zidane
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Grom iz vedra neba
Bilo je i jednom glavom kada je igrao za Juve protiv Panatanaikosa, ako me sjecanje dobro sluzi.Stitch__ wrote:jos mu je klempu trebo spucat
al nije me sekunde iznenadio. sjecal se ko kad je tako 98me onog saudijca nagazio bez razloga pa crveni zaradio? a bilo je i jos hrpu tih slucajeva, to mi je samo palo na pamet sad..
- Alfons Kauders
de ba ljudi, desi se... pritisak, zadnja utakmica... ispade like dusman sad... ters i to je to... 
-
Grom iz vedra neba
ostro i na prvu wrote:na zeljinoj sljaci su najaci momenti bili,tamo su se i pistolji vadili![]()
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Vidi na GoogleGrom iz vedra neba wrote:Bilo je i jednom glavom kada je igrao za Juve protiv Panatanaikosa, ako me sjecanje dobro sluzi.Stitch__ wrote:jos mu je klempu trebo spucat
al nije me sekunde iznenadio. sjecal se ko kad je tako 98me onog saudijca nagazio bez razloga pa crveni zaradio? a bilo je i jos hrpu tih slucajeva, to mi je samo palo na pamet sad..
- DaysleepeR
Utakmica Lige Prvaka, Juventus - Hamburg SVGrom iz vedra neba wrote:Bilo je i jednom glavom kada je igrao za Juve protiv Panatanaikosa, ako me sjecanje dobro sluzi.Stitch__ wrote:jos mu je klempu trebo spucat
-
justika_sa
ma joj... mogao je imati častan i veliki oproštaj... jer doista pravi je fudbalski čarobnjak...
ali poslije ovoga mogu samo reći: kreten!
ali poslije ovoga mogu samo reći: kreten!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
i ova triGrom iz vedra neba wrote:ostro i na prvu wrote:na zeljinoj sljaci su najaci momenti bili,tamo su se i pistolji vadili![]()
![]()
![]()
![]()
-
The Man
ljudi ovo je bila neka teška uvreda, jer je zidane sa osmjehom na licu otkoračao...tačno se vidjelo da je zizou u tom trenutku bukvalno ono puko, da je imao pištolj ubio bi ga na licu mjesta!
bio je očajan....ama ono kad mu u očima vidiš, da ga je dotukao....mislim da mu je nešto rekao što mi obični smrtnici ne znamo jer ipak ti fudbaleri igraju zajedno, pa ako je matterazzi jaran s ovima iz juveta vjerovatno zna neke stvari o zidaneu što javnost ne zna...
bio je očajan....ama ono kad mu u očima vidiš, da ga je dotukao....mislim da mu je nešto rekao što mi obični smrtnici ne znamo jer ipak ti fudbaleri igraju zajedno, pa ako je matterazzi jaran s ovima iz juveta vjerovatno zna neke stvari o zidaneu što javnost ne zna...
-
sudnjidan
Da je hladan ko spricer vjerovatno ne bi bio najbolji svjetski igrac u zadnjih 20 godina. Cesto mu je padao mrak na oci ali to je cijena genijalnosti. Mogu misliti sta mu je zabar rekao, mada me od njih nista ne moze iznenaditi. Kada su to osvojili neki trofej, od Hejsela do danas, a da nije bilo neke mrlje. Uvijek neka patnja, penali, provokacije.
Steta za Zizua, ali osvojio je sve sto se moglo osvojiti.
Steta za Zizua, ali osvojio je sve sto se moglo osvojiti.
- Saian
Saian wrote:niko ne pricha o pravilima ili o idolima prichamo o ljudima koji su emocionalna bicha, tako da tvrdnja "ne smije mu se desiti" jednostavno nije na mjestu, zasluzio je crveni jeste, izasao je i cao, ali je meni odvratnije kad maradona da gol rukom i pravi se lud nego ovo, zidane nije bacio tako strashnu sjenu na svoju karijeru s ovim, pokazao je samo da se teshko kontrolishe u takvim situacijama u kojima ni ja ni vi koji sudite niste nikad biliStitch__ wrote:sta god da mu je reko, NEMA OPRAVDANJA. nema pravilo da moras sutit dok igras. al ima da NE SMIJES UDARATI IGRACE
-
The Man
ili je bilo po vjerskoj liniji ili nešto skroz osobno..ala neko bolestan u porodiciostro i na prvu wrote:ma negdje ga je dirno,samo on zna.nebi ga on spuco bas bezveze !?The Man wrote:ljudi ovo je bila neka teška uvreda, jer je zidane sa osmjehom na licu otkoračao...tačno se vidjelo da je zizou u tom trenutku bukvalno ono puko, da je imao pištolj ubio bi ga na licu mjesta!
ma nek ga je mazno zizo majstore![]()
![]()
-
winetou
-
Shoshana
Ma saznace se, sve ce to radio-Mileva objavitiostro i na prvu wrote:ma nesto ga je bocno do bola izgledaShoshana wrote:Ma, daj, bolan, nije ovo Zidanu prva utakmica da igra pa da kazes da mu se nije dosad dogodilo da mu neko nesto kaze. Ako nigdje drugo, u Italiji je to sigurno dozivljavao...
Jos da dodam, nije ni Materazzi nista bolji, sta god da mu je rekao. Fraze "fer-play" i "sportsko ponasanje" se samo jos spominju na otvaranju olimpijskih igara
-
neko iz mase
reko mu zabar:"NEEEMAAA PIRAMIDAAA U VISKOOOOMMM"
-
bih_finest
Materazi: 'Zidane celo celavi!'
Zidane: 'Ma ko ti je celo, maaajku t..puf glavom u prsa...
et tako se desilo...100%
Zidane: 'Ma ko ti je celo, maaajku t..puf glavom u prsa...
et tako se desilo...100%