Zanima me da li se peca na rjeci Bosni i sta radi...
Hvala unaprjed i Bistro...
Moderator: anex
Imas onaj dio iznad rimskog mosta ali trebas platiti 10 maraka da bi tu mogao pecati. Mozes kandzijati, ima dobrih komada, skoro na samom izvoru Bosne.turban wrote:Nadam se da ovdje ima koji kolega po stapu...pa bi da pitam sledece;
Zanima me da li se peca na rjeci Bosni i sta radi...![]()
Hvala...Pietje_Bel wrote:Imas onaj dio iznad rimskog mosta ali trebas platiti 10 maraka da bi tu mogao pecati. Mozes kandzijati, ima dobrih komada, skoro na samom izvoru Bosne.turban wrote:Nadam se da ovdje ima koji kolega po stapu...pa bi da pitam sledece;
Pietje_Bel wrote:Imas onaj dio iznad rimskog mosta ali trebas platiti 10 maraka da bi tu mogao pecati. Mozes kandzijati, ima dobrih komada, skoro na samom izvoru Bosne.turban wrote:Nadam se da ovdje ima koji kolega po stapu...pa bi da pitam sledece;
Tako je bilo prije 2 godin, valjda je jo uvijek. Cuo sam da mojadza cesto peca tamo. A mozes ici i prema Hadzicia p skenuti prie blazuja poredone pravoslavne crkve desno i onda ides roz ona novanaselja edno 15 minut dok nedodes do osne. Mozes nekoga biti tu. Tu sto bio.The Nightwatchman wrote:Pietje_Bel wrote:Imas onaj dio iznad rimskog mosta ali trebas platiti 10 maraka da bi tu mogao pecati. Mozes kandzijati, ima dobrih komada, skoro na samom izvoru Bosne.turban wrote:Nadam se da ovdje ima koji kolega po stapu...pa bi da pitam sledece;
zezas se ili stvarno? znaci moze se s musicarskim priborom gore pecati? u cijoj je nadleznosti taj revir? ko izdaje dozvole? ko poribljava?

kod vas eskimaShoshana wrote:![]()
![]()
Sto naletjeh..... procitah zimsko pecanje, a ne vidjeh Bosnu... reko' pecanje na ledu, pa da izmijenimo iskustva![]()
![]()
'Vako to izgleda kod nas![]()
Salu na stranu, da vam ispricam, mene je zaista fasciniralo kad sam prvi put vidjelablack wrote:kod vas eskimaShoshana wrote:![]()
![]()
Sto naletjeh..... procitah zimsko pecanje, a ne vidjeh Bosnu... reko' pecanje na ledu, pa da izmijenimo iskustva![]()
![]()
'Vako to izgleda kod nas![]()
Znao sam da ti znas...Epitop wrote:Turban u Zenici na rijeci Bosni ljudi čitavu godinu pecaju na više mjesta, štapova ima dovoljno i u najhladnije dane. Najviše ljudi pecaju na ribarskoj stazi u Drivuši i oko tunela Vranduk.
ups...hali gali halid wrote:rjeci - rijeci
Koliko sam ja primjetio slabije se peca u samoj Zenici, ali nizvodno prema Vranduku uvijek tokom godine ima dovoljno pecaroša.turban wrote:Znao sam da ti znas...Epitop wrote:Turban u Zenici na rijeci Bosni ljudi čitavu godinu pecaju na više mjesta, štapova ima dovoljno i u najhladnije dane. Najviše ljudi pecaju na ribarskoj stazi u Drivuši i oko tunela Vranduk.![]()
Ima li pecarosa izmedju dva mosta-(Kanberovica Polju) i dole prema Zeljezari???
Hvala @Epitop...Epitop wrote:Koliko sam ja primjetio slabije se peca u samoj Zenici, ali nizvodno prema Vranduku uvijek tokom godine ima dovoljno pecaroša.turban wrote:Znao sam da ti znas...Epitop wrote:Turban u Zenici na rijeci Bosni ljudi čitavu godinu pecaju na više mjesta, štapova ima dovoljno i u najhladnije dane. Najviše ljudi pecaju na ribarskoj stazi u Drivuši i oko tunela Vranduk.![]()
Ima li pecarosa izmedju dva mosta-(Kanberovica Polju) i dole prema Zeljezari???