Zenicka policija uzvraca udarac

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
stochar

#101 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by stochar »

@hrasno38 - potpisujem! taman sam i sam htio napisati nesto u ovom stilu:
Kod nas policajac zaustavlja, balavac ne staje i ubije autom drugog policajca. Vecer nakon toga slican slucaj, policija zaustavlja opet balavac ne staje i sta treba da mu kazu kad stane " dobro vece izvinjavamo se sto smo vas zaustavljali pod dejstvom alkohola ali jedan slican vama je sinoc ubio naseg kolegu".
fakat, kod nas ljudi demokratiju nekad poistovjecuju sa bezvlascem, u stilu: imam prava ali ne i obaveze. cesto kazem kako kad bi bila neka razmjena razmjena izmedju nase i americke policije, ono, na nekih 10-ak dana, ja mislim da bi amerikanci ubili najmanje 200 ljudi kad bi im hadze krenule izlaziti iz auta, mahati rukama i raspravljati se nesto. kod njih se znaju prava, ali se znaju i procedure. kod nas svak' sere kako mu ceif. fakat, opet ne mogu da vjerujem da se lik zali sto su policajci bili neljubazni prema nekome ko je vozio pijan i jos im bjez'o...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#102 Re: ZENICKA POLICIJA PODMUKLO UZVRACA UDARAC

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:Ma hajde ti bi malo demokratije prema kriminalcima. U USA ako te zaustavljaju a ti ne stanes velike su ti sanse da popijes metak. U Njemackoj ako te kojim slucajem zaustavlja kripo policija a ti ne stanes jebo si macku majku. U Svedskoj kad policija zaustavlja kralja za volanom koji pravi prekrsaj taj isti kralj stane i izgubi vozacku na odredjeni vremeski period. Kod nas policajac zaustavlja, balavac ne staje i ubije autm drugog policajca. Vecer nakon toga slican slucaj, policija zaustavlja opet balavac ne staje i sta treba da mu kazu kad stane " dobro vece izvinjavamo se sto smo vas zaustavljali pod dejstvom alkohola ali jedan slican vama je sinoc ubio naseg kolegu". Bravo zenicka policijo to je jedini put da se pokaze novokomponovanim mangupima da ima sila i iznad sile. Sakog takvog olesiti od batina da im vise nikad ne padne na pamet flasa i volan u kombinaciji. A ti svoju suplju pricu o ovlastenjima okaci macku o rep jer dok je policija imala u ovoj zemlji ovlastenja ja sam mogao spavati na svakoj livadi a sad ne smije otici do trafike sa 50 KM u dzepu. Dati sto vise odrijesene ruke policiji u borbi protiv svih vrsta kriminalaca da bi posteni svijet mogao mirno da spava. i odakle ti znas da su prekoracili ovlastenja a da im nisu pijani maloumnici poceli prosipati silu.

Pa o tome i govorim. Da izgubi vozačku, da nikad više ne vozi i ostlaim sankcijama. A ne tuĆi. Gašija su čuvali do dizanja optužnice, a nad kim mogu seljačine se iživljavaju. Dakle, sviđalo se netkome ili ne imaju ovlasti, imaju pravila i ne smiju ih prekoračiti. Što ne možeš spavati na livadi, žao mi je. Ne možeš ni u Francuskoj ni Italiji. Za žal za prošlim vremenima, postoje teme.
stochar

#103 Re: ZENICKA POLICIJA PODMUKLO UZVRACA UDARAC

Post by stochar »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:Ma hajde ti bi malo demokratije prema kriminalcima. U USA ako te zaustavljaju a ti ne stanes velike su ti sanse da popijes metak. U Njemackoj ako te kojim slucajem zaustavlja kripo policija a ti ne stanes jebo si macku majku. U Svedskoj kad policija zaustavlja kralja za volanom koji pravi prekrsaj taj isti kralj stane i izgubi vozacku na odredjeni vremeski period. Kod nas policajac zaustavlja, balavac ne staje i ubije autm drugog policajca. Vecer nakon toga slican slucaj, policija zaustavlja opet balavac ne staje i sta treba da mu kazu kad stane " dobro vece izvinjavamo se sto smo vas zaustavljali pod dejstvom alkohola ali jedan slican vama je sinoc ubio naseg kolegu". Bravo zenicka policijo to je jedini put da se pokaze novokomponovanim mangupima da ima sila i iznad sile. Sakog takvog olesiti od batina da im vise nikad ne padne na pamet flasa i volan u kombinaciji. A ti svoju suplju pricu o ovlastenjima okaci macku o rep jer dok je policija imala u ovoj zemlji ovlastenja ja sam mogao spavati na svakoj livadi a sad ne smije otici do trafike sa 50 KM u dzepu. Dati sto vise odrijesene ruke policiji u borbi protiv svih vrsta kriminalaca da bi posteni svijet mogao mirno da spava. i odakle ti znas da su prekoracili ovlastenja a da im nisu pijani maloumnici poceli prosipati silu.

