Da probam sa pecanjem?suspect_zero wrote: ↑24/08/2024 12:05Ima, samo realno nisu čemu.....nisu to one seksi cure u poderanim džins šorcevima i dekoltiranim majicama kao što viđamo američkim filmovimaRamzess Veliki wrote: ↑24/08/2024 11:49Ti nisi bila na motorijadi.
Da si bila znala bi zasto nisi bila. Nema zena na motorijadama.![]()
Samo gomila muskaraca u koznim pantalonama koji se cude zasto nema zena.![]()
![]()
Možda da promijenš hobi?
Život samaca u srednjim godinama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#701 Re: Život samaca u srednjim godinama
- Chloe
- Photo mod
#702 Re: Život samaca u srednjim godinama
To kod tebe neke šerijatske motorijadeRamzess Veliki wrote: ↑24/08/2024 11:49Ti nisi bila na motorijadi.
Da si bila znala bi zasto nisi bila. Nema zena na motorijadama.![]()
Samo gomila muskaraca u koznim pantalonama koji se cude zasto nema zena.![]()
- Chloe
- Photo mod
- Ramzess Veliki
- Chloe
- Photo mod
#705 Re: Život samaca u srednjim godinama
Dođu ženske kod nas, iz cijele EU, zato iz BiH, dalje od Cazina, na prste se mogu prebrojati učesniciRamzess Veliki wrote: ↑25/08/2024 15:13Nemam vremena da idem u Sloveniju.![]()
Na ovim nasim ako je neko zensko, ili je zena necija ili je zauzeta. Mozes samo degenek dobit'.![]()
- Ramzess Veliki
#706 Re: Život samaca u srednjim godinama
Zovi kad sta bude.Chloe wrote: ↑26/08/2024 11:47Dođu ženske kod nas, iz cijele EU, zato iz BiH, dalje od Cazina, na prste se mogu prebrojati učesniciRamzess Veliki wrote: ↑25/08/2024 15:13Nemam vremena da idem u Sloveniju.![]()
Na ovim nasim ako je neko zensko, ili je zena necija ili je zauzeta. Mozes samo degenek dobit'.![]()
- mayab
- ShnjaZZZ
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#709 Re: Život samaca u srednjim godinama
ništa ti ne može na silu
iako je to u njihom stilu

svakako ćeš ispasti gej ako je odbiješ
iako je to u njihom stilu
svakako ćeš ispasti gej ako je odbiješ
- ShnjaZZZ
#710 Re: Život samaca u srednjim godinama
Vjerovatno ću ispast makar čudak ako ne gej
ali džaba meni nekako ne leži i bolje se ne zavlačit nego kasnije da me glava boli.
- Digla_da_kreci
#711 Re: Život samaca u srednjim godinama
Nije ti se svidjela fizicki ili?
Eto, sad ne mozes vise kukati kako te niko nece.

Eto, sad ne mozes vise kukati kako te niko nece.
- ShnjaZZZ
#712 Re: Život samaca u srednjim godinama
Fizički je okej, mislim zgodna je i sve ali meni je najbitnije lice, a tu mi malo ne odgovara jbg. Volim, ne znam kako da se izrazim, nekonvencionalno lijepe djevojke...a ona mi je nekako meh. Mimo toga 23 su joj a ima neki penzionerski vibe.Digla_da_kreci wrote: ↑17/09/2024 19:16 Nije ti se svidjela fizicki ili?
Eto, sad ne mozes vise kukati kako te niko nece.![]()
![]()
Ne mogu
Kad smo kod teretane ima jedna kuću bih joj prepiso ali naravno nije me ni registrovala osim kad me uhvati da buljim u nju ko debil koji prvi put vidi ženu uopšte
- Digla_da_kreci
#713 Re: Život samaca u srednjim godinama
Pa pridji joj i reci da si ti nju registrov'o ako vec ona nije tebe.
Nikad ne znas sta se moze izroditi iz toga, mozda odjeb a mozda i dejt.
Reskiraj.
Reskiraj.
- tramvajtrojka
#714 Re: Život samaca u srednjim godinama
Propusti ti priliku da puknes tu od 23i, cisti zicer si profulao kao onaj od neki dan iz championshipaShnjaZZZ wrote: ↑17/09/2024 19:22Fizički je okej, mislim zgodna je i sve ali meni je najbitnije lice, a tu mi malo ne odgovara jbg. Volim, ne znam kako da se izrazim, nekonvencionalno lijepe djevojke...a ona mi je nekako meh. Mimo toga 23 su joj a ima neki penzionerski vibe.Digla_da_kreci wrote: ↑17/09/2024 19:16 Nije ti se svidjela fizicki ili?
