Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZenaZbrkovima wrote:Ne znam bas zasto bi cinjenica da je doticna Sanja psiholog trebala da da neku tezinu njenom komentaru
Haj da je autorica teksta zatrazila strucnu pomoc jer pati zbog nedostatka potrebe za potomstvom..ali dati dijagnozu nekome ko, cini se, istinski uziva u nacinu zivota kojim zivi.. smijesno fkt. I pomalo drsko i bezobrazno.
I da, vezano za komentar kako njen "miris" ne odgovara muskarcima, ko je pazljivo procitao tekst nije mogao previdjeti dio gdje pise kako je svaki muskarac s kojim je bila posljednjih godina pokrenuo temu imanja/nemanja potomstva... Dakle..
Tačno tako, čini se.
Nema nezadovoljnih, nesretnih ljudi koji su se okruzili kamarom djece? Niti sretnih ljudi bez djece?
Treba li zaista navoditi primjere istih? Ili onih koji su zbog nedostatka roditeljskog instinkta unistili svoje zivote, zivote djece ali i velikog dijela rodbine?
Last edited by ZenaZbrkovima on 29/03/2015 12:35, edited 1 time in total.
Nema nezadovoljnih, nesretnih ljudi koji su se okruzili kamarom djece? Niti sretnih ljudi bez djece?
Treba li zaista navoditi primjere istih? Ili onih koji su zbog nedostatka roditeljskog instinkta unistili svoje zivote, zivote djece ali i velikog dijela rodbine?
Ne pričam o populaciji, već o jednoj osobi.
Hajd ok. Meni se cini da je zadovoljna zivotom, jednako kao sto se tebi mozda cini da nije. Ona najbolje zna.
A mene, iskreno, i ne zanima pretjerano. Svako nek sebi bira.
Ovdje nisam mislio na ljude koji se bore sa sterilnošću i sličnim stvarima koje im ne dozvoljavaju "indijance".
Naravno, mislio si na ljude koji imaju slobodu izbora. Ali ti imaš djecu ili nemaš, ali misliš da je život bez toga ono što si rekao, pa bismo se svi trebali prilagoditi tome, kako bi osjetili čari života.
Buraz ovo je forum i niko ne traži se prema svakom postu kao moraš prilagođavati.
Moj stav i moja percepcija života. Jebo život a posebno brak bez djece!!!
I da imam djecu, sina i drugo na putu ako Bog da .
Pa to što je psiholog po profesiji (uz dužno poštovanje, nikakve vajde od takvih "doktora") ne znači da nije ograničena. Zamisli odem ja kod nje, kažem, ja sam odlučila iz tih i tih razloga da neću rađati djecu, a ona me ovako babski posavjetuje.
MJAU - da wrote:Pa to što je psiholog po profesiji (uz dužno poštovanje, nikakve vajde od takvih "doktora") ne znači da nije ograničena. Zamisli odem ja kod nje, kažem, ja sam odlučila iz tih i tih razloga da neću rađati djecu, a ona me ovako babski posavjetuje.
MJAU - da wrote:Pa to što je psiholog po profesiji (uz dužno poštovanje, nikakve vajde od takvih "doktora") ne znači da nije ograničena. Zamisli odem ja kod nje, kažem, ja sam odlučila iz tih i tih razloga da neću rađati djecu, a ona me ovako babski posavjetuje.