote: ↑25/10/2024 11:23Evo sa mog gledista, ozenjen i jedno djete. Sutra da se razvedem ne bih mogao stupati u vezu sa zenom koja ima djete. Ne bih mogao svoje djete vidjati vikendom a tudjem djetetu biti otac pet dana sedmicno. Mozda sam previse privrzen svom djetetu ali pojela bi me savjest.Truba wrote: ↑25/10/2024 11:09ja i ti smo slični
i frka
- nepass1
#982 Re: Život samaca u srednjim godinama
Mislim da daeluna wrote: ↑25/10/2024 12:58a da li bi mogao da budeš otac svome i tuđem djetetu?? ...jer šta ako (ne dao bog i zlo ne čulo) ostaneš udovac??nepass1 wrote: ↑25/10/2024 11:23Evo sa mog gledista, ozenjen i jedno djete. Sutra da se razvedem ne bih mogao stupati u vezu sa zenom koja ima djete. Ne bih mogao svoje djete vidjati vikendom a tudjem djetetu biti otac pet dana sedmicno. Mozda sam previse privrzen svom djetetu ali pojela bi me savjest.Truba wrote: ↑25/10/2024 11:09
ja i ti smo slični
i frka
- Mirzareli
#983 Re: Život samaca u srednjim godinama
Život samca u srednjim godinama je jedna velika budaleština...Cim prije se treba ženit i udavat !
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- dragma
- Vozim: Pješe
#985 Re: Život samaca u srednjim godinama
@Optimus09 drug moj, pogledaj video, nažalost sve je u pravu...
https://x.com/LionessVanilla/status/1861489991362240900
- Altsa
#986 Re: Život samaca u srednjim godinama
Kod mene u firmi starih cura ko šodera. Nisu fizicki ni loše a onda skontam da im nesto fali ali u glavieluna wrote: ↑25/10/2024 08:29bliže meni nego tebi, pa ti gledaj![]()
![]()
![]()
![]()
a meš'čini da za mene ništa nema u toj firmi, a bgm ni u dugoj![]()
- Truba
#987 Re: Život samaca u srednjim godinama
nromala da je sramota biti rastavljen isto ko ne završiti faks koji si upisao ili konstantno dobivati otkaze na poslu ili davati otkate
sta je bre niko ti ne valja i ništa?
po meni je sramota i izgubiti partiju saha od slabijeg protivnika
sta nije sramota?
pa biti ko lana pudar ili dzeko
ali je sramota biti amra
ili ona skakačica iz hrvatske ne mogu joj se imena sjetiti
sta nije sramota?
ali je sramota biti amra
- ShnjaZZZ
#988 Re: Život samaca u srednjim godinama
Al' i ti nekad znaš lupat.
- Altsa
#989 Re: Život samaca u srednjim godinama
Najbolji su ovi sto zive sa babom i nit cure, zene ili muskarca nemaju.Truba wrote: ↑28/11/2024 11:52 nromala da je sramota biti rastavljen isto ko ne završiti faks koji si upisao ili konstantno dobivati otkaze na poslu ili davati otkate
sta nije sramota?
ali je sramota biti amraili ona skakačica iz hrvatske ne mogu joj se imena sjetiti
-
broj dva
#990 Re: Život samaca u srednjim godinama
Ovde ne kontam je'l se zajebaješ ili ne )Truba wrote: ↑28/11/2024 11:52 nromala da je sramota biti rastavljen isto ko ne završiti faks koji si upisao ili konstantno dobivati otkaze na poslu ili davati otkate
sta nije sramota?
ali je sramota biti amraili ona skakačica iz hrvatske ne mogu joj se imena sjetiti
Ovo ti kažem kao razvedeni čojek koji je izgubio par hiljada partija šaha..
-
nekome
#991 Re: Život samaca u srednjim godinama
šta je to što im obično fali u glavi? hajmo primjere
- Altsa
#992 Re: Život samaca u srednjim godinama
Dovoljno je samo da cujes kakve zele momke tj.muzeve da ti pamet stane. Sta im sve smeta kod muskaraca, sta ocekuju i o cemu sve razmisljaju. Zato su su neudate i bez momaka u 5 deceniji. Ova jedna kaze necu mu ja prati gace
-
snijeg_led
#993 Re: Život samaca u srednjim godinama
Kad imas tolko godina o svemu mislis, pametan si i oprezan.
Kad si mlad i lud, zenis se i udajes bez iskustva i znanja. Sto je vecinom propast.
Kad si mlad i lud, zenis se i udajes bez iskustva i znanja. Sto je vecinom propast.
- Altsa
#994 Re: Život samaca u srednjim godinama
Zato su i same i sve sjebane.snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:42 Kad imas tolko godina o svemu mislis, pametan si i oprezan.
-
snijeg_led
#995 Re: Život samaca u srednjim godinama
Pa jesu. Ali neki ne znaju niti smiju drugčije. Jedostavno se boje tog zajednickog zivota. I svakve horor price kruže o brakovima, samarima, pucnjavama itd. Kad si zadnji put procito pricu o sretnom braku. U Sarajvu sve manje vidis mladih da voza neko bebu u kolicima i oni parkovi sto jos imamo samo po jedno dite se igra. Nema graje dice.Altsa wrote: ↑28/11/2024 13:43Zato su i same i sve sjebane.snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:42 Kad imas tolko godina o svemu mislis, pametan si i oprezan.
