zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
- svojnasvom
#1 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Gdje ti se žuri, država se 15. godina mice ko puž, sad će godišnjica izborima oni još ni za stolice nisu sjeli da (ne) rade, a ti pitaš ovu mladost šta bi ona. Najlakše nju nahuškati i reci joj da je pametna i prosparitetna i puna ideja.
i onda da guli za one lutke "bez ideje" ..rvine sinove kako ih nazva on pjesnik iz Azre.
Inne rahmetallahi qaribun minel muhsini "Božja milost blizu je dobročinitelja" blizu u oba smisla, bio blizu njih jal i sam dobro radio.
i onda da guli za one lutke "bez ideje" ..rvine sinove kako ih nazva on pjesnik iz Azre.
Inne rahmetallahi qaribun minel muhsini "Božja milost blizu je dobročinitelja" blizu u oba smisla, bio blizu njih jal i sam dobro radio.
- Allenass
#2 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
svojnasvom wrote:Gdje ti se žuri, država se 15. godina mice ko puž, sad će godišnjica izborima oni još ni za stolice nisu sjeli da (ne) rade, a ti pitaš ovu mladost šta bi ona. Najlakše nju nahuškati i reci joj da je pametna i prosparitetna i puna ideja.
- svojnasvom
#3 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Nisi skontala vidim. Zato ću pojednostaviti jer se pitanje odnosilo na dugorocne koristi.
Pravite djecu.
Pravite djecu.
- VeriBizi
#4 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Kućica u cvijeću, veliko dvorište i pas, za koju godinicu, ako Bog da.
I možda još neko drag, najdraži, uz mene ... ako do tad uspijem otresti baksuzluk sa sebe.
I možda još neko drag, najdraži, uz mene ... ako do tad uspijem otresti baksuzluk sa sebe.
- plejka2
#5 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Ja se kontam ubit samo nisam odlucio tacno kada...dugorocna sreca je zagarantovana.trcicu trceci wrote:ali neki plan koji je ostvariv, koji dugorocno donosi srecu.... HVALAA
- Topla voda
#6 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
zapali se,postani mucenik..pa da imamo neradni dan na dan tvog zrtvovanja za bolje sutraplejka2 wrote:Ja se kontam ubit samo nisam odlucio tacno kada...dugorocna sreca je zagarantovana.trcicu trceci wrote:ali neki plan koji je ostvariv, koji dugorocno donosi srecu.... HVALAA
- plejka2
#7 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
ne filozofiraj nije ti ovo podforum filozofije 
- Nebula
#8 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Jedi, Voli, Spavaj
- VeriBizi
#9 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Nebula wrote:Jedi, Voli, Spavaj
- fatamorgana
#10 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
I usput diši!tridesete wrote:Nebula wrote:Jedi, Voli, Spavaj
- naja22
#11 Re: zivot ide dalje, zivot brzo prolazi
Ma previse se ljudi zamaraju sa tim "zivot brzo prolazi, zivot je jedan", brate zivi kako tebi odgovara i trudi se da budes sto bolji covjek, jer poslije ovoga ceka nas jos jedan zivot a taj je vjecan.