Zimska odjeca

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
The Great Heisenberg

#1 Zimska odjeca

Post by The Great Heisenberg »

Gdje mogu da nabavim zimsku jaknu u sarajevu a da nije skupo :D
hizo ramidovic

#2 Re: Zimska odjeca

Post by hizo ramidovic »

na pijaci
radiša

#3 Re: Zimska odjeca

Post by radiša »

vidi na piku
muminovic

#4 Re: Zimska odjeca

Post by muminovic »

U svakoj radnji koja nije u poznatijim trznim.

Ako ces bas jeftino, mozes u prodavnicama polovne robe.

Takodje na pik ili market.ba
The Great Heisenberg

#5 Re: Zimska odjeca

necu na pijaci imam losa iskustva, a na piku mi se ne sviđa ono sto ima
muminovic

#6 Re: Zimska odjeca

Post by muminovic »

The Great Heisenberg wrote:necu na pijaci imam losa iskustva, a na piku mi se ne sviđa ono sto ima
Malo se obuci prosetaj po radnjama, naces nesto. Male su sanse da nadjes preko foruma adekvatan odjevni predmet, a da ga ne probas i rukom opipas i vidis.
The Great Heisenberg

#7 Re: Zimska odjeca

muminovic wrote:
The Great Heisenberg wrote:necu na pijaci imam losa iskustva, a na piku mi se ne sviđa ono sto ima
Malo se obuci prosetaj po radnjama, naces nesto. Male su sanse da nadjes preko foruma adekvatan odjevni predmet, a da ga ne probas i rukom opipas i vidis.
znam da su male sanse da nađem, ali mislio sam da ce mi neko predloziti neku radnju pa da odem u nju
Njanjavi

#8 Re: Zimska odjeca

Post by Njanjavi »

Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
Kaki smedjkasta boja, crna kapuljaca, natpisi supreme na rukavu, znaci kad si nisam ruku oglodao od muke :cry:
Tako da ako znas sta trazis, vrjedi obic ove second hand polovnjake, mada treba uzet u obzir kod kojih ides, i kad roba dolazi.
Bude tu jako dobrih stvarcica i zna se katkad potrefit jako dobrih i vrjednih rariteta.
Sephora

#9 Re: Zimska odjeca

Post by Sephora »

Njanjavi wrote:Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
Kaki smedjkasta boja, crna kapuljaca, natpisi supreme na rukavu, znaci kad si nisam ruku oglodao od muke :cry:
Tako da ako znas sta trazis, vrjedi obic ove second hand polovnjake, mada treba uzet u obzir kod kojih ides, i kad roba dolazi.
Bude tu jako dobrih stvarcica i zna se katkad potrefit jako dobrih i vrjednih rariteta.
Postavio si pitanje, i sam sebi opet odgovorio... :mrgreen: :thumbup:
Njanjavi

#10 Re: Zimska odjeca

Post by Njanjavi »

Sephora wrote:
Njanjavi wrote:Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
Postavio si pitanje, i sam sebi opet odgovorio... :mrgreen: :thumbup:
Nisam ja bleso postavio pitanje, joj i ti si ocoravila mlada materemi :lol:
Sephora

#11 Re: Zimska odjeca

Post by Sephora »

Samo mi ti pred očima.... :skoljka: :lol: u svima samo tebe vidim! :lol:
Njanjavi

#12 Re: Zimska odjeca

Post by Njanjavi »

Sephora wrote:Samo mi ti pred očima.... :skoljka: :lol: u svima samo tebe vidim! :lol:
Zabrinjavas me sejfo, materemi :skoljka:
mayab

#13 Re: Zimska odjeca

Post by mayab »

The Great Heisenberg wrote:Gdje mogu da nabavim zimsku jaknu u sarajevu a da nije skupo :D
Koliko je to "a da nije skupo" ??
KB9

#14 Re: Zimska odjeca

Post by KB9 »

u ova doba vjerovatno samo pijaca i polovnjaci, nije bas vakat za jeftine dobre zimske jakne
nedims

#15 Re: Zimska odjeca

Post by nedims »

Pa de napisi...koje treba uzet u obzir i kod kojih se moze ici ...
Njanjavi

#16 Re: Zimska odjeca

Post by Njanjavi »

Pa logicki jbga, udjes vidis kakva djevojka radi, ko je gazda, ako je mladji znas da ce vecinu dobre robe sebi maknut u stranu.
Javljala se raja vec na drugoj temi i rekla da se po sarajevu slabo dobre robe moze nac u tim shopovima jer se makne kvalitetna roba u stranu jbga, probere covjek sebi a ostalo pusti u prodaju.
Ja sam iz Zenice inace, kod nas ima par solidnijih gdje zna bit katkad pravo kvalitetne robe, sto iz neznanja prodje kroz prste najvjerovatnije.
Ja prosle godine nadjoh bape sorc maskirni, sa kargo djepovima, koji brat bratu na e bay nije jeftiniji od 50tak do 100 dolara, za cenera ga uzeh.
A sto se tice teme, napisi druze kakve jakne furas, kakav fazon zelis jakne.
Ja bas sinoc na piku malo prosnjuhah, ima jako kvalitetne robe, the north face par komada izmedju 70 do 150 markica, summit verzije, hyvent, gorotex furke sve vecinom, imas i duxeva za alpiniste, zavisi za koju namjenu jaknu trazis, jack wolfskina isto texapore fazoni, bas vidjeh dobru wolfskinku sa postavom koja se odvaja, znaci moze bit zimska a i u proljece vjetrovka, 70 markica mensecini prodaje lik, nisam siguran sad, bognera par do 150 markica mozes uzet, ne mislim laznjak bogi vec orginal.
Znaci ne uzimat sa profila koji ima vise jakni, to su kopije, vec pojedinacno ko ima jedan komad pa prodaje, nadjoh pravo dobar crvene boje sinoc 150 km mensecini.
Pik je super stvar ko zna sta trazi jbga.
Biene

#17 Re: Zimska odjeca

Post by Biene »

Njanjavi wrote: Ja sam iz Zenice inace, kod nas ima par solidnijih gdje zna bit katkad pravo kvalitetne robe

Pik je super stvar ko zna sta trazi jbga.
Gdje su te solidnije radnje? :D
Njanjavi

#18 Re: Zimska odjeca

Post by Njanjavi »

Pa kod pijace je ona solidna, zna se potrefit i patika solidnih nekad, i u masarikovoj preko puta suda je
ok isto, samo valja potrefit kad tek dodje roba.
Ne znam jel radi jos telalovoc dole kad se krene na kanal, prije smo kod njega njushkali, nisam se vidio sa njim ima par godina tako da ne znam bavil se sa tim jos, on je krenuo medju prvima sa tim u zenici.
Post Reply