Pa o tome i govorim. Da izgubi vozačku, da nikad više ne vozi i ostlaim sankcijama. A ne tuĆi. Gašija su čuvali do dizanja optužnice, a nad kim mogu seljačine se iživljavaju. Dakle, sviđalo se netkome ili ne imaju ovlasti, imaju pravila i ne smiju ih prekoračiti. Što ne možeš spavati na livadi, žao mi je. Ne možeš ni u Francuskoj ni Italiji. Za žal za prošlim vremenima, postoje teme.
mozes u francuskoj na vecini livada spavati. a, da dodam jos da se slazem sa vecinom koji kazu da ovog lika nigdje u evropi ili u SAD ne bi istukli. zaista, ne bi ga istukli - ubili bi ga k'o zeca! cuj, bjez'o...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#104 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by KatarinaKosaca »

mozes u francuskoj na vecini livada spavati.
Ne možeš ni na parkingu spavati, a kamo li na livadi ;-)
atko

#105 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by atko »

stochar wrote: fakat, kod nas ljudi demokratiju nekad poistovjecuju sa bezvlascem, u stilu: imam prava ali ne i obaveze...
:thumbup: :thumbup:

Ma neka tuku malo za promjenu ... batina je iz raja izasla ...

... samo malo popijes i malo ne stanes ... onda malo i fasujes ;) :thumbup:

Mozda neko i dobije koji kolateralni samar nezasluzeno ... al bolej i samar nego da ljudi ginu halo ba ! balo ubije covjeka i onda dodju ove nevladine organizacije za palamudjenje i pranje novca i kao onda on nije kriv budimo humani ... ucinim osve na njegovoj resocijalizaciji ...

... zgazit ko volove u kupusu :x
Bosanski_kralj

#106 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Bosanski_kralj »

kakavdanakneiskustvu wrote: ti policajci kad studenti protestuju moraju biti tu,to im je posao,naređeno im je da tu budu,ne brane oni nikog,njima je naređeno kao što bi bilo i tebi da radiš u policiji da sprečavaju da dođe do nereda
Naravno da trebaju da budu tu, ali zar trebaju da na nas gledaju kao na stoku čekajući bilo kakav incident da nas "sataru".
Sam si rekao da policajci moraju da spriječavaju nereda, ali im je naređeno i da ne smiju udarati osobe ukoliko ne pruža otpor, a to mnogi ovdje opravdavaju i priželjkuju.
Stvarno pojedine forumaše ne razumijem. Direktno pozivate one koji trebaju biti oličenje zakona u praksi, da krše te iste zakone. Šta ako policija mahom bude uzimala pravdu u svoje ruke? Npr. mene ili nekod desetog nedužnog policajci slome, da li ja u tom slučaju imam pravo da se branim tako što ću kada sljedeći put sretnem bilo kojeg policajca polomiti mu kosti?
strong69

#107 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by strong69 »

Taj tvoj prijatelj, magup, dobro je prosao. Apsolutno podrzavam reakciju policije. Da je vise ovakvih reakcija ne bi idiotu palo na pamet da pijan bjezi. Haj da vidim te mangupe da stisnu pa da ne stanu u Francuskoj i Austriji za koje konkretno znam kako policija zna biti u nekim slucajevima i brutalna i ima apsolutno pravo uporijebiti oruzje u tim slucajevima.

