ZENSKA EJAKULACIJA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Santos
#1 ZENSKA EJAKULACIJA
Sta je ovo ljudi.Gledam u zadnje vrjeme hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.To su mlazevi od svrsavanja.Jebiga nekad se desi u mom slucaju ono malo kapne vlazna mokra ali ovi mlazovi mi neidu uglavu.Jeli to ta famozna G tacka u zena ili nesto drugo haj mu ga znaj ali volio bi da vidim uzivo onaj mlaz.Nek mi kaze neko ovdje od pripadnica ljepseg pola dali su one dozivjele tako nesto.
-
Max.Cherry
#3 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Santos wrote:hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.
- BHG
#5 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Max.Cherry wrote:Santos wrote:hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.![]()
![]()
- Michun
#6 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Sta ti je Boga tiSantos wrote:Sta je ovo ljudi.Gledam u zadnje vrjeme hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.To su mlazevi od svrsavanja.Jebiga nekad se desi u mom slucaju ono malo kapne vlazna mokra ali ovi mlazovi mi neidu uglavu.Jeli to ta famozna G tacka u zena ili nesto drugo haj mu ga znaj ali volio bi da vidim uzivo onaj mlaz.Nek mi kaze neko ovdje od pripadnica ljepseg pola dali su one dozivjele tako nesto.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#7 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Sva¹ta....Santos wrote:Sta je ovo ljudi.Gledam u zadnje vrjeme hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.To su mlazevi od svrsavanja.Jebiga nekad se desi u mom slucaju ono malo kapne vlazna mokra ali ovi mlazovi mi neidu uglavu.Jeli to ta famozna G tacka u zena ili nesto drugo haj mu ga znaj ali volio bi da vidim uzivo onaj mlaz.Nek mi kaze neko ovdje od pripadnica ljepseg pola dali su one dozivjele tako nesto.
-
ztluhcs
#8 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Samo je fino zamoli pa æe ti pokazati mlazSantos wrote:To su mlazevi od svrsavanja. ali volio bi da vidim uzivo onaj mlaz.
- kolega
-
ibrik
#10 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Max.Cherry wrote:Santos wrote:hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.![]()
![]()
-
neupucena
@Santos
Nedavno je kruzio jedan snimak na kojem djevojka lezi na nekom kaucu, tip stoji pored nje i rukom je zadovoljava da bi ona nakon nekoliko trenutaka otvorila mlaz ali koliko sam uspjela vidjeti to bi urin a ne zenski ejakulat.
Da nisi gledao taj snimak mozda?
Nedavno je kruzio jedan snimak na kojem djevojka lezi na nekom kaucu, tip stoji pored nje i rukom je zadovoljava da bi ona nakon nekoliko trenutaka otvorila mlaz ali koliko sam uspjela vidjeti to bi urin a ne zenski ejakulat.
- BHG
neupucena wrote:@Santos
ozbiljno??? a sta si ti radila to gledala???
tema je odlicna...oplakah....
-
neupucena
Vecerala sarmu punjenu marmeladom od kupina, pa je u tome zazvonio telefon i kad sam se javila shvatim da sam ukrala telefon od kolege koji je odletio u Bejrut misleci da je tamo zaboravio kofer proslog ljeta dok je ljetovao u Turkmenistanu i... da ne duzim...svi su zivjeli sretno do kraja zivota.BHG wrote:neupucena wrote:@Santos
ozbiljno??? a sta si ti radila to gledala???![]()
tema je odlicna...oplakah....![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
Za¹to mislim da æe mi izletiti prozor u kojem se ka¾e "ne ne ne to na poslu ne ide"...p0go wrote:http://www.hotfountains.com/
- Michun
#19 Re: ZENSKA EJAKULACIJA
Sta ti je Boga tiSantos wrote:Sta je ovo ljudi.Gledam u zadnje vrjeme hit je posto sa curama koje svrsavaju ko fontane.To su mlazevi od svrsavanja.Jebiga nekad se desi u mom slucaju ono malo kapne vlazna mokra ali ovi mlazovi mi neidu uglavu.Jeli to ta famozna G tacka u zena ili nesto drugo haj mu ga znaj ali volio bi da vidim uzivo onaj mlaz.Nek mi kaze neko ovdje od pripadnica ljepseg pola dali su one dozivjele tako nesto.
-
ztluhcs
Blagi off topic:dogcow wrote:ma to je samo pitanje stresa; ipak mora i tijelo nekako da ispusti taj visak energije, a koji bolji nacin?
p.s. mozda bi se to dalo iskoristiti kao izvor hidroenergije?
Rusi re¾u drva hidropilama... Tanak mlaz, velika brzina... Ovo ono...
-
Pearl
i sta je zakljucak clanka?