Zeps 2005
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
xape
#1 Zeps 2005
kako vam se cini?
bolji ili losiji nego prethodnih godina?
mene svaki put zaboli sta urade od kamberovic polja
ovaj put mi je ona hala na ragbijaskom stadionu ruglo da ne moze vece bit,kao vasar...
bolji ili losiji nego prethodnih godina?
mene svaki put zaboli sta urade od kamberovic polja
ovaj put mi je ona hala na ragbijaskom stadionu ruglo da ne moze vece bit,kao vasar...
-
nineac
Eto ja sam odrastao na tom kamberovicu, a sada kada vidim ko je direktor sportskog centra zlo mi dodje. To je javno dobro, a oni tokom ljeta naplacuju parking, to nigdje na svijetu nema. TO JE PARK!!!
ZEPS vec odavno sluzi kadrovima SDA samo da se uvale u fotelje. Taj sajam je vec 6-7 godina potpuno isti! Zanimljivije je otici u FIS nego na ZEPS, nazalost!
ZEPS vec odavno sluzi kadrovima SDA samo da se uvale u fotelje. Taj sajam je vec 6-7 godina potpuno isti! Zanimljivije je otici u FIS nego na ZEPS, nazalost!
-
xape
hehe i ja sam odrastao na kamberovicu ,moze se recinineac wrote:Eto ja sam odrastao na tom kamberovicu, a sada kada vidim ko je direktor sportskog centra zlo mi dodje. To je javno dobro, a oni tokom ljeta naplacuju parking, to nigdje na svijetu nema. TO JE PARK!!!
i jos uvjek obilato koristim njegove prednosti,odbojka,fudbal
kad dodje zeps meni padne mrak na oci
sto kazes kad vidim ko je direktor sportskog centra...pih
naplacuje parking a lokalni salabajzeri se vozaju i preko pjesackog mosta pa nikome nista
- Kaiser
Ne znam kakve veze ima "direktor Sportskog centra" (valjda mislite na Salku Džananovića) i ZEPS. ZEPS je najbolji sajam u BiH i već nekoliko godina je prerastao grad Zenicu, jer naš grad ne može infrastrukturom odgovoriti na zahtjeve tako velike sajamske manifestacije. Tačno je da ovakav kakav je sad, sajam ne izgleda lijepo, ali valjda bi mi trebali podržati taj projekat, a ne pisati protiv njega. Postoje dugoročni ciljevi pravljenja stalnih sajamskih hala na dijelu kamberovića iza pruge prema autoputu, i na taj način bi ZEPS prestao biti održavan u onim halama. Taj projekat je sada vrlo izvjestan.
Slijedeće što hoću reći je da ZEPS apsolutno nema nikakve veze sa SDA-om, ZEPS je u vlasništvu PS RMK a koji je opet 100% privatna firma i ne znam otkud sad te ideje o vezi SDA i ZEPS-a.
I na kraju, ne znam ni zašto bi trebalo biti zanimljivije otići na ZEPS nego u FIS? FIS je shopping mal, a ZEPS je privredni sajam namijenjen privrednicima, a ne vašar namijenjen porodičnim izlascima sa djecom.
ZEPS je jedna od rijetkih stvari koja privuče ljude iz drugih gradova i država u Zenicu, za vrijeme ZEPSa zenički hoteli i restorani su puni kao nikada, a mi se bunimo protiv toga i još se čudimo što je grad močvara? Pa gospodo koji imate nešto protiv ZEPSa sjetite se (ako imate dovoljno godina) kako je izgledao dio Kamberovića na kojem se sad održava sajam prije 1996.godine? Sve ono je urađeno investiranjem od strane sajma, i oni taj prostor koriste 7 dana u godini, a grad 358 dana u godini.
hajte molim vas
Slijedeće što hoću reći je da ZEPS apsolutno nema nikakve veze sa SDA-om, ZEPS je u vlasništvu PS RMK a koji je opet 100% privatna firma i ne znam otkud sad te ideje o vezi SDA i ZEPS-a.
I na kraju, ne znam ni zašto bi trebalo biti zanimljivije otići na ZEPS nego u FIS? FIS je shopping mal, a ZEPS je privredni sajam namijenjen privrednicima, a ne vašar namijenjen porodičnim izlascima sa djecom.
