Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote: Ja .....sˇarlatana .
Ukiseli li se , visˇe ......tursˇija ....jarane Samarane .
Priznaj Hare .....koliko si puta .......ovo smisˇljao ?
opet ima viska u slovima. A sto ne nadje kakvu laganiju rijec, i ja jedva procitah...
Da odgovorim na pitanje: jok... jos je toplo u Skandinaviji, pa ce paprike i sir sacekati jos malo.
Al` jedva cekam... dan poslije pripremljene zimnice mozda sve nestane iz tegli.
opet ima viska u slovima. A sto ne nadje kakvu laganiju rijec, i ja jedva procitah...
Da odgovorim na pitanje: jok... jos je toplo u Skandinaviji, pa ce paprike i sir sacekati jos malo.
Al` jedva cekam... dan poslije pripremljene zimnice mozda sve nestane iz tegli.
Nisam siguran da si u pravu sa viskom a i nestace dobrih paprika.
juhuuuuuuu!svekrva to be pravi zimnicu!!!valjda me je računala?inače,u povjerenju nisam baš fan njene kuhinje,malo mi sve premasno.al valjda zimnica ne može biti premasna???
mala-i wrote:juhuuuuuuu!svekrva to be pravi zimnicu!!!valjda me je računala?inače,u povjerenju nisam baš fan njene kuhinje,malo mi sve premasno.al valjda zimnica ne može biti premasna???
mala-i
Sve dok sama ne moras pripremati onda budi zahvalna kakva je god salata. Ja nikad nisam sredjivala zimnicu, ako ubrzo pokusam srediti paprike i sir pitam se na sta ce to liciti...
A ne mogu cekati... jedu mi se... vec par godina , vrijeme je da ispunim sebi zelju (kad nece niko drugi ).
Ne vidi mi se stol od krastavaca - morbidno izgleda vidjeti ih toliko na jednom mjestu; sva sreca da se paradaiz nije prosuo preko njih - slika bi bila 2 much za pokvareni zenski um