Zivot prije ili poslije ovoga

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
morse

#1 Zivot prije ili poslije ovoga

Post by morse »

Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega? ...
Vjerujete li u zivot prije ili poslije ovoga?
da li vam se nekad desilo da osjetite kao neku paralelu, kao da ste vec bili na nekom mjestu gdje ste slucajno prosli a znate sigurno da niste.

sva opajajuca sredstva sam bacio ima 4 godine tako da do toga nije.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Nekad se uhvatim da kontam sta sam mogao biti u proslom zivotu ili sta bih volio biti u buducem. Sama ova recenica govori Vam da vjerujem u reinkarnaciju, jer iskreno ovaj zivot shvatam kao niz izazova na koje covjek treba odgovoriti, u skladu sa odgovorima zasluzujemo neki drugi zivot ili ne...cak bi volio saznati sta sam to bio u tim nekim proslim zivotima...
Ako neko zna gdje bi se to moglo saznati u BiH nek javne.
edu

Post by edu »

isao na neku dzenazu..i u tom autu bio nekakav hodza..ali skroz ok lik..normalan..zeza se..pozadi sjedila dvojica onih zadrtih..prije rata se ubijali alkoholom sad kao dosli tobe..nema veceg muslimana od njih..oni raspravljaju kako ce se goriti u dzehenemu..koliko..sta..itd..okrenu se hodza prema njima i rece.."ali niko se nije vratio otamo da kaze kako je".. :D :D ..helem..vjerujem da nesto postoji..ali sta...
xygirl

#4 Re: Zivot prije ili poslije ovoga

Post by xygirl »

morse
Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega?
hm.. i mene to zanima... ko zna

u zivot poslije smrti... da, vjerujem ali nista ti ne mogu reci o tome :-? :D

da vise puta mi se desi da osjetim tu neku "paralelu" ali ja to zovem DEZEVU :D i nikad nista ne skontam... otkud, kako itd... ponekad cak pomislim da sam to nesto sanjela i sada prozivljavam :)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

rekli su prvo ideš kroz tunel :? reko jel ko bradina :? nije kažu ima svjetla i ćiza po sredini
odonda se ne bojim smrti :D
morse

Post by morse »

meni se to par puta desilo, a sto je ono komicno ja sa jaranom u nekoj birtiji prije nekih par godina svrnuli u prolazu na kafu neko manje mijesto u austriji nikakve veze sa nama.
i meni prode kroz glavu da sam tu bas u toj birtiji bio nekada samo slika profura.
i sto je ono najbolje ja nisam ni izgovorio, kad on govori" isto ko da sam bio ovdje vec jednom".
Fair Life

#7 Re: Zivot prije ili poslije ovoga

Post by Fair Life »

morse wrote:Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega? ...
Doniram spermu... ugradnja besplatna.
morse wrote:Vjerujete li u zivot prije ili poslije ovoga?
da li vam se nekad desilo da osjetite kao neku paralelu, kao da ste vec bili na nekom mjestu gdje ste slucajno prosli a znate sigurno da niste.
Déja Vu
morse wrote:sva opajajuca sredstva sam bacio ima 4 godine tako da do toga nije.
Posljedice... posljedice ostaju.
morse

#8 Re: Zivot prije ili poslije ovoga

Post by morse »

Fair Life wrote:
morse wrote:Kako je nastao život, šta je bilo prije njega i šta će doći poslije njega? ...
morse wrote:Vjerujete li u zivot prije ili poslije ovoga?
Déja Vu
morse wrote:sva opajajuca sredstva sam bacio ima 4 godine tako da do toga nije.
Posljedice... posljedice ostaju.

stari da ti je znao da ce takav glupson izletiti jos bi se ti njemu po jajima vratio.
morse

Post by morse »

vrtio.....
Post Reply