ZEPS je jedna od rijetkih stvari koja privuče ljude iz drugih gradova i država u Zenicu, za vrijeme ZEPSa zenički hoteli i restorani su puni kao nikada, a mi se bunimo protiv toga i još se čudimo što je grad močvara? Pa gospodo koji imate nešto protiv ZEPSa sjetite se (ako imate dovoljno godina) kako je izgledao dio Kamberovića na kojem se sad održava sajam prije 1996.godine? Sve ono je urađeno investiranjem od strane sajma, i oni taj prostor koriste 7 dana u godini, a grad 358 dana u godini.
hajte molim vas
-
nineac
Kaiser prvo sportski centar nema veze sa Salkom Dzananovicem ( to je postojalo davno prije Salke) a druga stvar je da je jedan te isti covjek direktor tog ZEPS svo vrijeme. E de sad ti meni reci pod cijim je uticajem RMK? Ko je Haris Masic (s kojim sam radio, i poznajem ga, nista lijepo nemam reci sto se tice njegovih kvalifikacija i menadzerskih sposobnosti)?
Taj covjek otakako je dosao u RMK je zavio u crno firmu (ja nisam radio u RMK, ali sam kroz sport bio povezan sa Masicem) te neznam otkud ti da je RMK 100% privatna firma? Ako je neko privatizovao tu firmu sta se desilo sa rudnicima, fabrikama u srbiji itd, sto znaci da je SDA svojom politikom obezvrjedila RMK!
Stoga, ne rise!
Taj covjek otakako je dosao u RMK je zavio u crno firmu (ja nisam radio u RMK, ali sam kroz sport bio povezan sa Masicem) te neznam otkud ti da je RMK 100% privatna firma? Ako je neko privatizovao tu firmu sta se desilo sa rudnicima, fabrikama u srbiji itd, sto znaci da je SDA svojom politikom obezvrjedila RMK!
Stoga, ne rise!
- Kaiser
Nineac, očito ne znaš o čemu govoriš. Al eto z atvoj uinformaciju RMK, načijem čelu je bio Haris Mašić, i Poslovni sistem RMK u čijem je vlasništvu ZEPS su dvije potpuno odvojene kompanije. PS RMK nema veze sa RMK-om, osim naravno što su nekad sva ta preduzeća bila u jedinstvenom SOUR-u. dakle, Haris Mašić nema nikakve veze sa ZEPS-om. PS RMK je privatizirana firma, većinski u vlasništvu privatizacijskog fonda (mislim da je u pitanju BIG), a ostatak je u vlasništvu upravo radnika! Dakle, nineac, ne rise ti, posebno ne rise o nečemu o čemu očito nemaš pojma.nineac wrote:Kaiser prvo sportski centar nema veze sa Salkom Dzananovicem ( to je postojalo davno prije Salke) a druga stvar je da je jedan te isti covjek direktor tog ZEPS svo vrijeme. E de sad ti meni reci pod cijim je uticajem RMK? Ko je Haris Masic (s kojim sam radio, i poznajem ga, nista lijepo nemam reci sto se tice njegovih kvalifikacija i menadzerskih sposobnosti)?
Stoga, ne rise!
-
nineac
Ej, pogledaj ko je na spisku privatizacijskog fonda BIG!!!!
Sakib Mahmuljih & CO!
Stoga nerise.
Obezvrjedili su RMK da bi ga rasturili. Inace gdje je sjediste PS RMK?
Ja sam s tim ljudima radio, i vrlo dobro znam sta su radili i koja je to pljacka. Pricas o tome kao da zivimo u pravnoj drzavi gdje je sve med i mlijeko!
Sakib Mahmuljih & CO!
Stoga nerise.
Obezvrjedili su RMK da bi ga rasturili. Inace gdje je sjediste PS RMK?
Ja sam s tim ljudima radio, i vrlo dobro znam sta su radili i koja je to pljacka. Pricas o tome kao da zivimo u pravnoj drzavi gdje je sve med i mlijeko!
-
koop
cisto informativno, RMK promet, ciji je bivsi direktor Haris Masic, jos uvijek nije privatizovana firma. "Pripreme" za privatizaciju su vec par godina u toku, a najveca "prepreka" je rjesavanje pitanja vlasnistva zgrade RMK prometa, koja je ujedno i najvrjedniji dio sadasnjeg RMK prometa.