Najjaci mi je ovaj"brojcani"sto te razumije i pazi da mu ne uteknes ....fatamorgana wrote:Jok bona, ovaj se sam svađa već danima,nasa wrote:Jos se svadjate![]()
reci mu da si musko
Najjaci mi je ovaj"brojcani"sto te razumije i pazi da mu ne uteknes ....fatamorgana wrote:Jok bona, ovaj se sam svađa već danima,nasa wrote:Jos se svadjate![]()
Ma jok, bolje mu reci ti nešto na arapskom, možda dođe tobe,nasa wrote:
reci mu da si musko
Tako mu i treba kad prica sto ne treba.....Optimus Prime wrote:Jos jedan slucaj hapsenja bivseg muslimana zbog blasfemije.
Na youtubu je i link za peticiju o njegovom pustanju.
fatamorgana wrote:Ma jok, bolje mu reci ti nešto na arapskom, možda dođe tobe,nasa wrote:
reci mu da si musko
nasa wrote:Najjaci mi je ovaj"brojcani"sto te razumije i pazi da mu ne uteknes ....fatamorgana wrote:Jok bona, ovaj se sam svađa već danima,nasa wrote:Jos se svadjate![]()
....kao pronasli ste se ...sta li.....
![]()
reci mu da si musko
Ma jeli?nasa wrote:Tako mu i treba kad prica sto ne treba.....Optimus Prime wrote:Jos jedan slucaj hapsenja bivseg muslimana zbog blasfemije.
Na youtubu je i link za peticiju o njegovom pustanju.
![]()
Kakva ba peticija ,stvarno mislis da ce se neko u toj nekoj zemlji gdje su ga zatvorili osvrnuti na peticiju....
Ako je Kuvajt ,to je srecaOptimus Prime wrote:Na srecu, radi se o Kuvajtu, pa postoji odredjena mogucnost da ga puste.
Nisam ni ocekivao od tebe da potpises peticiju.nasa wrote:Ma je li Kuvajt?
Sto ne rece odmah![]()
Oni su prosle godine usvojili zakon o blasfemiji,frisko....pa vidjecemo,to ce biti vjerovatno prva ili medju prvim osudama po novom zakonu...
Nasa i ja ćemo doći na vjersko-ateistiĆke proteste ispred BBi centra, a onda svi u McDonald,Optimus Prime wrote:
Nisam ni ocekivao od tebe da potpises peticiju.![]()
Nemoj da te vatrogasac čuje,Optimus Prime wrote: A izlazak iz islama, medju arapslom omladinom, cesca pojava.
Pa nemoj takoOptimus Prime wrote:Nisam ni ocekivao od tebe da potpises peticiju.nasa wrote:Ma je li Kuvajt?
Sto ne rece odmah![]()
Oni su prosle godine usvojili zakon o blasfemiji,frisko....pa vidjecemo,to ce biti vjerovatno prva ili medju prvim osudama po novom zakonu...![]()
Ali sam siguran da ce se naci par ljudi.
U svakom slucaju treba izvrsiti pritisak na vladu Kuvajta.
Ali, kako god da ova prica zavrsi, ono sto je sigurno je to da ce njegov blog "Arab Atheist Broadcasting Group" postati mnogo popularniji nego sto je to danas.
Je li to onaj sto konstantno posta clipove sa onim konvertitima?fatamorgana wrote:Nemoj da te vatrogasac čuje,Optimus Prime wrote: A izlazak iz islama, medju arapslom omladinom, cesca pojava.
Pa moze i tako ali bih radije cevape kad vec moram podrzavati kjafire...smijem birati jelo....fatamorgana wrote:Nasa i ja ćemo doći na vjersko-ateistiĆke proteste ispred BBi centra, a onda svi u McDonald,Optimus Prime wrote:
Nisam ni ocekivao od tebe da potpises peticiju.![]()
Jeste ,al "najgore" je sto uvjek ima tih clipovaOptimus Prime wrote:Je li to onaj sto konstantno posta clipove sa onim konvertitima?fatamorgana wrote:Nemoj da te vatrogasac čuje,Optimus Prime wrote: A izlazak iz islama, medju arapslom omladinom, cesca pojava.
Dame biraju ..... jelo,nasa wrote: Pa moze i tako ali bih radije cevape kad vec moram podrzavati kjafire...smijem birati jelo....
Ma ja al' sve kineska roba, peri deriOptimus Prime wrote:Je li to onaj sto konstantno posta clipove sa onim konvertitima?fatamorgana wrote:Nemoj da te vatrogasac čuje,Optimus Prime wrote: A izlazak iz islama, medju arapslom omladinom, cesca pojava.
Ne znam bas!biturbo wrote: Jeste ,al "najgore" je sto uvjek ima tih clipova
Ma on misionari onako kampanjski,Optimus Prime wrote:
Imam osjecaj da vatrogasac svako par mjeseci postira iste clipove.
Očito govoriš o ekstremima, SSSR-u i Saudijskoj Arabiji npr."nasa"t,kao sto je u komunizmu bilo kaznjivo zagovarati kapitalizam,religijska nacela i sl.tako isto je u nekoj vjerski organizovanoj drzavi nepozeljno i smatra ne samo djelom protiv vjere jer to je licna stvar vec djelom protiv drzave zagovarati neka aeisticka nacela i dodatno ako zemlja ima zakon o blasfemiji onda je kaznjivo i po tome....
I kod nas kaznjavali ...npr Mladi Muslimani...fatamorgana wrote:Očito govoriš o ekstremima, SSSR-u i Saudijskoj Arabiji npr."nasa"t,kao sto je u komunizmu bilo kaznjivo zagovarati kapitalizam,religijska nacela i sl.tako isto je u nekoj vjerski organizovanoj drzavi nepozeljno i smatra ne samo djelom protiv vjere jer to je licna stvar vec djelom protiv drzave zagovarati neka aeisticka nacela i dodatno ako zemlja ima zakon o blasfemiji onda je kaznjivo i po tome....
Probaj ,bice zanimljivo ko ce postaviti vise clipovaOptimus Prime wrote:Ne znam bas!biturbo wrote: Jeste ,al "najgore" je sto uvjek ima tih clipova
Imam osjecaj da vatrogasac svako par mjeseci postira iste clipove.
Valjda je uvjeren da tih par cudaka demonstriraju superiornost islama.![]()
Sljedeci put kad to napravi, zeljepit cu mu jednu kompilaciju Yutube clipova o ljudima koji su izasli iz islama, ili presli na krscanstvo ili slicno.
To ce valjda po njegovoj logici "dokazati" inferijornost islama.
Pa radi nacionalizma, isto k'o i ustaše i četnike, vidi šta nam napraviše ....nasa wrote: I kod nas kaznjavali ...npr Mladi Muslimani...
A ovi drugi,da i oni izmedju ostalih jesu serijatska zemlja....
Vjerovatno.fatamorgana wrote:Pa radi nacionalizma, isto k'o i ustaše i četnike, vidi šta nam napraviše ....nasa wrote: I kod nas kaznjavali ...npr Mladi Muslimani...
A ovi drugi,da i oni izmedju ostalih jesu serijatska zemlja....