Zivot bez religije

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
semirizsvemira

#276 Re: Zivot bez religije

Post by semirizsvemira »

fatamorgana wrote:
StrelacZE wrote:Slucajno ugledah naslov teme,pa mogu samo jedno izjaviti-zivot bez religije je zivot bez zivota.

Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
A vala ni religija bez života nije bogzna čemu, :lol:
Ne znam sto koristis ovaj smajlic u skoro svakom postu . Ko ona masina za smijanje u dosadnim americkim komedijama , serije tipa prijatelji itd itd koje samo amebe mogu gledati
Last edited by semirizsvemira on 20/01/2013 23:54, edited 1 time in total.
cartman

#277 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

semirizsvemira wrote: Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine :mrgreen:

zar google nije produkt mrskog kjafirskog zapada?
semirizsvemira

#278 Re: Zivot bez religije

Post by semirizsvemira »

cartman wrote:
semirizsvemira wrote: Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine :mrgreen:

zar google nije produkt mrskog kjafirskog zapada?
Sto krscansko ateisticki zapad non stop bombardira idvratne muslimane :lol: . I mi nemrzimo nikoga jer je haram mrziti nekoga . Pa svakim danom zahvaljuci muslimanima na zapadu predje oko 1000 ljudi ( tj vrate se ) na Islam . pa ti gledaj :thumbup:
cartman

#279 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

semirizsvemira wrote: Sto krscansko ateisticki zapad non stop bombardira idvratne muslimane :lol: . I mi nemrzimo nikoga jer je haram mrziti nekoga . Pa svakim danom zahvaljuci muslimanima na zapadu predje oko 1000 ljudi ( tj vrate se ) na Islam . pa ti gledaj :thumbup:
ti fakat imas problema sa citanjem. ne idu ti slova jel? :D mozda si negdje na sjeveru evrope
odr0n

#280 Re: Zivot bez religije

Post by odr0n »

semirizsvemira wrote:
odr0n wrote:
Pa da je kuran toliko kompleksan kao da je ultra mega filozofija ili matematika, sigurno bi dobio potvrdu i svoju granu u nauci npr. kuranologija, pošto nije spada u granu naučne fantastike odjel religija. :)
Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine :mrgreen:
Evo ti si valjda pismen i informisan, pa nas prosvjetli gdje je to kuran dobio svoju granu nauke. :)

Kad smo kod nepismenih, pa Muhamed je bio jedan od njih. ;-) :lol:
semirizsvemira

#281 Re: Zivot bez religije

Post by semirizsvemira »

odr0n wrote:
semirizsvemira wrote:
odr0n wrote:
Pa da je kuran toliko kompleksan kao da je ultra mega filozofija ili matematika, sigurno bi dobio potvrdu i svoju granu u nauci npr. kuranologija, pošto nije spada u granu naučne fantastike odjel religija. :)
Danas ne biti informisan znacin biti nepismen a izgleda da si ti jedan od takvih . Proguglaj malo pa se javi za jedno po godine :mrgreen:
Evo ti si valjda pismen i informisan, pa nas prosvjetli gdje je to kuran dobio svoju granu nauke. :)

Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od k :skoljka: akve radodajke iz susjedne drzave :lol:
cartman

#282 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

semirizsvemira wrote:
Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od k :skoljka: akve radodajke iz susjedne drzave :lol:

nego cujem tesko u svedskoj :D
fatamorgana

#283 Re: Zivot bez religije

Post by fatamorgana »

semirizsvemira wrote: Muhammed je za tebe bio sve i svasta . Pa on je znao skoro Kuran napame a ti ne znas ni dvije pjesme od k :skoljka: akve radodajke iz susjedne drzave :lol:
Ja znam ringe ringe raja i cigančica vodu gazi napamet, :D
fatamorgana

#284 Re: Zivot bez religije

Post by fatamorgana »

cartman wrote:

nego cujem tesko u svedskoj :D
Jašataradi, pritis'o kjafir, :lol:
Kroksica

#285 Re: Zivot bez religije

Post by Kroksica »

semirizsvemira wrote:
:shock: :? :-? :roll: :(
odr0n

#286 Re: Zivot bez religije

Post by odr0n »

semirizsvemira wrote:
odr0n wrote:

Znao kuran skoro napamet jel haha :lol: Pa drago mi je da ti znaš tih pjesama, ta ću ja nepismen nije to za mene. :lol:
cartman

#287 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

nasa

#288 Re: Zivot bez religije

Post by nasa »

