Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑06/08/2025 09:51
Koliko vidim nije uopće nanesen betonkontakt ili bilo kakav grund prije ljepila.
To je ono naše, ne treba, naplati a niko neće ni vidjeti da nije grundirano.
Ali sad se odjednom ukazalo.
Ne zna priučeni majstor da tu prašinu, taj stari malter treba stabilizirati da bi ljepilo uhvatilo za tu površinu.
Bobi wrote: ↑06/08/2025 08:02
Kratke tiple , mozda su mogle na vertikali, ovdje je moguce da kad su bile ove kise da je vjetar bas duvao nekako podvukao se pod fasadu pa je cijela ta ploca djelovala kao jedro i prc, tiple se izvukle ostali ankeri u betonu, nidje veze.
Ja koliko vidim nema tipli na sredinama tabli stiropora.
Da, ja kako sam gledao vecinom stavljaju tiple na spojevima stiropora kako je ovdje slucaj, 8-10 tipli bi trebalo biti po kvadratu a vidis da su se samo izvukle polomile a ankeri sto se uvrnu u tiple su ostali u betonu,
rikta123 wrote: ↑06/08/2025 15:30
ima li fujdare giganta, pusta rasvjete po selima haha
Bukvalno, a u gradu se sve raspada od asfalta pa na dalje. Necu ni spominjat moju mahalu, ali eto ona ulica od bulevara prema Bosanci pored IC-a isto da su granate jučer padale
Novi vlasnici Źeljezare, ostavljaju trenutnog generalnog direktora na toj poziciji, minimalno do kraja godine.
Najomrženiji direktor u BiH, jedina svijetla tačka preuzimanja je bio njegov odlazak. I ta svijetla tačka je danas crnom bojom premazana.
Bukvalno, a u gradu se sve raspada od asfalta pa na dalje. Necu ni spominjat moju mahalu, ali eto ona ulica od bulevara prema Bosanci pored IC-a isto da su granate jučer padale
Mi iz grada smo nezahvalni, šta god da napravi u gradu neće dobiti dovoljno glasova.
Samo sela mu mogu donijeti još jedan mandat.
Ci-Nick wrote: ↑07/08/2025 16:49
Novi vlasnici Źeljezare, ostavljaju trenutnog generalnog direktora na toj poziciji, minimalno do kraja godine.
Najomrženiji direktor u BiH, jedina svijetla tačka preuzimanja je bio njegov odlazak. I ta svijetla tačka je danas crnom bojom premazana.
Do kraja godine su 4 i po mjeseca.
Mora neko odradit tranziciju.
Ci-Nick wrote: ↑07/08/2025 16:49
Do kraja godine su 4 i po mjeseca.
Mora neko odradit tranziciju.
Iako je rastjerao većinu sposobnih i pametnih, još uvijek tu ima pametnijih i boljih od njega.
Njegova socijalna inteligencija je ravna nuli.
Mi iz grada smo nezahvalni, šta god da napravi u gradu neće dobiti dovoljno glasova.
Samo sela mu mogu donijeti još jedan mandat.
I onda će opet naći se neki razlog da ostane. Čovjek je neuništiv. Mada kao što sam već govorio, sve više i više počinjem sumnjat da će uopste doći do prodaje, ovo je samo neka kozmetička promjena
Raspada se bolnica, neki dan zakazao pregled kontrolni, za 18 mjeseci dobio termin , nek Škaljo ima 96.000 KM godisnju platu, 22.000 penziju plus pausal zastupnički . ovo su činjenice, argumenti, vi pljujete covjeka bez i jednog relevantog dokaza.
Argument "grad se raspada" .
Nema fujdi mandata vise. U septembru ce biti osudjen i samim tim automatski se skida sa pozicije gradonacelnika. Pozociju istog preuzima predsjedavajuci opcinskog vijeca do odrzavanja vanrednih izbora..
rikta123 wrote: ↑08/08/2025 07:50
Nema fujdi mandata vise. U septembru ce biti osudjen i samim tim automatski se skida sa pozicije gradonacelnika. Pozociju istog preuzima predsjedavajuci opcinskog vijeca do odrzavanja vanrednih izbora..