Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:znaci nije kutak samo za stvarcice, proizvode, nego i mjesto za pricu, trazenje savjeta, djeljenje savjeta,
E pa shodno ovome molim vas za savjet sta da kupim svom dragom za rodjendan ... nesto da nije puno skupo,a da je efektno i fino
unaprijed hvala
pa sta njega zanima? sta inace voli (osim tebe )? (uvijek imas opciju da oko sebe stavis masnicu i kazes "izvoli" )
ma sebe sam mu davno poklonila ... ne znam, kontam mozda neku majicu, novcanik, komplet za brijanje ili poslije brijanja .... fakat nesto nemam nikakve inspiracije .... sta vi inace svom "muskarcu" poklanjate .. mozda nesto od toga i izaberem ja za svog
alica.k wrote:evo za sve djevojke/zene, ovdje mi nekako najprikladnije napisati
alima pure uz narudzbu salje i besplatno rumenilo (ne tester, nego bas u velikoj kutijici)!
alica.k wrote:evo za sve djevojke/zene, ovdje mi nekako najprikladnije napisati
alima pure uz narudzbu salje i besplatno rumenilo (ne tester, nego bas u velikoj kutijici)!
Ne sviđa mi se ni kao narukvica. Mene podsjeća na neki uređaj za nadgledanje iz nekog zatvora budućnosti ili na neku spy spravu ljubomornog muža koji tu ugradi GPS, kameru i bubu i onda zna gdje mu je žena i šta radi...a lafo poklonio joj narukvicu
♥ Julianna ♥ wrote:Ne sviđa mi se ni kao narukvica. Mene podsjeća na neki uređaj za nadgledanje iz nekog zatvora budućnosti ili na neku spy spravu ljubomornog muža koji tu ugradi GPS, kameru i bubu i onda zna gdje mu je žena i šta radi...a lafo poklonio joj narukvicu
hehehe da to ima kod nas kako bi bošnjo ženi svojoj kupio 4 odmah, za svaki ekstremitet po je'nu...
'šta kažeš, kući spavaš jel? pa nisam znao da si se u Štrosmajerovu preselila piiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiip' - mislim da bi razgovori onda otprilike ovako tekli