Vjerujem da tog tipa nisu dobro prebili i da je trebao jos dobiti po nosu.
stochar

#108 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by stochar »

Bosanski_kralj wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: ti policajci kad studenti protestuju moraju biti tu,to im je posao,naređeno im je da tu budu,ne brane oni nikog,njima je naređeno kao što bi bilo i tebi da radiš u policiji da sprečavaju da dođe do nereda
Naravno da trebaju da budu tu, ali zar trebaju da na nas gledaju kao na stoku čekajući bilo kakav incident da nas "sataru".
Sam si rekao da policajci moraju da spriječavaju nereda, ali im je naređeno i da ne smiju udarati osobe ukoliko ne pruža otpor, a to mnogi ovdje opravdavaju i priželjkuju.
Stvarno pojedine forumaše ne razumijem. Direktno pozivate one koji trebaju biti oličenje zakona u praksi, da krše te iste zakone. Šta ako policija mahom bude uzimala pravdu u svoje ruke? Npr. mene ili nekod desetog nedužnog policajci slome, da li ja u tom slučaju imam pravo da se branim tako što ću kada sljedeći put sretnem bilo kojeg policajca polomiti mu kosti?
evo sta kaze lik u uvodnom postu:
Kaze sinoc izasao s jaranima, policija ih zaustavljala a on kako je malo popio a inace zivi od vozacke u trenutku donese pogresnu odluku da ne stane. Policajci najvjerovatnije kivni zbog nedavno ubijenog kolege stignu ih i pretuku malte ne na mrtvo ime
to sto on zivi od vozacke a pije je zaista stvar njegove neodgovornosti. to sto takav pijan moze ubiti nekoga na cesti, ni krivog ni duznog je stvar sviju nas koji se mozemo naci u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. i, to sto je bjezao policiji je valjda pruzanje otpora? u tom bijegu je mogao prouzrociti jos vise stete i ubiti nekoga! ne branim prekoracenje ovlasti, jer se ne bi zvalo 'prekoracenje' da valja, ali mislim da kod nas zaista treba uvesti stroge ovlasti koje ce policajcu omogucavati da te po pravilim,a rastavi na proste faktore ako ti padne na pamet napiti se, sjesti za volan i jos glumit' facu i bjezati! halooooooooooooo! lik se napio, vozio i bjez'o policiji, koji dio tu nije jasan?!!?!?!?!?!

i da ponovim: u njemachkoj ili SAD ga zaista ne bi pretukli zbog toga sto im je pijan bjez'o - upucali bi ga!
Last edited by stochar on 27/12/2009 19:28, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#109 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Bosanski_kralj »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bosanski_kralj wrote:

ima te pravo gledati kako hoće,kao i ti njega,to nije zabranjeno.

imaš se pravo braniti,imaš mu pravo polomiti kosti ako te bez razloga napao,ja ću prvi stati na tvoju stranu
On nema pravo da me gleda kako hoće, nego se prema meni mora odnosti sa poštovanjem. On je državni organ, ja nisam. Naravno postoji sankcija i za mene i za njega za nezakonito ponašanje, ali mnogo je veći problem ukoliko zakon krši državni organ, nego pojedinac.

Napisao sam da li imam pravo prvom sljedećem policajcu (ne ovom što me eventualno polomio), slomiti kosti i je*bati majku?
lord-executioner

#110 Re: ZENICKA POLICIJA PODMUKLO UZVRACA UDARAC

Post by lord-executioner »