- nepass1
#996 Re: Život samaca u srednjim godinama
Puna dobrinja djecurlije, fazon je sto niko nece da se skrasi vec je svalerancija na sve strane. Po firmama, sa komsijama, po skolama (mislim na roditelje)snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:45Pa jesu. Ali neki ne znaju niti smiju drugčije. Jedostavno se boje tog zajednickog zivota. I svakve horor price kruže o brakovima, samarima, pucnjavama itd. Kad si zadnji put procito pricu o sretnom braku. U Sarajvu sve manje vidis mladih da voza neko bebu u kolicima i oni parkovi sto jos imamo samo po jedno dite se igra. Nema graje dice.Altsa wrote: ↑28/11/2024 13:43Zato su i same i sve sjebane.snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:42 Kad imas tolko godina o svemu mislis, pametan si i oprezan.
Svi gledaju da sta sprce ili budu sprceni
Jebote prosle sedmice radio na drugom mjestu i pita me kolegica, koju bas povrsno znam, ono sta ima kakav si. Kazem ma dobar i ko namignem. Mozda nisam trebao jebi ga. Sutradan ulazim u sobu i ona iza vrata. I zamalo da je udarim. Kazem zamalo te udarih. Ona odmah znam ja da bi ti mene volio sazada udarati. I tako je na svakom koraku. Sve u pubertetu
- Altsa
#997 Re: Život samaca u srednjim godinama
O sretnim brakovima se ne pise dok se o propalim piše i to svaki dan sto ne znaci da oni preovladavaju. U tome je razlika. Djece ima a ima i sretnih brakova. A sto neko napisa Dobrinja puna djece.snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:45Pa jesu. Ali neki ne znaju niti smiju drugčije. Jedostavno se boje tog zajednickog zivota. I svakve horor price kruže o brakovima, samarima, pucnjavama itd. Kad si zadnji put procito pricu o sretnom braku. U Sarajvu sve manje vidis mladih da voza neko bebu u kolicima i oni parkovi sto jos imamo samo po jedno dite se igra. Nema graje dice.Altsa wrote: ↑28/11/2024 13:43Zato su i same i sve sjebane.snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:42 Kad imas tolko godina o svemu mislis, pametan si i oprezan.
-
snijeg_led
#998 Re: Život samaca u srednjim godinama
Ako nisi vec u vezi ili braku vala trebo si je probat. Jel ti makar privlacna? Ma glupo pitanje. Sigurno jest, cim se joj namigivo.nepass1 wrote: ↑28/11/2024 13:52Puna dobrinja djecurlije, fazon je sto niko nece da se skrasi vec je svalerancija na sve strane. Po firmama, sa komsijama, po skolama (mislim na roditelje)snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:45Pa jesu. Ali neki ne znaju niti smiju drugčije. Jedostavno se boje tog zajednickog zivota. I svakve horor price kruže o brakovima, samarima, pucnjavama itd. Kad si zadnji put procito pricu o sretnom braku. U Sarajvu sve manje vidis mladih da voza neko bebu u kolicima i oni parkovi sto jos imamo samo po jedno dite se igra. Nema graje dice.
Jebote prosle sedmice radio na drugom mjestu i pita me kolegica, koju bas povrsno znam, ono sta ima kakav si. Kazem ma dobar i ko namignem. Mozda nisam trebao jebi ga. Sutradan ulazim u sobu i ona iza vrata. I zamalo da je udarim. Kazem zamalo te udarih. Ona odmah znam ja da bi ti mene volio sazada udarati. I tako je na svakom koraku. Sve u pubertetu
-
nekome
#999 Re: Život samaca u srednjim godinama
pa udari li je na kraju jeboga tinepass1 wrote: ↑28/11/2024 13:52Puna dobrinja djecurlije, fazon je sto niko nece da se skrasi vec je svalerancija na sve strane. Po firmama, sa komsijama, po skolama (mislim na roditelje)snijeg_led wrote: ↑28/11/2024 13:45Pa jesu. Ali neki ne znaju niti smiju drugčije. Jedostavno se boje tog zajednickog zivota. I svakve horor price kruže o brakovima, samarima, pucnjavama itd. Kad si zadnji put procito pricu o sretnom braku. U Sarajvu sve manje vidis mladih da voza neko bebu u kolicima i oni parkovi sto jos imamo samo po jedno dite se igra. Nema graje dice.
- Truba
#1000 Re: Život samaca u srednjim godinama
ako tebe nije sramota što si se zajebo u izboru bračnog druga onda okbroj dva wrote: ↑28/11/2024 12:18Ovde ne kontam je'l se zajebaješ ili ne )Truba wrote: ↑28/11/2024 11:52 nromala da je sramota biti rastavljen isto ko ne završiti faks koji si upisao ili konstantno dobivati otkaze na poslu ili davati otkate
sta nije sramota?
Ovo ti kažem kao razvedeni čojek koji je izgubio par hiljada partija šaha..