![]()
Ne mogusad ću kukati da me neće niko koga ja hoću i ko se meni dopada
![]()
Kad smo kod teretane ima jedna kuću bih joj prepiso ali naravno nije me ni registrovala osim kad me uhvati da buljim u nju ko debil koji prvi put vidi ženu uopšte![]()
-
orbita12
#715 Re: Život samaca u srednjim godinama
Nemoj se ljutiti drug ali ja bi vas takve tukao ko vola u kupusuShnjaZZZ wrote: ↑17/09/2024 19:22Fizički je okej, mislim zgodna je i sve ali meni je najbitnije lice, a tu mi malo ne odgovara jbg. Volim, ne znam kako da se izrazim, nekonvencionalno lijepe djevojke...a ona mi je nekako meh. Mimo toga 23 su joj a ima neki penzionerski vibe.Digla_da_kreci wrote: ↑17/09/2024 19:16 Nije ti se svidjela fizicki ili?
![]()
![]()
Kad smo kod teretane ima jedna kuću bih joj prepiso ali naravno nije me ni registrovala osim kad me uhvati da buljim u nju ko debil koji prvi put vidi ženu uopšte![]()
Ono cim si ti na ovoj temi znaci mrka kapa i kod tebe ,i pruži ti se prilika eto bar na kafu da odeš ,a sam kažeš da je zgodna i ti fulas
A ti izgovori tipa nije moj tip u licu su na nivou pubertetlije
- ShnjaZZZ
#716 Re: Život samaca u srednjim godinama
Džaba, meni se ne sviđa i ne privlači me. Gubit džaba i svoje i njeno vrijeme nemam namjeru.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#717 Re: Život samaca u srednjim godinama
Dopusti da ti se svidi
Ja kad dugo gledam u nekoga mjesecima godinama ipak se pronadje nesto lijepo
Ja kad dugo gledam u nekoga mjesecima godinama ipak se pronadje nesto lijepo
-
Isaiah4110
#718 Re: Život samaca u srednjim godinama
"Najsretniji su oni ljudi koji shvate da je Bog dovoljan."
Gledajuci ovako u prolazu, meni samci djeluju raspolozenije, veselije, manje nervozni i ljuti, djeluje da imaju vise mira, e sad da li su tuzni kad su sami u kuci ne znam...ali sreca je prije svega stanje uma i duha i veza/brak definitivno nije garancija srece...sve se promijenilo, mentalitet se promijenio, svi postali komplikovani i teski, svijet se promijenio, prije je brak bio svetinja, sad neki s ponosom govore da su se zenili 2-3-4 puta, imaju 3-4 djece sa par zena, zene govore da su se udavale 2-3-4 puta, ne znam, meni je to jadno i zalosno, nebitno sad koji su razlozi pucanja brakova i ko je kriv...ima divnih zena i muskaraca i dan danas, ali cini mi se da i mnogim ljudima vise odgovara samoca i mir...e sad neka filmska zaljubljenost i magija na prvi pogled je neka druga dimenzija...
Bog ima svrhu i plan za svaku osobu, najvaznije bi bilo to ostvariti, neko ce biti sam, neko ce imati porodicu i djecu i samo Bog moze ispuniti ljudsku prazninu do kraja...samcima preporucujem ako su u mogucnosti usvojiti i spasiti neko dijete iz doma...i zapravo nikad nije kasno za ljubav i brak...
Gledajuci ovako u prolazu, meni samci djeluju raspolozenije, veselije, manje nervozni i ljuti, djeluje da imaju vise mira, e sad da li su tuzni kad su sami u kuci ne znam...ali sreca je prije svega stanje uma i duha i veza/brak definitivno nije garancija srece...sve se promijenilo, mentalitet se promijenio, svi postali komplikovani i teski, svijet se promijenio, prije je brak bio svetinja, sad neki s ponosom govore da su se zenili 2-3-4 puta, imaju 3-4 djece sa par zena, zene govore da su se udavale 2-3-4 puta, ne znam, meni je to jadno i zalosno, nebitno sad koji su razlozi pucanja brakova i ko je kriv...ima divnih zena i muskaraca i dan danas, ali cini mi se da i mnogim ljudima vise odgovara samoca i mir...e sad neka filmska zaljubljenost i magija na prvi pogled je neka druga dimenzija...