Ma hajde ti bi malo demokratije prema kriminalcima. U USA ako te zaustavljaju a ti ne stanes velike su ti sanse da popijes metak. U Njemackoj ako te kojim slucajem zaustavlja kripo policija a ti ne stanes jebo si macku majku. U Svedskoj kad policija zaustavlja kralja za volanom koji pravi prekrsaj taj isti kralj stane i izgubi vozacku na odredjeni vremeski period. Kod nas policajac zaustavlja, balavac ne staje i ubije autm drugog policajca. Vecer nakon toga slican slucaj, policija zaustavlja opet balavac ne staje i sta treba da mu kazu kad stane " dobro vece izvinjavamo se sto smo vas zaustavljali pod dejstvom alkohola ali jedan slican vama je sinoc ubio naseg kolegu". Bravo zenicka policijo to je jedini put da se pokaze novokomponovanim mangupima da ima sila i iznad sile. Sakog takvog olesiti od batina da im vise nikad ne padne na pamet flasa i volan u kombinaciji. A ti svoju suplju pricu o ovlastenjima okaci macku o rep jer dok je policija imala u ovoj zemlji ovlastenja ja sam mogao spavati na svakoj livadi a sad ne smije otici do trafike sa 50 KM u dzepu. Dati sto vise odrijesene ruke policiji u borbi protiv svih vrsta kriminalaca da bi posteni svijet mogao mirno da spava. i odakle ti znas da su prekoracili ovlastenja a da im nisu pijani maloumnici poceli prosipati silu.
Aferim. Trebaju zandari mlatiti, pucati, i opet mlatiti i pucati dok se svi lokalni djilkoshi i kriminalci ne sa*eru pri pomisli na muriju i stanicu, i dok im se noge ne oduzmu kad vide uniformu ili kad dignu ruku da kradu i udaraju. Eto zapadnih zemalja, civilizacije i klinca, pa ne smijes ruku u dzep staviti da ne popijes metak. Hocemo mi biti veci katolici od pape, pa uvoditi policajce koji trebaju da miluju silovatelje i ubice. Kad vec nema smrtne kazne, neka barem svako zna sta ga ceka kad ga klepe. Volio bih vidjeti ove sto laprdaju o tome sta policija ne treba i ne bi smjela raditi kako bi reagirali da njihov neko dozivi sudbinu policajca iz Zenice ili Denisa Mrnjavca. Siguran sam da im ljudska prava zlocinaca ne bi bila prva na pameti.
Alhemicarkaa

#111 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Alhemicarkaa »

snaga_znanja wrote:Sto se mene tice mogao se vracati iz pljacke banke ako mu volja, ako ne pruza otpor idioti sa 4 srednje pod zastitom unifrome se nemaju pravo izviljavati nad njim.

Gospoda u plavom ako zele grad bez pijanaih vozaca vrlo lako mogu rijesiti. Ako misle palicama rjesavti onda neka to rade kako spada, a ne u centru grada kao zadnji klosari. Zna se u policijskom svijetu kako se to radi. U stanici zidove polizes. A ne ko zadnji klosari uz rijeci xxxxx ti mrtve i usta te xxxxx u centru grada mlatit ljude.

Krajnje primitivno.

Nemam ja nista protiv agresivne primjene zakona ali sve uz odredjenu mjeru. Na kraju jos jednom ponavljam. Ista ta policija dok se Ten nije otvorio je kontrolisala vozace na tom mjestu. Gle cuda sad ih nema. Sad pijani mogu odatle izlazit. Sve je to mito i korupcija, a kad neko glavom plati onda odjednom svi krivi ali oni ne snose dio odgovornosti.

Svako ko u Zenici zivi moze komotno popiti koliko hoce i voziti se. Jer ista ta policija ako je i ima stoji na 3-4 mjesta vec decenijama. Samo idiot moze vozacku izgubit.... I jel to moja krivica sto ne rade svoj posao.

A o celavim nabrijanim tipovima koji turiraju na motorima nema govora u njihovim izvjestajima....
Ma ja, nemas nista protiv toga da tuku, ali nemoj u Centru grada :? :-) Sto ne mogu dvostrukog morala...

Da se razumijemo, mislim da je akter teme dobro prosao, koliko je zasluzio, jadan malo popio, nije se zaustavio policiji i sad se zali za batine, o Boze, nije da kukam da nas vadis...
Shoshana

#112 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Shoshana »

Bosanski_kralj wrote: On nema pravo da me gleda kako hoće....
:lol: :lol: :lol:
stochar

#113 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by stochar »

Bosanski_kralj wrote:
Napisao sam da li imam pravo prvom sljedećem policajcu (ne ovom što me eventualno polomio), slomiti kosti i je*bati majku?
imas pravo. tvoje demokratsko pravo je da policajcu slomis kosti ili je*es majku, a njegovo pravo je da te u skladu sa svojim ovlastenjima zbog nepostivanja sluzbene osobe rastavi na proste faktore, a ako se nastavis buniti ili pokusavati da mu slomis kosti da te upuca k'o zeca!

pric'o sam jednom sa svedskom policajkom koja je bila u sastavu EUPM-a i pitao je smije li tamo neko pljunuti policajca. kaze mi ona:

smije, i desava se. ali nije pljunuo mene, vec ovo (i pokaze mi na grb tri krune na ramenu) i kaze: to je kao da je pljunuo kralja i dalje ga preuzima sistem. u prevodu: jebo je jezha u ledja!

