Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni nešto pun kurac više repke kod nas. Zatvore pola grada, oni hodaju po po bulevara sa jednom velikom kurcoboljom i jebene ruže na kružnom gaze, seljakljuka i pijana na sve strane.
Casual's wrote:Meni nešto pun kurac više repke kod nas. Zatvore pola grada, oni hodaju po po bulevara sa jednom velikom kurcoboljom i jebene ruže na kružnom gaze, seljakljuka i pijana na sve strane.
didzej1602 wrote:Zna li neko gdje mogu nabaviti certifikate o poznavanju eng jezika i rada na racunaru? Pod nabaviti ne mislim kupiti, nego izaci i polagati bez da moram ici na kurs.
Ja sam htio polagati ovo ali mi je na vise strana receno da mi taj certifikat i ne igra neku ulogu pri zaposlenju.
Igra ti ulogu ako ti oni kazu da trebas da predas certifikat u suprotnom ti ne treba. Ja sam uz sve papire predavao i certifikate za engl. i pozavanju rada na racunaru i nije bilo nikakvih problema.
didzej1602 wrote:Zna li neko gdje mogu nabaviti certifikate o poznavanju eng jezika i rada na racunaru? Pod nabaviti ne mislim kupiti, nego izaci i polagati bez da moram ici na kurs.
Ja sam htio polagati ovo ali mi je na vise strana receno da mi taj certifikat i ne igra neku ulogu pri zaposlenju.
Igra ti ulogu ako ti oni kazu da trebas da predas certifikat u suprotnom ti ne treba. Ja sam uz sve papire predavao i certifikate za engl. i pozavanju rada na racunaru i nije bilo nikakvih problema.
Pa da, ako su navedeni kao uslovi na konkursu ili oglasu, onda definitivno ima ulogu pri zaposlenju. Mada, pretpostavljam da ovdje misli na stelu i slicne pojave
Mustang1 wrote:Koliko treba ovom grijanju da se zahajca ? Citav dan kontam sve hajd sad ce jace,sad ce jace. Ali klinac ono mlako cijeli dan
Pa eto nisu ni poceli fakticki a vec rade na jednom kotlu, valjda za jedno sedam dana da bi sve trebali biti "OK" .
Mene jedino sto raduje u sezoni grijanja jeste da racuni dolaze manji nego li u ljetnom periodu kada nema nikakvih umanjenja .
Kod mene nisu ni pustili...hladni radijatori cijeli dan. Uglavnom moglo se i očekivati ovakva situacija. Ova će sezona biti najgora za nas kao potrošače, a za njih u firmi vjerovatno najbolja.