Zenske torbe

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#51 Re: Zenske torbe

Post by ALexis »

ja kupila torbu od 47 KM i pokazala mi se bolja nego i jedna do sada.
sto je duze nosim ona eko koza postaje sve mekanija i nalik pravoj kozi

ja prezadovoljna.

:)

inace, nosim jednu torbu dok je ne unistim. mrsko mi prebacivati stvarcice iz jedne torbe u drugu.
prije sam nosila ogromne torbe koje i kad su prazne 'odvale' rame. :x
sad sam na nekoj srednjoj velicini.
Nadinka

#52 Re: Zenske torbe

Post by Nadinka »

harleyquinn ova prva mi je famozna, ako je nadjes gdje prijavi :)
Wutkica

#53 Re: Zenske torbe

Post by Wutkica »

Kupili torbu i novcanik u Carpisi....predivna na snizenju, mama prezadovoljna, jedan dan stajala kuci i pukne joj kais :shock: :cry: sad treba da idem mijenjati, da li ce pristati Boze, fkt nidje veze, hajd da je nosila samo sto je stavila na rame spade remen :? :roll:
Gospoda Ministarka

#54 Re: Zenske torbe

Post by Gospoda Ministarka »

Carpisa je imala lijepu kolekciju jesen/zima 2010/11 samo par torbi ova nova proljetna kolekcija je uzas a ove sto su na snizenju ili ove sto su preostale su katastrofa.
harleyquinn

#55 Re: Zenske torbe

Post by harleyquinn »

Nadinka wrote:harleyquinn ova prva mi je famozna, ako je nadjes gdje prijavi :)
vazi ;-)
swirl

#56 Re: Zenske torbe

Post by swirl »

.
Wutkica

#57 Re: Zenske torbe

Post by Wutkica »

Gospoda Ministarka wrote:Carpisa je imala lijepu kolekciju jesen/zima 2010/11 samo par torbi ova nova proljetna kolekcija je uzas a ove sto su na snizenju ili ove sto su preostale su katastrofa.
Ja sam mami kupila fantasticnu bez torbu uopste ne mislim, niti je torba katastrofa.
Gospoda Ministarka

#58 Re: Zenske torbe

Post by Gospoda Ministarka »

Wutkica wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Carpisa je imala lijepu kolekciju jesen/zima 2010/11 samo par torbi ova nova proljetna kolekcija je uzas a ove sto su na snizenju ili ove sto su preostale su katastrofa.
Ja sam mami kupila fantasticnu bez torbu uopste ne mislim, niti je torba katastrofa.
Pa i moja mam bi se sigurno zadovoljila nekom iz Carpise ali meni su one torbe nekakve bezlicne i ja ih nikad ne bih nosila.
neprilagodjena

#59 Re: Zenske torbe

Post by neprilagodjena »

Volim tasne,imam ih a ustvari samo koristim jednu :roll:

Neki dan sam nesto cackala po Ebay-u i nadjem Birkin tasnu (jos polovna) :-D

Image

A ovo joj je cjena ako hoces odma da je kupis EUR 70.000,00 :roll: :roll:

Kad bi i imala ove pare,bilo bi mi zao da dadnem za jednu jedinu tasnu.
Nadinka

#60 Re: Zenske torbe

Post by Nadinka »

Gospoda Ministarka wrote:
Wutkica wrote:
Pa i moja mam bi se sigurno zadovoljila nekom iz Carpise ali meni su one torbe nekakve bezlicne i ja ih nikad ne bih nosila.
Ne znam, ima bezveznih ali ima i sasvim lijepih torbi, ja sam svojom bas zadovoljna, znam da svi msile da je neka super skupa a ona 60 km :D
Nadinka

#61 Re: Zenske torbe

Post by Nadinka »

neprilagodjena wrote:Volim tasne,imam ih a ustvari samo koristim jednu :roll:

Neki dan sam nesto cackala po Ebay-u i nadjem Birkin tasnu (jos polovna) :-D

Image

A ovo joj je cjena ako hoces odma da je kupis EUR 70.000,00 :roll: :roll:

Kad bi i imala ove pare,bilo bi mi zao da dadnem za jednu jedinu tasnu.
Definitivno :D evo meni otvori neku stranicu, mora biiti da j eoriginal cim se victoria beckham smjeska :D 355 dolara :D
neprilagodjena

#62 Re: Zenske torbe

Post by neprilagodjena »

Ovo je slika sa Ebay-a :-D :-D
Nadinka

#63 Re: Zenske torbe

Post by Nadinka »

neprilagodjena wrote:Ovo je slika sa Ebay-a :-D :-D
ma nisma ja mislila na tvoju sliku nego sam ukucala u google pa mi izbacilo tu neku stranicu hermes online shopping :)
sorei

#64 Re: Zenske torbe

Post by sorei »

Wutkica wrote:
Jedina koja mi se svidjela kosta 265 KM :roll:
swirl

#65 Re: Zenske torbe

Post by swirl »

Wutkica wrote:
Slazem se sa tobom, ni meni se ne svidjaju njihove torbe, nikad ni ne udjem u tu radnju, ali ukusi su razliciti.
neprilagodjena

#66 Re: Zenske torbe

Post by neprilagodjena »

Nadinka wrote:
neprilagodjena wrote:Ovo je slika sa Ebay-a :-D :-D
ma nisma ja mislila na tvoju sliku nego sam ukucala u google pa mi izbacilo tu neku stranicu hermes online shopping :)