Kroksica wrote:
semirizsvemira wrote:
:mrgreen:

A zanimljivo je i ovo ateisticko pozivanje na Muhameda,sredstva se ne biraju.... :)
cartman

#289 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

nasa wrote:
Kroksica wrote:
semirizsvemira wrote:
:mrgreen:

A zanimljivo je i ovo ateisticko pozivanje na Muhameda,sredstva se ne biraju.... :)
da li je zabranjeno pricanje o njemu?
nasa

#290 Re: Zivot bez religije

Post by nasa »

Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
cartman

#291 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...

ne al si napisala "sredstva se ne biraju", a sta to znaci? niko nije spomenuo Muhammeda u negativnom kontekstu, a ti zelis predstavit kao da jeste.... namazana si ti naso, jako namazana
Kroksica

#292 Re: Zivot bez religije

Post by Kroksica »

nasa wrote: :mrgreen:

Meni je zanimljivo sto je ovdje Muhammedova nepismenost=tutkum. Muhamed nije znao citati i pisati, ali je bio jako mudar i inteligentan insan.
fatamorgana

#293 Re: Zivot bez religije

Post by fatamorgana »

nasa wrote:Izvini ali i tebi treba nekad crtati,pa gdje sam napisala zabranjeno,jok slobodno ti...napisah samo zanimljivo...
zanimljivo u smislu vjerovali ili ne, jel' tako naso? :D
fatamorgana

#294 Re: Zivot bez religije

Post by fatamorgana »

cartman wrote:

ne al si napisala "sredstva se ne biraju", a sta to znaci? niko nije spomenuo Muhammeda u negativnom kontekstu, a ti zelis predstavit kao da jeste.... namazana si ti naso, jako namazana
Sva sredstva na Allahovom putu su dozvoljena, 8-)
nasa

#295 Re: Zivot bez religije

Post by nasa »

cartman wrote:

Namazana sam,istina,cak sam i priznala na drugoj temi....sminkam se ali nije grijeh!
A sredstva pa to je saljivo kao ne biramo sredstva kojima cemo diskreditovati diskutanta s druge strane,ne nuzno negativno jer u slucaju Muhameda je istinito bar za jedan dio njegovog zivota zna se da je bio nepismen ali vidim da ti zapinje i smisao za humor...Zato sam ti fino objasnila i nadam se da necemo vise imati ovih problema u nerazumjevanju ;-)
nasa

#296 Re: Zivot bez religije

Post by nasa »

fatamorgana wrote:
zanimljivo u smislu vjerovali ili ne, jel' tako naso? :D
Da. :D
fatamorgana

#297 Re: Zivot bez religije

Post by fatamorgana »

nasa wrote:[quote="cartman"namazana si ti naso, jako namazana

Namazana sam,istina,cak sam i priznala na drugoj temi....
E nek' nisam samo ja namazan, dobrodošli i namazani vjernici na temu .... radi pariteta, :D
cartman

#298 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

nasa wrote:
cartman wrote:

Namazana sam,istina,cak sam i priznala na drugoj temi....sminkam se ali nije grijeh!
A sredstva pa to je saljivo kao ne biramo sredstva kojima cemo diskreditovati diskutanta s druge strane,ne nuzno negativno jer u slucaju Muhameda je istinito bar za jedan dio njegovog zivota zna se da je bio nepismen ali vidim da ti zapinje i smisao za humor...Zato sam ti fino objasnila i nadam se da necemo vise imati ovih problema u nerazumjevanju ;-)
jao suplje :D odron zna cesto biti agresivan u diskusiji, ali je semke sam sebe diskreditovao i provalio. ne mozes sve prebacivat na nas naso, znam da bi ti zeljela da je tako, ali sami sebi jamu kopate =) hhahha i da, kad nesto ne krene po planu, odma ne shvatamo taj humor :D
odr0n wrote:

nenadjebivi_2

#299 Re: Zivot bez religije

Post by nenadjebivi_2 »

A šta vi ateisti znate o Muhammedu s.a.w.s. ? Odakle vam pravo uopšte da pričate o jednom takvom čovjeku ?
cartman

#300 Re: Zivot bez religije

Post by cartman »

nenadjebivi_2 wrote:A šta vi ateisti znate o Muhammedu s.a.w.s. ? Odakle vam pravo uopšte da pričate o jednom takvom čovjeku ?

ja mislim da se to zove demokracija, mozebit da je do mene
Post Reply