" Zid placa "
- manijak1
- manijak1
Upravo tako
no ne vidim da vi išta razmjenjujete sem što pokušavate privaliti kao Bosančeros
neke stvari 
- manijak1
Amina
bolje je naglasiti Pojma ne znaš
.
-
livadic
ti nemas pojma
------------------
priznajem ...
u cad*u sam ti potanak ...

Upravo tako no ne vidim da vi išta razmjenjujete sem što pokušavate privaliti kao Bosančeros neke stvari
--------------------
kaze se ...
:: imputirati ...
da prostite ...
... ...

------------------
priznajem ...
u cad*u sam ti potanak ...
Upravo tako no ne vidim da vi išta razmjenjujete sem što pokušavate privaliti kao Bosančeros neke stvari
--------------------
kaze se ...
da prostite ...
-
nospam
livadic wrote:jel' onima sto raznesu trudnu jevrejku i cetvoro djece ...Amina__ wrote:A zasto taj Zlatko nije odao cast i palestinskim zrtvama koji vec godinama pate,zasto nije posjetio i Al Aksu dzamiju kad je mogao posjetiti zid placa?
mislim nije mu bas bilo daleko
PS: nemoj u ime bosanaca i hercegovcaca nego u ime sebe da se zahvaljujes njemu ,jer to nije bilo bas popularno u BIH to bi trebao shvatiti posebno ne kod muslimana, vecinskim narodu.![]()
![]()
![]()
![]()
da upravo tim, jer ako je mogao odati pocast onima koji svakodnevno ubijaji palestince, gaze djecu tenkovima, ruse kuce, onda nema razloga da to ne uradi i ovima sto raznesu trudnu djevojku i cetvoro djece ...
- DiplomataSaSela
#35 Re: " Zid placa "
A odakle tebi pravo da se javno izjasnjavas u ime Bosanskohercegovackog naroda.Ko si ti.Ko te je ovlastio.Vecina BiH naroda je povracala na taj Zlajin potezSkljoco wrote:U ime
Bosanskohercegovackog Naroda osjecam potrebu da se Javno
ZAHVALIM gos. Zlatku Lagumdziji na ljudskom i casnom Gestu
kad je kao Ministar IP drzave BiH posjetio "Zid placa" i odao pocast
svim nevinim zrtvama Jevrejskog Naroda .
-
Skljoco
--------------------------------------Amina__ wrote:A zasto taj Zlatko nije odao cast i palestinskim zrtvama koji vec godinama pate,zasto nije posjetio i Al Aksu dzamiju kad je mogao posjetiti zid placa?
PS: nemoj u ime bosanaca i hercegovcaca nego u ime sebe da se zahvaljujes njemu ,jer to nije bilo bas popularno u BIH to bi trebao shvatiti posebno ne kod muslimana, vecinskim narodu.
Vjerovatno zbog toga ,
Sto je sa druge strane to vec davno "odradio"
njegov predhodnik kojeg je ta "posjeta"
vinula u politicke visine bivse nam zajednicke .
Inace , tom predhodniku je zbog tog "boravka" tamo danas uskracena
viza za ulazak u SAD !
-
Skljoco
-------------------------livadic wrote:jel' onima sto raznesu trudnu jevrejku i cetvoro djece ...Amina__ wrote:A zasto taj Zlatko nije odao cast i palestinskim zrtvama koji vec godinama pate,zasto nije posjetio i Al Aksu dzamiju kad je mogao posjetiti zid placa?
PS: nemoj u ime bosanaca i hercegovcaca nego u ime sebe da se zahvaljujes njemu ,jer to nije bilo bas popularno u BIH to bi trebao shvatiti posebno ne kod muslimana, vecinskim narodu.![]()
![]()
![]()
![]()
Zelis da se stekne dojam
Ti kao pristasa komunisticke Juge i ja kao Demokrata pripadnik
BH Naroda !
Prebrzo zakljucujes
-
Skljoco
------------------------------Amina__ wrote:A zasto taj Zlatko nije odao cast i palestinskim zrtvama koji vec godinama pate,zasto nije posjetio i Al Aksu dzamiju kad je mogao posjetiti zid placa?
PS: nemoj u ime bosanaca i hercegovcaca nego u ime sebe da se zahvaljujes njemu ,jer to nije bilo bas popularno u BIH to bi trebao shvatiti posebno ne kod muslimana, vecinskim narodu.
Ja govorim u ime Bosanskohercegovackog Naroda
a ne u ime
- srpskog
- hrvatskog i
- bosnjackog
JA to imam pravo !
Takodje , bez izuzetka i kod muslimana pripadnika Bosanskohercegovackog Naroda toj Gest je pozdravljen .
-
Skljoco
-------------------------------------------------nospam wrote:livadic wrote:jel' onima sto raznesu trudnu jevrejku i cetvoro djece ...Amina__ wrote:A zasto taj Zlatko nije odao cast i palestinskim zrtvama koji vec godinama pate,zasto nije posjetio i Al Aksu dzamiju kad je mogao posjetiti zid placa?
![]()
![]()
![]()
-----------------------------------
daupravo tim, jer ako je mogao odati pocast onima koji svakodnevno ubijaji palestince, gaze djecu tenkovima, ruse kuce, onda nema razloga da to ne uradi i ovima sto raznesu trudnu djevojku i cetvoro djece ...
- daupravo tim, jer ako je mogao odati pocast onima koji svakodnevno ubijaji palestince, gaze djecu tenkovima, ruse kuce,
--------------------------
Halo , Gospodin Ministar IP BiH odao je pocast nevinim Zrtvama Jevrejskog Naroda .
Ti govoris da je on odao pocast onima koji svakodnevno raznose i ubijaju ...
Dragi moj boze , pomozi sljepcima koji vide , pomozi onima sto imaju mozak a nekoriste ga ... pomozi Molim te !
- DiplomataSaSela
Vidim stalno ponavljas to BiH Narod,daj nam to malo objasni,sta je to kako...ko ti je dao pravo da govoris i ime BiH NarodaSkljoco wrote: ------------------------------
a ne u ime
- srpskog
- hrvatskog i
- bosnjackog
JA to imam pravo !
Takodje , bez izuzetka i kod muslimana pripadnika Bosanskohercegovackog Naroda toj Gest je pozdravljen .
i posebno ako mozes ovo da je bez izuzetka taj Gest pozdravljen( ja znam samo tebe)
-
Skljoco
----------------------------------DiplomataSaSela wrote:Vidim stalno ponavljas to BiH Narod,daj nam to malo objasni,sta je to kako...ko ti je dao pravo da govoris i ime BiH NarodaSkljoco wrote: ------------------------------
a ne u ime
- srpskog
- hrvatskog i
- bosnjackog
JA to imam pravo !
i posebno ako mozes ovo da je bez izuzetka taj Gest pozdravljen( ja znam samo tebe)
Pa ja sam jasan i decidan,
U ime Naroda drzave Bosne i Hercegovine ZAHVALIO sam se gos. Zlatku Lagumdziji . U ime cjelokupnog Bosanskohercegovackog Naroda ...
------------------------------------
Sad mi Ti objasni ispred kojeg Ti naroda nastupas .
Ako u svoje ime nastupas onda mi i reci kojem Ti to Narodu pripadas .
-----------------------------------------
Nakon toga , Sve ce biti mnogo jasnije .
Izvoli !
-
bassamlud
ja stvarno nemam prikladan komentar na sve ovo!
Fakat mi nije jasno da neko od vas može podržavati državu koja je nastala na silu, tako što je JADNIM,AL FAKAT JADNIM, palestincima oduzeta zemlja. A onda su još od te davne 48 na ovamo, "novi stanari", proveli večinu svog vremena, znanja i sredstava sistematski ubijajući te iste palestince koji su, kako im vjera nalaže sa vrlo malo bure prihvatili "doseljenike"!
Zanima me samo kako su zaslužili to što im Čifuti rade, a kako opet ovi poslje svega što su proživjeli od nacista imaju "obraza" te iste strahote raditi palestincima!!!!!!!