kod nas jeste sistem los, mnogi policajci su korumpirani (i oni sto daju mito takodjer cine KD), ali ne moze svaki konj sebi dati za pravo da radi sta hoce, pijan bjezi policiji i jos se nesto k'o buni! dajte da odnekud pocnemo, seremo po drzavi, a mi smo ti koji je cine, seremo po podmitljivim ljekarima, sudijama, policajcima i profesorima, a mi smo ti koji im dajemo mito!
Bosanski_kralj

#114 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Bosanski_kralj »

stochar wrote: evo sta kaze lik u uvodnom postu:
Kaze sinoc izasao s jaranima, policija ih zaustavljala a on kako je malo popio a inace zivi od vozacke u trenutku donese pogresnu odluku da ne stane. Policajci najvjerovatnije kivni zbog nedavno ubijenog kolege stignu ih i pretuku malte ne na mrtvo ime
to sto on zivi od vozacke a pije je zaista stvar njegove neodgovornosti. to sto takav pijan moze ubiti nekoga na cesti, ni krivog ni duznog je stvar sviju nas koji se mozemo naci u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu. i, to sto je bjezao policiji je valjda pruzanje otpora? u tom bijegu je mogao prouzrociti jos vise stete i ubiti nekoga! ne branim prekoracenje ovlasti, jer se ne bi zvalo 'prekoracenje' da valja, ali mislim da kod nas zaista treba uvesti stroge ovlasti koje ce policajcu omogucavati da te po pravilim,a rastavi na proste faktore ako ti padne na pamet napiti se, sjesti za volan i jos glumit' facu i bjezati! halooooooooooooo! lik se napio, vozio i bjez'o policiji, koji dio tu nije jasan?!!?!?!?!?!

i da ponovim: u njemachkoj ili SAD ga zaista ne bi pretukli zbog toga sto im je pijan bjez'o - upucali bi ga!
Kad su oni njega zaustavili, bitno je to da li je pružao otpor. Samo u tom slučaju može se sila primjeniti. Ne znam zašto bi ga još i tući treba. Možemo mjenjati zakon i vraćati se na davno napuštene sankcije. Pravdu u svoje ruke će policija uzimati, lomljenje kostiju - za pijane vozače, odsjecanje ruku - za kradljivce...
Ta ista policija se dovela sama u ovakvu situaciju, da ih niko ne poštuje. Sad ih uhvatila panika, kad vide do kakvih posljedica može dovesti njihovo gledanje kroz prsti pijanim vozačima jer je on rođak njegovog kolege, jer mu je dao 20KM.
snaga_znanja

#115 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by snaga_znanja »

Bojim se da neko brka kruske i jabuke.

Ima zaprjecena kazna i za voznju u alkoholiziranom stanju i za bjezanje policije. Samo nigdje kako u prekrsajnom tako ni u krivicnom zakonu ne pise da je kazna za voznju u pijanom stanju marisol od policije.
Plus sto se policija stavlja u poziciju i tuzitelja i sudije, a ne rade niti svoj posao dobro i kvalitetno.
A oni koji prizeljkuju Titinu policiju moraju znati da ta MILICIJA nije udarala za primjier obican narod vec najvece mangupe.

Na kraju izaganja to sto je policija uradila je krivicno djelo i ako postoji snimak svi koji su tu bili ce dobiti otkaz....
Bosanski_kralj

#116 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Bosanski_kralj »

stochar wrote:
Bosanski_kralj wrote:
imas pravo. tvoje demokratsko pravo je da policajcu slomis kosti ili je*es majku, a njegovo pravo je da te u skladu sa svojim ovlastenjima zbog nepostivanja sluzbene osobe rastavi na proste faktore, a ako se nastavis buniti ili pokusavati da mu slomis kosti da te upuca k'o zeca!

pric'o sam jednom sa svedskom policajkom koja je bila u sastavu EUPM-a i pitao je smije li tamo neko pljunuti policajca. kaze mi ona:

smije, i desava se. ali nije pljunuo mene, vec ovo (i pokaze mi na grb tri krune na ramenu) i kaze: to je kao da je pljunuo kralja i dalje ga preuzima sistem. u prevodu: jebo je jezha u ledja!

