Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
notsure wrote:A ne mogu se složiti sa izjavom "neka je konačno nešto urađeno"... zamisli da se (ne dao bog) razboliš, npr. pukne ti slijepo crijevo, pa odeš doktoru i on ti operiše krajnike. Da li bi i tada bio isti komentar "neka je makar nešto urađeno"?
Lijepa je arena, divna. Ali je skuuuuuuuupa. A mi smo siromašni. Jako. Kad sirotinji date Arenu, neće joj dugo trajati, nego će za 10ak godina više ličiti na autobusnu stanicu (onakva kakva je zenička a.s.) nego na svjetlucavi reprezentativni sportski objekat bez sportista.
joj sto ne mogu ovih nidje veze poredjenja.koda je vazno kolko ima jos para u budzetu.to nas ne zanima.pare su tu da se trose.narodu je nesto ponudjeno i napravljena je ta
dvorana koja je konacno nesto svijetlo u ovom danasnjem vremenu.zenicanima svaka cast i nek im je sa srecom.
Zenica
Dino Merlin prvi održao koncert u Gradskoj areni
U novootvorenoj „Gradskoj areni“ u Zenici, pred oko osam hiljada posjetilaca, sinoć je održan koncert Dine Merlina.
Prvi koncert u dvorani čija je gradnja trajala dvije godine i koštala 36 miliona KM, trajao je više od dva i pol sata.
"Ovu dvoranu da uzmete i prenesete u bilo koji grad u Evropi, ona bi bila jedan od najljepših objekata i ponos tog grada. Sretan sam što je Zenica dobila objekat u kojem će se moći održavati največi muzički i sportski događaji“, kazao je Dino Merlin.
Zbog velikog interesovanja, večeras će u "Gradskoj areni" biti održan još jedan koncert Dine Merlina.
Zenica
U novootvorenoj „Gradskoj areni“ u Zenici, pred oko osam hiljada posjetilaca, sinoć je održan koncert Dine Merlina.
Prvi koncert u dvorani čija je gradnja trajala dvije godine i koštala 36 miliona KM, trajao je više od dva i pol sata.
"Ovu dvoranu da uzmete i prenesete u bilo koji grad u Evropi, ona bi bila jedan od najljepših objekata i ponos tog grada. Sretan sam što je Zenica dobila objekat u kojem će se moći održavati največi muzički i sportski događaji“, kazao je Dino Merlin.
Zbog velikog interesovanja, večeras će u "Gradskoj areni" biti održan još jedan koncert Dine Merlina.
NEK CRKNU DUŠMANI
De bolan jebo Dinu ... prodana dusa zivi za pare kad ode u mejdan isto ce reci i za njega .. svaki muzicar gleda da zaradi sto vise ali Dino ga pretjera :S uvlaci se sviima u supak .. pusti se tog njegovog .. dvorana je fkt mocna .. sad se bojim da ces me skontat pogresno al et ... nisam isao na koncert Dine ostale karte propale a nisam radi ovog njegovog primitivizma :S cekam Zdravka ako Bog da
Zenica
NEK CRKNU DUŠMANI
De bolan jebo Dinu ... prodana dusa zivi za pare kad ode u mejdan isto ce reci i za njega .. svaki muzicar gleda da zaradi sto vise ali Dino ga pretjera :S uvlaci se sviima u supak .. pusti se tog njegovog .. dvorana je fkt mocna .. sad se bojim da ces me skontat pogresno al et ... nisam isao na koncert Dine ostale karte propale a nisam radi ovog njegovog primitivizma :S cekam Zdravka ako Bog da
E kud ih ne proda,ja se slomio sinoc trazheci i opet nishta...
Zenica
NEK CRKNU DUŠMANI
E kud ih ne proda,ja se slomio sinoc trazheci i opet nishta...
hahahahah ma ostale jbg bio ih obeco nekom i taj neko isto nije htjeo pred sami koncert tako da nisam ni trazio kupca..
@kinu ma znam to .. al kazem da on previse napuhan bolej da si Husu citiro sa onog govora jucer
Dvorana je odlicna, kapacitet pristojan (za nase uslove i vise nego dovoljno).. Samo su zeznuli stvar sa semaforima, jer bi dvorana puno ljepsa bila sa velikim semaforom na sredini..
Jos par ovakvih dvorana u vecim gradovima BiH, i mozemo komotno organizovati Eurobasket ili EP u rukometu..