Zimska odjeca
-
The Great Heisenberg
#1 Zimska odjeca
Gdje mogu da nabavim zimsku jaknu u sarajevu a da nije skupo 
-
hizo ramidovic
#2 Re: Zimska odjeca
na pijaci
- muminovic
#4 Re: Zimska odjeca
U svakoj radnji koja nije u poznatijim trznim.
Ako ces bas jeftino, mozes u prodavnicama polovne robe.
Takodje na pik ili market.ba
Ako ces bas jeftino, mozes u prodavnicama polovne robe.
Takodje na pik ili market.ba
-
The Great Heisenberg
#5 Re: Zimska odjeca
necu na pijaci imam losa iskustva, a na piku mi se ne sviđa ono sto ima
- muminovic
#6 Re: Zimska odjeca
Malo se obuci prosetaj po radnjama, naces nesto. Male su sanse da nadjes preko foruma adekvatan odjevni predmet, a da ga ne probas i rukom opipas i vidis.The Great Heisenberg wrote:necu na pijaci imam losa iskustva, a na piku mi se ne sviđa ono sto ima
-
The Great Heisenberg
#7 Re: Zimska odjeca
znam da su male sanse da nađem, ali mislio sam da ce mi neko predloziti neku radnju pa da odem u njumuminovic wrote:Malo se obuci prosetaj po radnjama, naces nesto. Male su sanse da nadjes preko foruma adekvatan odjevni predmet, a da ga ne probas i rukom opipas i vidis.The Great Heisenberg wrote:necu na pijaci imam losa iskustva, a na piku mi se ne sviđa ono sto ima
- Njanjavi
#8 Re: Zimska odjeca
Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
Kaki smedjkasta boja, crna kapuljaca, natpisi supreme na rukavu, znaci kad si nisam ruku oglodao od muke
Tako da ako znas sta trazis, vrjedi obic ove second hand polovnjake, mada treba uzet u obzir kod kojih ides, i kad roba dolazi.
Bude tu jako dobrih stvarcica i zna se katkad potrefit jako dobrih i vrjednih rariteta.
Kaki smedjkasta boja, crna kapuljaca, natpisi supreme na rukavu, znaci kad si nisam ruku oglodao od muke
Tako da ako znas sta trazis, vrjedi obic ove second hand polovnjake, mada treba uzet u obzir kod kojih ides, i kad roba dolazi.
Bude tu jako dobrih stvarcica i zna se katkad potrefit jako dobrih i vrjednih rariteta.
- Sephora
#9 Re: Zimska odjeca
Postavio si pitanje, i sam sebi opet odgovorio...Njanjavi wrote:Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
Kaki smedjkasta boja, crna kapuljaca, natpisi supreme na rukavu, znaci kad si nisam ruku oglodao od muke![]()
- Njanjavi
#10 Re: Zimska odjeca
Nisam ja bleso postavio pitanje, joj i ti si ocoravila mlada materemiSephora wrote:Postavio si pitanje, i sam sebi opet odgovorio...Njanjavi wrote:Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
Kaki smedjkasta boja, crna kapuljaca, natpisi supreme na rukavu, znaci kad si nisam ruku oglodao od muke![]()
Bude tu jako dobrih stvarcica i zna se katkad potrefit jako dobrih i vrjednih rariteta.![]()
- Sephora
#11 Re: Zimska odjeca
Samo mi ti pred očima....
u svima samo tebe vidim! 
- Njanjavi
#12 Re: Zimska odjeca
Zabrinjavas me sejfo, materemiSephora wrote:Samo mi ti pred očima....![]()
u svima samo tebe vidim!
- mayab
#13 Re: Zimska odjeca
Koliko je to "a da nije skupo" ??The Great Heisenberg wrote:Gdje mogu da nabavim zimsku jaknu u sarajevu a da nije skupo
- KB9
#14 Re: Zimska odjeca
u ova doba vjerovatno samo pijaca i polovnjaci, nije bas vakat za jeftine dobre zimske jakne
-
nedims
#15 Re: Zimska odjeca
Pa de napisi...koje treba uzet u obzir i kod kojih se moze ici ...Njanjavi wrote:Meni nedavno u polovnjaku jednom ispred nosa ode supreme the north face jakna, 50 markica bila kralju, na e bay ih nemas ispod 300 dolara, pojma nit je imala gazdarica sta ima, nit je muto koji je kupio mensecini.