Bog ima svrhu i plan za svaku osobu, najvaznije bi bilo to ostvariti, neko ce biti sam, neko ce imati porodicu i djecu i samo Bog moze ispuniti ljudsku prazninu do kraja...samcima preporucujem ako su u mogucnosti usvojiti i spasiti neko dijete iz doma...i zapravo nikad nije kasno za ljubav i brak...
-
suspect_zero
#719 Re: Život samaca u srednjim godinama
Bog sa tobom sinko 
-
suspect_zero
-
nekome
#721 Re: Život samaca u srednjim godinama
hrdjavom kurcu svaka dlaka smeta
-
suspect_zero
#722 Re: Život samaca u srednjim godinama
Ili dlakama hrđav kurac smeta
Kolga možda ne traži onako usput samo da umoči, možda hoće malo ozbiljniju vezu.....tada gledaš komplet aranžman, i fizički, psihički a i jezički.
Kreni od sebe, sigurno ima osoba sa kojima ti se mrsko pozdraviti jer te utušiše sa svojim nebitnim temama.
- problemnatravunu
#723 Re: Život samaca u srednjim godinama
Njoj 23 kažeš, ne znam koliko je tebi godina ( s obzirom da se tema tiče "srednjih godina") ,ShnjaZZZ wrote: ↑17/09/2024 19:22Fizički je okej, mislim zgodna je i sve ali meni je najbitnije lice, a tu mi malo ne odgovara jbg. Volim, ne znam kako da se izrazim, nekonvencionalno lijepe djevojke...a ona mi je nekako meh. Mimo toga 23 su joj a ima neki penzionerski vibe.Digla_da_kreci wrote: ↑17/09/2024 19:16 Nije ti se svidjela fizicki ili?
![]()
![]()
ali možda je mlada mislila da "si pun ko brod" , pa se htjela "uvaliti" , nek si je odbio , sponzoruša jedna
-
mali_balon
#724 Re: Život samaca u srednjim godinama
Djecko poslusaj starije..tu koja leti za tobom ni slucajno kad te isproba odbacit ce te ko upotrebljenu maramicu....
Ta iz teretane, nemoj ni nju mozda krene s tobom iz samilosti pa ti na kraju nabije i rogove nemoj ni nju....
Nemoj ti nikakvu sto ce ti bezveze te zajebancije i glavobolje.....bilo bi ti lijepo prvih godinu dvije kasnije bi proklinjo mater sto te rodila
Ta iz teretane, nemoj ni nju mozda krene s tobom iz samilosti pa ti na kraju nabije i rogove nemoj ni nju....
Nemoj ti nikakvu sto ce ti bezveze te zajebancije i glavobolje.....bilo bi ti lijepo prvih godinu dvije kasnije bi proklinjo mater sto te rodila
- ShnjaZZZ
#725 Re: Život samaca u srednjim godinama
Upravo. Znam da zvuči otrcano i kliše ali tražim nekog ko će mi bit prvo najbolji prijatelj pa sve ostalo, nekog ko će bit psihički i emotivno tu za mene (sve što tražim nudim zauzvrat), s kim se može gazit kroz život zajedno, a na kraju krajeva i nekog ko mi se zapravo dopada. Dobro je rekao Labud, svakako ćeš bit okarakterisan ko gay. I neka ću, nemam problem s tim jbg. Jednostavno ne da mi se ulazit u nekakve površne odnose ili vezice zbog malo seksa, tu uvijek nekog glava zaboli ili neko bude sjeban, a ja hoću da sam mirne glave nit želim da koga zajebem.suspect_zero wrote: ↑18/09/2024 01:15Kolga možda ne traži onako usput samo da umoči, možda hoće malo ozbiljniju vezu.....tada gledaš komplet aranžman, i fizički, psihički a i jezički.
Kreni od sebe, sigurno ima osoba sa kojima ti se mrsko pozdraviti jer te utušiše sa svojim nebitnim temama.
Meni su 32... Ma nije cura sponzoruša, okej je stvarno, samo eto nije nikako moj vibe i jbg.problemnatravunu wrote: ↑18/09/2024 06:20 Njoj 23 kažeš, ne znam koliko je tebi godina ( s obzirom da se tema tiče "srednjih godina") ,
ali možda je mlada mislila da "si pun ko brod" , pa se htjela "uvaliti" , nek si je odbio , sponzoruša jedna![]()
![]()
Ispričao ovu situaciju jaranu i čovjek se ne može načuditi koja sam budala