Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zbog njega sam nabavio prvu boksersku vreću i počeo da treniram kick box. Od kada je najavljena borba za titulu svjetskog šampiona u tajlandskom boksu sa grdosijom Orlandom Breinburgom nisam mogao dočekati da počne meč. Zijo je bio brilijantan, šampion kakav se rađa jednom u 100 godina.
Kick box je u mojoj ulici tada bio najpopularniji sport, svi su željeli da tuku kao Zijo.
Ovo je tema o našem gigantu... gdje je sada i šta radi velikiiii Zijo Poljo?
Zbog njega sam nabavio prvu boksersku vreću i počeo da treniram kick box. Od kada je najavljena borba za titulu svjetskog šampiona u tajlandskom boksu sa grdosijom Orlandom Breinburgom nisam mogao dočekati da počne meč. Zijo je bio brilijantan, šampion kakav se rađa jednom u 100 godina.
Kick box je u mojoj ulici tada bio najpopularniji sport, svi su željeli da tuku kao Zijo.
Ovo je tema o našem gigantu... gdje je sada i šta radi velikiiii Zijo Poljo?
Postao je i šampion zatvora u Tuzli...bilo je neko takmičenje...i čuo sam da je Zijo Poljo bio idol Badr Hariju pa je i ovaj krenuo njegovim stopama...
Idoli nacije, dugo ce evropa i svijet prepricavati legende o ove dvije gromade borilackih sportova
Odlicno opisana njegova zadnja borba protiv velikog Orlanda koja je usla u anale historije kick biksa, inace obavezna literatura za sve polaznike prestiznijih svjetakih kick box skola
Za front kik sam prvi put čuo od Kemala Balukovića, a svoj prvi front kik sam opalio gledajući Ziju Polju u Sanskom Mostu. Zamalo udarih u televizor tada. I sada mi se ruke znoje zbog toga jer da sam slomio televizor ne bi odgledao meč do kraja i vidio šampionski povratak Zije Polje.