" Zid placa "

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

hananah

Post by hananah »

margareta wrote:Nevazno je ime stradalnika, nego sam rekla tugu koju osjecam a ne sta hocu da kazem.Dugo je Skljoco na svome ZIDU PLACA a osim jednog komentara nikoga vise nisam procitala da zna suosjecati.Samo to.
Pitam se kako i zasto ? Skljoco je "dosadan" sa svojom tragedijom.Meni ne samo da nije dosadan, nego cu pokusati sve sto je u mojoj moci da
njegov ZID PLACA izadje iz njegove duse barem dio.
Pa ova "dama" ne samo da zna Celu, oba Halida, sve ugledne novine i novinare, ukljucujuci i mene, Peddy-ja, pola drzavnika, svu malu i veliku raju ..........................................................................Ova "dama" iscjeljuje na daljinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skljoco

Post by Skljoco »

DiplomataSaSela wrote:
Skljoco wrote:
DiplomataSaSela wrote: Vidim stalno ponavljas to BiH Narod,daj nam to malo objasni,sta je to kako...ko ti je dao pravo da govoris i ime BiH Naroda
i posebno ako mozes ovo da je bez izuzetka taj Gest pozdravljen( ja znam samo tebe)
----------------------------------
Pa ja sam jasan i decidan,
U ime Naroda drzave Bosne i Hercegovine ZAHVALIO sam se gos. Zlatku Lagumdziji . U ime cjelokupnog Bosanskohercegovackog Naroda ...
------------------------------------
Sad mi Ti objasni ispred kojeg Ti naroda nastupas .
Ako u svoje ime nastupas onda mi i reci kojem Ti to Narodu pripadas .
-----------------------------------------
Nakon toga , Sve ce biti mnogo jasnije .
Izvoli !
Pa mozda i ja pripadam istom Narodu ko i ti ali se ne mozes zahvaljivati i u moje ime jer ja mu nisam zahvalan na tome.Zahvaljuj se u svoje ime a nikako u ime cjelokupnog Naroda.Mozes predstavljati samo sebe dok te ne izaberemo na izborima...

Ili ako bih ja rekao da osudjujem Zlaju u ime BiH Naroda...malo glupo jel'de
-------------------------------------------
" Vidim stalno ponavljas to BiH Narod,daj nam to malo objasni,sta je to kako ... ? "
Ovo su Tvoje rijeci a ne moje , zar ne ?
I molim Te odgovori mi konkretno na moje postavljeno pitanje koje cu ponoviti,
Kojem Ti Narodu pripadas ?
Nakon Tvog odgovora vec rekoh , sve ce biti jasnije .
-----------------------------------------
Da se malo razumjemo i oko mog nastupa u ime cjelokupnog Bosanskohercegovackog Naroda ,
To pravo uzeo sam sebi isto onako kao sto si Ti uzeo sebi pravo da mi postavljas takvo pitanje u ime Tvog Naroda .
Ako smo pripadnici Istog Naroda tj. Bosanskohercegovackog Naroda tj. Naroda ( jednog i jedinog ) drzave BiH onda Ti se izvinjavam i svoju Zahvalnost u ime Bosanskohercegovackog Naroda cu "reducirati" za tvoju licnost .
To bi onda izgledalo ovako ,
U ime Bosanskohercegovackog Naroda sa izuzetkom osobe pod Nikom Diplomata sa sela ZAHVALJUJEM se gos. Zlatku Lagumdziji na casnom i ljudskom Gestu kad je posjetio "Zid placa" i poklonio se svim nevinim zrtvama Jevrejskog Naroda .
:(
Ako na ovome forumu postoji jos pripadnika Bosanskohercegovackog Naroda tj. Jednog i Jedinog Naroda drzave BiH da ne odobravaju moj tekst Zahvalnosti gos. Zlatku Lagumdziji nek se jave da im se Izvinem . :(
Skljoco

Post by Skljoco »

hananah wrote:
margareta wrote:Nevazno je ime stradalnika, nego sam rekla tugu koju osjecam a ne sta hocu da kazem.Dugo je Skljoco na svome ZIDU PLACA a osim jednog komentara nikoga vise nisam procitala da zna suosjecati.Samo to.
Pitam se kako i zasto ? Skljoco je "dosadan" sa svojom tragedijom.Meni ne samo da nije dosadan, nego cu pokusati sve sto je u mojoj moci da
njegov ZID PLACA izadje iz njegove duse barem dio.
Pa ova "dama" ne samo da zna Celu, oba Halida, sve ugledne novine i novinare, ukljucujuci i mene, Peddy-ja, pola drzavnika, svu malu i veliku raju ..........................................................................Ova "dama" iscjeljuje na daljinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
------------------------------------------
:lol: :-) :lol:
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Skljoco wrote: To bi onda izgledalo ovako ,
U ime Bosanskohercegovackog Naroda sa izuzetkom osobe pod Nikom Diplomata sa sela ZAHVALJUJEM se gos. Zlatku Lagumdziji na casnom i ljudskom Gestu kad je posjetio "Zid placa" i poklonio se svim nevinim zrtvama Jevrejskog Naroda .
Ako na ovome forumu postoji jos pripadnika Bosanskohercegovackog Naroda tj. Jednog i Jedinog Naroda drzave BiH da ne odobravaju moj tekst Zahvalnosti gos. Zlatku Lagumdziji nek se jave da im se Izvinem
Pa ti trebas da se kandidujes...pobjedjujes sigurno...
Skljoco

Post by Skljoco »

DiplomataSaSela wrote:
Skljoco wrote: To bi onda izgledalo ovako ,
Ako na ovome forumu postoji jos pripadnika Bosanskohercegovackog Naroda tj. Jednog i Jedinog Naroda drzave BiH da ne odobravaju moj tekst Zahvalnosti gos. Zlatku Lagumdziji nek se jave da im se Izvinem
Pa ti trebas da se kandidujes...pobjedjujes sigurno...
-------------------------------
Od svih nedoumica koje si nametnuo Ti predje na ismijavanje samog sebe.
Steta ! :(
Post Reply