Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega? ...
Vjerujete li u zivot prije ili poslije ovoga?
da li vam se nekad desilo da osjetite kao neku paralelu, kao da ste vec bili na nekom mjestu gdje ste slucajno prosli a znate sigurno da niste.
sva opajajuca sredstva sam bacio ima 4 godine tako da do toga nije.
Zivot prije ili poslije ovoga
- uvjek dobar gost
Nekad se uhvatim da kontam sta sam mogao biti u proslom zivotu ili sta bih volio biti u buducem. Sama ova recenica govori Vam da vjerujem u reinkarnaciju, jer iskreno ovaj zivot shvatam kao niz izazova na koje covjek treba odgovoriti, u skladu sa odgovorima zasluzujemo neki drugi zivot ili ne...cak bi volio saznati sta sam to bio u tim nekim proslim zivotima...
Ako neko zna gdje bi se to moglo saznati u BiH nek javne.
Ako neko zna gdje bi se to moglo saznati u BiH nek javne.
-
edu
isao na neku dzenazu..i u tom autu bio nekakav hodza..ali skroz ok lik..normalan..zeza se..pozadi sjedila dvojica onih zadrtih..prije rata se ubijali alkoholom sad kao dosli tobe..nema veceg muslimana od njih..oni raspravljaju kako ce se goriti u dzehenemu..koliko..sta..itd..okrenu se hodza prema njima i rece.."ali niko se nije vratio otamo da kaze kako je"..
..helem..vjerujem da nesto postoji..ali sta...
-
xygirl
#4 Re: Zivot prije ili poslije ovoga
morse
u zivot poslije smrti... da, vjerujem ali nista ti ne mogu reci o tome

da vise puta mi se desi da osjetim tu neku "paralelu" ali ja to zovem DEZEVU
i nikad nista ne skontam... otkud, kako itd... ponekad cak pomislim da sam to nesto sanjela i sada prozivljavam 
hm.. i mene to zanima... ko znaKako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega?
u zivot poslije smrti... da, vjerujem ali nista ti ne mogu reci o tome
da vise puta mi se desi da osjetim tu neku "paralelu" ali ja to zovem DEZEVU
-
morse
meni se to par puta desilo, a sto je ono komicno ja sa jaranom u nekoj birtiji prije nekih par godina svrnuli u prolazu na kafu neko manje mijesto u austriji nikakve veze sa nama.
i meni prode kroz glavu da sam tu bas u toj birtiji bio nekada samo slika profura.
i sto je ono najbolje ja nisam ni izgovorio, kad on govori" isto ko da sam bio ovdje vec jednom".
i meni prode kroz glavu da sam tu bas u toj birtiji bio nekada samo slika profura.
i sto je ono najbolje ja nisam ni izgovorio, kad on govori" isto ko da sam bio ovdje vec jednom".
- Fair Life
#7 Re: Zivot prije ili poslije ovoga
Doniram spermu... ugradnja besplatna.morse wrote:Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega? ...
Déja Vumorse wrote:Vjerujete li u zivot prije ili poslije ovoga?
da li vam se nekad desilo da osjetite kao neku paralelu, kao da ste vec bili na nekom mjestu gdje ste slucajno prosli a znate sigurno da niste.
Posljedice... posljedice ostaju.morse wrote:sva opajajuca sredstva sam bacio ima 4 godine tako da do toga nije.
-
morse
#8 Re: Zivot prije ili poslije ovoga
Doniram spermu... ugradnja besplatna.Fair Life wrote:Doniram spermu... ugradnja besplatna.morse wrote:Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega? ...
Déja Vumorse wrote:Vjerujete li u zivot prije ili poslije ovoga?
Posljedice... posljedice ostaju.morse wrote:sva opajajuca sredstva sam bacio ima 4 godine tako da do toga nije.
stari da ti je znao da ce takav glupson izletiti jos bi se ti njemu po jajima vratio.