Zenski Filmovi...
Moderator: _BataZiv_0809
- sjena

Mozda nespadaju u zenske filmove...

...ali svaka cast cure
Ah da:
"Lijepa zena" pod obavezno
"You've got mail" & " Sleepless in Seattle" sa Tom Hanksom i Meg Ryan...
Titanik
"Only You" - Marisa Tomei & Robert Downey Jr.
"Gost" - Patrick Swayze & Demi Moore
-
mamica papucarka
i meni. ali mi je dobar onaj drugi, gdje on glumi sa Helen HuntWednesday wrote:ovaj film mi je pravo sranjesjena wrote:
i dobar mi je onaj "10 razloga zbog cega te mrzim" Jest da je za pubertetlije, ali ja i mama ga redovno odgledamo
da dodam
To je ovaj filmic
http://www.imdb.com/title/tt0251127/photogallery-ss-0
Last edited by mamica papucarka on 09/11/2007 21:09, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
[

jel ovo onaj kada je ona udata za onog manijaka. Pa da bi pobjegla od njega iscenira pogibiju

jel ovo onaj kada je ona udata za onog manijaka. Pa da bi pobjegla od njega iscenira pogibiju
- nebojeplavo
Kako izgubiti decka za 10 danamamica papucarka wrote:
i meni. ali mi je dobar onaj drugi, gdje on glumi sa Helen HuntKako se zoveeeeeeeeeee.... Nesto "Kako za deset dana...."
![]()
i dobar mi je onaj "10 razloga zbog cega te mrzim" Jest da je za pubertetlije, ali ja i mama ga redovno odgledamo![]()
-
mamica papucarka
ma znas menenebojeplavo wrote:Kako izgubiti decka za 10 danamamica papucarka wrote:
i meni. ali mi je dobar onaj drugi, gdje on glumi sa Helen HuntKako se zoveeeeeeeeeee.... Nesto "Kako za deset dana...."
![]()
i dobar mi je onaj "10 razloga zbog cega te mrzim" Jest da je za pubertetlije, ali ja i mama ga redovno odgledamo![]()
Al cini mi se da ono nije H.Hunt
da, to je taj film. Sad sam pogledala pa sam ubacila link
http://www.imdb.com/title/tt0251127/photogallery-ss-0
-
mamica papucarka
sta sam trazilablack wrote:mother eno sam ti ostavio linkove za film sto si trazila..
fakat sam senilna
-
mamica papucarka
cure, po vasoj preporuci ja uzela ovaj film, al mi nije jasno sto pola filma zene pricaju u muskom roduWednesday wrote:evo jos jedan:
-
Wednesday
sad kad mi kaze- sve je super, samo ti nemoj, majke ti, vise nista preporucivatmamica papucarka wrote:cure, po vasoj preporuci ja uzela ovaj film, al mi nije jasno sto pola filma zene pricaju u muskom roduWednesday wrote:evo jos jedan:
Tita mi, ja nista nisam skontala
ma, znam..Bea_Trix wrote:gledala si sugav prijevod
inace, film nema blage veze sa chick flick
to je nesto sasvim drugo
-
rina*
A neko ce reci da si feministkinjadanas wrote:davno ne procitah vece nebuloze od ovoga pomascenog...rina* wrote:Mozda nije toliko na temu, ali ovo samo zena moze da odgleda
![]()
film rezirao alan pakula (muskarac ), po knjizi william styron-a (takodje muskarca)...
Imas moja ti muskaraca koji su in touch sa svojom feminin side
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
hocete, molim vas lijepo, prestati vrhunska ostvarenja filma predstavljati kao chic flick i stavljati ih ovako sve djuture zajedno 
svasta, vidjel wedding planner i little miss sunshine, american beauty i before sunrise u istom threadu
reality check
svasta, vidjel wedding planner i little miss sunshine, american beauty i before sunrise u istom threadu
reality check
-
mamica papucarka
mamica papucarka wrote:ma bjezi sa tim filmom. Cijelo vrijeme iscekujes da ona izadne. NIsam ga mogla do kraja odgledat. Nije u mom fazonudawn_upon_dawn wrote:a znate koji je u rangu indijskih melodrami, uz varijacije na neprevazidjenu suzljivu melo-kraljicu - Damu s kamelijama?
ebena Autumn in New York, jastuk u ruke i ridaj koliko te grlo nosi, dobra vjezbaDosta mi sikiracije, jos i film da me dotuce
![]()
Dajte sta "i tako su oni zivjeli sretni i zadovoljni do kraja zivota"![]()
![]()
evo ga jopet na TV-u![]()
RTL2 pa ko voli i zna njemacki...
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
pitam se je li jednako razorno razoran i na njemackom 
dobro si rekla, bjezi ba sa ovim filmom, uh majko... sekiracija i to da je makar neki napucani reziser umjetnik
nego 'nako, samo se s*ebes 
dobro si rekla, bjezi ba sa ovim filmom, uh majko... sekiracija i to da je makar neki napucani reziser umjetnik
- anais_nin
pa sta cu ja kad su meni to filmovi za "zenske momente"Bea_Trix wrote:hocete, molim vas lijepo, prestati vrhunska ostvarenja filma predstavljati kao chic flick i stavljati ih ovako sve djuture zajedno
reality check
- danas
a sta je to 'zenski momenat'?anais_nin wrote:pa sta cu ja kad su meni to filmovi za "zenske momente"Bea_Trix wrote:hocete, molim vas lijepo, prestati vrhunska ostvarenja filma predstavljati kao chic flick i stavljati ih ovako sve djuture zajedno
reality checkmene kad hormoni pucaju prvo se bacam na Before Sunrise i Casablancu, a Chocolat je posebno zadovoljstvo
![]()
![]()
so shoot me, sta cu ja sad