kod nas jeste sistem los, mnogi policajci su korumpirani (i oni sto daju mito takodjer cine KD), ali ne moze svaki konj sebi dati za pravo da radi sta hoce, pijan bjezi policiji i jos se nesto k'o buni! dajte da odnekud pocnemo, seremo po drzavi, a mi smo ti koji je cine, seremo po podmitljivim ljekarima, sudijama, policajcima i profesorima, a mi smo ti koji im dajemo mito!
E sad je ovaj momak kojeg su slomili (samo u slučaju da nije pružao otpor) trebao njima sasuti par metaka u prsa. Zar na meni trebaju da liječe svoje frustracije, zbog toga što je neki sivonja tamo počinio neko kr. djelo
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#117 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Chmoljo »

Shoshana wrote:
a ja evo geldam i ne mogu da vjerujem :-? :mrgreen:
Zlata M.

#118 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by Zlata M. »

Muderiz wrote:Samo po glavi, druze plavi!!!!

APSOLUTNO PODRZAVAM OVAKVU REAKCIJU POLICIJE!!

Trebali su tu neodgovornu đubrad još i na noćenje jedno u stanicu!

Draga palica, za nas bosandjerose, jedini je spas!!

MILICIJO vrati se!

Ko ne pravi belaje, nece se ni bojati...
:thumbup: ...ne samo za nas i nismo mi jedini koji ne razlikuju demokratiju od anarhije. Ja se pocesto pitam, koliko to slobode covjek moze svariti, a da ne prolupa. :roll:
Svaka cast, Zenicani ! Samo naprijed ! :thumbup:
respo

#119 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by respo »

cmoljo shoshana nemate pravo da mu se smijete :D
Bosanski_kralj

#120 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Bosanski_kralj »

Shoshana wrote:
Najlakše je kad se nema šta pametno za reći, izvući misao iz konteksta i udri po smijehu.
Shoshana

#121 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by Shoshana »

respo wrote:cmoljo shoshana nemate pravo da mu se smijete :D
POsto ja ne predstavljam nikakvu vlast - ja valjda smijem... A Chmoljo kao vlast bi vec trebao biti sankcionisan :D
michio

#122 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by michio »

Policija u BiH nije zaslužila nikakve pohvale. Krećem od toga.
respo

#123 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by respo »

Bosanski_kralj wrote: Najlakše je kad se nema šta pametno za reći, izvući misao iz konteksta i udri po smijehu.
kako ti gledas policajca dok ti prilazi ili u prolazu?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#124 Re: Zenicka policija podmuklo uzvraca udarac

Post by Chmoljo »

Bosanski_kralj wrote: Najlakše je kad se nema šta pametno za reći, izvući misao iz konteksta i udri po smijehu.
kako da ne. eto ti govori pametno, široko ti forumsko polje. ja sam svoje na ovu temu rekao.

a oni koji misle da je dovoljno pogledati zakon ili policijski pravilnik i da time mogu sumirati policijski posao zaslužuju da im se :lol:
Last edited by Chmoljo on 27/12/2009 19:55, edited 1 time in total.
phillie

#125 Re: Zenicka policija uzvraca udarac

Post by phillie »

Udri po glavi druze plavi. Udri Bosnju, udri samo udri kad je jebeni Bosnjo jebeni debil, koji nema pojma ni o cemu, osim da "malo popije" "pa sjedne za volan" pa TEK ONDA DONESE POGRESNU ODLUKU "da ne stane kad ga policija zaustavlja". Nije stao sto kokuz nema 50 KM ZA KAZNU, nema kokuz za zna sjest sa jaranima pa se napit, pa onda posto je vjerovatno taksist ili tako nesto, onda automatski normalno da mu alkohol ne moze nista posto mu je to posao biti za volanom. I ko je ta policija da ga zaustavlja, vidi papka sto mase lizalom...nece kokuz da stane jer valja ispasti lola, valja pred jaranima biti faca.

UDRI PO GLAVI DRUZE PLAVI, DA MI JE BRAT UBIJ GA KO VOLA U KUPUSU, DA MU KONACNO UDJE U GLAVU DA JE MAJMUN!!!!!!

Sto neko rece, tako bjezeci od policije sta da je naletio na nekog na pjesackom, neko djete koje ne konta da ima jebenih glupih kokuza koji od straha zbog kazne su potencijalne ubice!

Policijo svaka ti cast! Dagobda ko Americka bila, pa mlavila jebeni narod dok ga u suru ne utjeras!!! Amin!
Post Reply