Fakat mi nije jasno da neko od vas može podržavati državu koja je nastala na silu, tako što je JADNIM,AL FAKAT JADNIM, palestincima oduzeta zemlja. A onda su još od te davne 48 na ovamo, "novi stanari", proveli večinu svog vremena, znanja i sredstava sistematski ubijajući te iste palestince koji su, kako im vjera nalaže sa vrlo malo bure prihvatili "doseljenike"!
- DiplomataSaSela
Pa mozda i ja pripadam istom Narodu ko i ti ali se ne mozes zahvaljivati i u moje ime jer ja mu nisam zahvalan na tome.Zahvaljuj se u svoje ime a nikako u ime cjelokupnog Naroda.Mozes predstavljati samo sebe dok te ne izaberemo na izborima...Skljoco wrote:----------------------------------DiplomataSaSela wrote:Vidim stalno ponavljas to BiH Narod,daj nam to malo objasni,sta je to kako...ko ti je dao pravo da govoris i ime BiH NarodaSkljoco wrote: ------------------------------
a ne u ime
- srpskog
- hrvatskog i
- bosnjackog
JA to imam pravo !
Pa ja sam jasan i decidan,
U ime Naroda drzave Bosne i Hercegovine ZAHVALIO sam se gos. Zlatku Lagumdziji . U ime cjelokupnog Bosanskohercegovackog Naroda ...
------------------------------------
Sad mi Ti objasni ispred kojeg Ti naroda nastupas .
Ako u svoje ime nastupas onda mi i reci kojem Ti to Narodu pripadas .
-----------------------------------------
Nakon toga , Sve ce biti mnogo jasnije .
Izvoli !
Ili ako bih ja rekao da osudjujem Zlaju u ime BiH Naroda...malo glupo jel'de
- DiplomataSaSela
Sta hoces da kazesmargareta wrote:Diplomato mozes li ti zamisliti muskarca koji je prezivio ZID PLACA ?
-
margareta
Nevazno je ime stradalnika, nego sam rekla tugu koju osjecam a ne sta hocu da kazem.Dugo je Skljoco na svome ZIDU PLACA a osim jednog komentara nikoga vise nisam procitala da zna suosjecati.Samo to.
Pitam se kako i zasto ? Skljoco je "dosadan" sa svojom tragedijom.Meni ne samo da nije dosadan, nego cu pokusati sve sto je u mojoj moci da
njegov ZID PLACA izadje iz njegove duse barem dio.
Pitam se kako i zasto ? Skljoco je "dosadan" sa svojom tragedijom.Meni ne samo da nije dosadan, nego cu pokusati sve sto je u mojoj moci da
- DiplomataSaSela
Ma ti si mozda pogresno shvatila.Nemam nista protiv Skljoce niti mislim da je "dosadan".Naprotiv.Samo kontam ne moze govoriti u ime cijelog Naroda bas kao sto ne mogu ni ja, ni ti, ni niko...margareta wrote:Nevazno je ime stradalnika, nego sam rekla tugu koju osjecam a ne sta hocu da kazem.Dugo je Skljoco na svome ZIDU PLACA a osim jednog komentara nikoga vise nisam procitala da zna suosjecati.Samo to.