- Njanjavi
#16 Re: Zimska odjeca
Pa logicki jbga, udjes vidis kakva djevojka radi, ko je gazda, ako je mladji znas da ce vecinu dobre robe sebi maknut u stranu.
Javljala se raja vec na drugoj temi i rekla da se po sarajevu slabo dobre robe moze nac u tim shopovima jer se makne kvalitetna roba u stranu jbga, probere covjek sebi a ostalo pusti u prodaju.
Ja sam iz Zenice inace, kod nas ima par solidnijih gdje zna bit katkad pravo kvalitetne robe, sto iz neznanja prodje kroz prste najvjerovatnije.
Ja prosle godine nadjoh bape sorc maskirni, sa kargo djepovima, koji brat bratu na e bay nije jeftiniji od 50tak do 100 dolara, za cenera ga uzeh.
A sto se tice teme, napisi druze kakve jakne furas, kakav fazon zelis jakne.
Ja bas sinoc na piku malo prosnjuhah, ima jako kvalitetne robe, the north face par komada izmedju 70 do 150 markica, summit verzije, hyvent, gorotex furke sve vecinom, imas i duxeva za alpiniste, zavisi za koju namjenu jaknu trazis, jack wolfskina isto texapore fazoni, bas vidjeh dobru wolfskinku sa postavom koja se odvaja, znaci moze bit zimska a i u proljece vjetrovka, 70 markica mensecini prodaje lik, nisam siguran sad, bognera par do 150 markica mozes uzet, ne mislim laznjak bogi vec orginal.
Znaci ne uzimat sa profila koji ima vise jakni, to su kopije, vec pojedinacno ko ima jedan komad pa prodaje, nadjoh pravo dobar crvene boje sinoc 150 km mensecini.
Pik je super stvar ko zna sta trazi jbga.
Javljala se raja vec na drugoj temi i rekla da se po sarajevu slabo dobre robe moze nac u tim shopovima jer se makne kvalitetna roba u stranu jbga, probere covjek sebi a ostalo pusti u prodaju.
Ja sam iz Zenice inace, kod nas ima par solidnijih gdje zna bit katkad pravo kvalitetne robe, sto iz neznanja prodje kroz prste najvjerovatnije.
Ja prosle godine nadjoh bape sorc maskirni, sa kargo djepovima, koji brat bratu na e bay nije jeftiniji od 50tak do 100 dolara, za cenera ga uzeh.
A sto se tice teme, napisi druze kakve jakne furas, kakav fazon zelis jakne.
Ja bas sinoc na piku malo prosnjuhah, ima jako kvalitetne robe, the north face par komada izmedju 70 do 150 markica, summit verzije, hyvent, gorotex furke sve vecinom, imas i duxeva za alpiniste, zavisi za koju namjenu jaknu trazis, jack wolfskina isto texapore fazoni, bas vidjeh dobru wolfskinku sa postavom koja se odvaja, znaci moze bit zimska a i u proljece vjetrovka, 70 markica mensecini prodaje lik, nisam siguran sad, bognera par do 150 markica mozes uzet, ne mislim laznjak bogi vec orginal.
Znaci ne uzimat sa profila koji ima vise jakni, to su kopije, vec pojedinacno ko ima jedan komad pa prodaje, nadjoh pravo dobar crvene boje sinoc 150 km mensecini.
- Biene
#17 Re: Zimska odjeca
Gdje su te solidnije radnje?Njanjavi wrote: Ja sam iz Zenice inace, kod nas ima par solidnijih gdje zna bit katkad pravo kvalitetne robe
- Njanjavi
#18 Re: Zimska odjeca
Pa kod pijace je ona solidna, zna se potrefit i patika solidnih nekad, i u masarikovoj preko puta suda je
ok isto, samo valja potrefit kad tek dodje roba.
Ne znam jel radi jos telalovoc dole kad se krene na kanal, prije smo kod njega njushkali, nisam se vidio sa njim ima par godina tako da ne znam bavil se sa tim jos, on je krenuo medju prvima sa tim u zenici.
ok isto, samo valja potrefit kad tek dodje roba.
Ne znam jel radi jos telalovoc dole kad se krene na kanal, prije smo kod njega njushkali, nisam se vidio sa njim ima par godina tako da ne znam bavil se sa tim jos, on je krenuo medju prvima sa tim u zenici.