zivot poslije zivota...
- bpsang
#1 zivot poslije zivota...
Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
- Saian
vidim mjesto u upravnom odboru Sarajevske mljekare Milkos kao tvoj kismetalek wrote:sjecam se nekog stvorenja, pola zena, pola mrmot. sjecanja su mi vrlo maglovita, ali se jos sjecam da je stalno plakala iako je bila puna paraa stalno sanjam kako stojim na vrhu neke zgrade i zvacem zvaku
jel' ovo prekognicija i sta mi donosi sutra?
![]()
-
FortunaBela
#6 Re: zivot poslije zivota...
Mala ispravka, reinkranacija nije život poslje života, nemoj zamjeriti, molim te...100_KA wrote:Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
Reinkranacija je duhovni proces, koji ponovnim rađanjem dovodi do usavršavanja ljudskih osobina, gdje se produbljava znanje o samom sebi, a samim tim i sveukupnost i razlog življenja...
-
Ja__
#7 Re: zivot poslije zivota...
Pa to ti je bona jednom rijecju zivot poslije zivota.FortunaBela wrote:Mala ispravka, reinkranacija nije život poslje života, nemoj zamjeriti, molim te...100_KA wrote:Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
Reinkranacija je duhovni proces, koji ponovnim rađanjem dovodi do usavršavanja ljudskih osobina, gdje se produbljava znanje o samom sebi, a samim tim i sveukupnost i razlog življenja...
- Saian
#8 Re: zivot poslije zivota...
Ja__ wrote: Pa to ti je bona jednom rijecju zivot poslije zivota.
-
FortunaBela
#9 Re: zivot poslije zivota...
Da si napisala tri riječi nekako bi se i uklopilo, a ovako jok....Ja__ wrote:Pa to ti je bona jednom rijecju zivot poslije zivota.FortunaBela wrote:Mala ispravka, reinkranacija nije život poslje života, nemoj zamjeriti, molim te...100_KA wrote:Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
-
Dezze
#10 Re: zivot poslije zivota...
Pa ne znam bas....Nisam nacisto sa tom temom....u svakom slucaju bih volio da ima zivota nakon zivota. Onda bi i smrt bila zanimljiva, tj. ono sto nakon nje dolazi.100_KA wrote:Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
Last edited by Dezze on 19/09/2005 00:12, edited 1 time in total.
-
Ja__
#11 Re: zivot poslije zivota...
Tako govorimo mi bosanci -jednim potezom ubijemo 5 muha-zunzara!Saian wrote:Ja__ wrote: Pa to ti je bona jednom rijecju zivot poslije zivota.![]()
![]()
a sta je to jednom rijechju ponovna inkarnacija
![]()
![]()
ko to na a? al jednom rijechju
-
Ana_Ana
#12 Re: zivot poslije zivota...
Sve sam saznala o proslom zivotu100_KA wrote:Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
http://www.thebigview.com/pastlife/
- bpsang
#15 Re: zivot poslije zivota...
Mala ispravka, reinkranacija nije život poslje života, nemoj zamjeriti, molim te...FortunaBela wrote:100_KA wrote:Mozda vjerujete u reinkaraciju,da li se mozda sjecate necega ili nekoga u prijasnjem zivotu, da li mislite da ste nekad postojali,da li bi voljeli biti neko drugi nego sto ste sad .pitanja je mnogo pokusajte se sjetiti da li sanjate jedan te isti san hiljadu puta...
ne zamjeram ti uopste imas potpunu slobodu izjasnjavanja,
tema je pomalo napeta, volio bi cuti ostala ozbiljna misljenja