Ako budes kupovala sebi,kupi i meni jednu :-D
Wutkica

#67 Re: Zenske torbe

Post by Wutkica »

Slazem se sa tobom, ni meni se ne svidjaju njihove torbe, nikad ni ne udjem u tu radnju, ali ukusi su razliciti.
Ja sam prvi put usla, i nije toliko lose, imaju svasta, sad ko sta voli ;-) Da se probrati ako ti pristaje uz stayling :D
BJB

#68 Re: Zenske torbe

Post by BJB »

Do sad najbolje torbe koje sam nosila su David Jones..Jednu sam teglila okolo 2-3 godine dok se nije sva ogulila..Uslikam veceras novu. Imala sam jednu preslatku platnenu, pukoo kais jer ja to natrpam, po' kuce nosim sa sobom gdjegod da idem..Nova je na fazon zenske briefcase, al' skroz dobro izgleda..Naletila sasvim slucajno u Mostaru u novom trznom, na snizenju 49..Nosim torbu dok mi ne dosadi il ' dok joj se nesto ne pokvari..
*mima*

#69 Re: Zenske torbe

Post by *mima* »

BJB wrote:Do sad najbolje torbe koje sam nosila su David Jones..Jednu sam teglila okolo 2-3 godine dok se nije sva ogulila..Uslikam veceras novu. Imala sam jednu preslatku platnenu, pukoo kais jer ja to natrpam, po' kuce nosim sa sobom gdjegod da idem..Nova je na fazon zenske briefcase, al' skroz dobro izgleda..Naletila sasvim slucajno u Mostaru u novom trznom, na snizenju 49..Nosim torbu dok mi ne dosadi il ' dok joj se nesto ne pokvari..

Hajmo se mijenjat :-D
Cholina_Lokica

#70 Re: Zenske torbe

Post by Cholina_Lokica »

sjo ja sam citavu proslu heftu trazila torbu kakvu da kupim i ne nadjoh :-) koji sam ja ters to je strasno
*mima*

#71 Re: Zenske torbe

Post by *mima* »

Cholina_Lokica wrote:sjo ja sam citavu proslu heftu trazila torbu kakvu da kupim i ne nadjoh :-) koji sam ja ters to je strasno

Vidila sam ja da si ti terso.
BJB

#72 Re: Zenske torbe

Post by BJB »

*mima* wrote:
BJB wrote:Do sad najbolje torbe koje sam nosila su David Jones..Jednu sam teglila okolo 2-3 godine dok se nije sva ogulila..Uslikam veceras novu. Imala sam jednu preslatku platnenu, pukoo kais jer ja to natrpam, po' kuce nosim sa sobom gdjegod da idem..Nova je na fazon zenske briefcase, al' skroz dobro izgleda..Naletila sasvim slucajno u Mostaru u novom trznom, na snizenju 49..Nosim torbu dok mi ne dosadi il ' dok joj se nesto ne pokvari..

Hajmo se mijenjat :-D
Necu..nova mi je jos..Ma nece mi biti mrsko uslikati je veceras..A ima ih u trznom u Mostaru jos nekoliko..Ma da sam smijela uzela bih ja jos jednu, crnu...Ova je tamno smedja, al' je prakticna..Velika dovoljno da sve stane u nju..
Ima kais moze se nositi preko ramena, ima "rucke" moze se nositi kao briefcase..Tvrda je da se ne "skesi" (pretvori u nesto labavo kesasto), a ope' je meka dovoljno..
NEma druge nego da vam podnosim foto izvjestaj o torbicama i cipelicama kad odem u Mostar, pa cete na ekskurziju.. :mrgreen:
Cholina_Lokica

#73 Re: Zenske torbe

Post by Cholina_Lokica »

*mima* wrote:
Cholina_Lokica wrote:sjo ja sam citavu proslu heftu trazila torbu kakvu da kupim i ne nadjoh :-) koji sam ja ters to je strasno

Vidila sam ja da si ti terso.
ma jok, nisam :roll:
*mima*

#74 Re: Zenske torbe

Post by *mima* »

BJB wrote:

Necu..nova mi je jos..Ma nece mi biti mrsko uslikati je veceras..A ima ih u trznom u Mostaru jos nekoliko..Ma da sam smijela uzela bih ja jos jednu, crnu...Ova je tamno smedja, al' je prakticna..Velika dovoljno da sve stane u nju..
Ima kais moze se nositi preko ramena, ima "rucke" moze se nositi kao briefcase..Tvrda je da se ne "skesi" (pretvori u nesto labavo kesasto), a ope' je meka dovoljno..
NEma druge nego da vam podnosim foto izvjestaj o torbicama i cipelicama kad odem u Mostar, pa cete na ekskurziju.. :mrgreen:

Nisi trebala pisat dje ih ima.....ja dole kafenisem.... :D
BJB

#75 Re: Zenske torbe

Post by BJB »

:mrgreen: :D Ostale su cetiri..Znaci ako ne bude one crne sto mi se svidja, coram se s tobom :?: :lol:
Jedno priznanje, nikad nisam kupila torbu skuplju od 50KM..Ni one skroz jeftine ne begenishem nikakko..Nisam ni nista ispod 20..Cim mi fush nesto izgleda ili ima nekakvu podstavu il' nije dobro, ne kupujem..
Al' zato imam srece u tim radnjama...To ej cudo jedno..Zene traze torbu po mjesec dana, ja setam bezze, ugledam torbu, pitam za cijenu i kupim..
Post Reply