Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
taj ljudi nikom ne oprasta kad je majka u pitanju
kako francuzi pricaju da je to u pitanju ali nek ga je opalio svaka mu cast djaba majstor ostaje majstor i koda ga je carsija odgojila
Po meni i mnogima,najbolji fudbaler svih vremena.Alzirac odrastao u Marselju u najsiromasnijoj cetvrti. Francuska je postala svjetski prvak 1998. godine poslije njegova dva gola u finalu protiv Brazila.Real ga je kupio od Juventusa za 76 000 000 eura,sto je do sada najskuplja kupovina jednog igraca u historiji fudbala.Veliki humanista i veliki donator u razlicitim projektima za borbu protiv siromastva i rasizma.
king31 wrote:A vama nikad nije naumpalo da nekog spucate " pa kud puklo da puklo" ?
nesportski potez, djeca gledaju i sve to na jednoj strani...ono nije mu trebalo...zao mi... al ne mogu da ne simpatisem reakciju...jer kad sam vidjela ono, bi mi krivo sto bar jednom u zivotu nisam nekog onako spucala makar na mom tasu konsekvence bi bile nemjerljivo blaze...jednostavno, nema se petlje...
emir_fr wrote:taj ljudi nikom ne oprasta kad je majka u pitanju
kako francuzi pricaju da je to u pitanju ali nek ga je opalio svaka mu cast djaba majstor ostaje majstor i koda ga je carsija odgojila
nije u redu bilo, mogao je zavrsiti prvenstvo sa malo vise pocasti.. radi toga mi je zao... trebao ga je samo po potiljku "malo" udariti, ovako je bas sanerski bilo
u svakom slucaju mislim da covjek ne bi rizikovao prvenstvo da je u pitanju bila jedna prosjecna uvreda... vjerovatno je bila kap koja je prelila casu...
Klasicni nokaut udarcem u pleksus. Da mu je bog dao slomio jos nesto usput. Ipak ovo ce biti antologijska scena koja ce se vrtiti dok je svijeta i vijeka. Materazzi je supak zabarski i nek mu je vala dohako
Vingo wrote:Aaaaa zene..... Ja od jutros sipam frustracije oko sebe. Frustriraju me nesportski potezi malih i velikih sportasa.
..o tome i govorim... to je ta velicina ...s jedne strane zao mi i krivo sto ga ne mogu, onako iskreno osuditi za nesportski potez, jer treba...ali ja od sinoc samo pravim selekciju (kad bi to trebalo izvesti jednom u zivotu) koga sam trebala napucat onako, iskreno pa makar...i nesportski... ...fakat zalosno
Svinja, tj. najbolji jaran Sinise Mihajlovica, nazvao je Zizua "teroristom" aludirajuci na njegovo alzirsko porijeklo i islamsku vjeroispovjest. http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/w ... -ball.html
To je ucinio 10 minuta prije kraja karijere kralja fudbala...
Tipicno italijanski... Odvratni zabar ce ostati upamcen po tome kako je "isprovocirao" najboljeg svjetskog igraca u zadnjih 20 godina.
Ali, mozda je i bolje tako... Uvredama u penziju otjerati Zizua, Figo se makar casno oprostio, Mesi skoro nije ni ulazio u igru... A na tronu je italijanska prljavstina, catanacio opet u modi, fudbalom vladaju igracine poput Materacija, Kanavara, Podolskog...
Onda bi bilo postenije da Zidanu nisu dali trofej za najboljeg igraca...