40+dezurni_ucenik wrote:Pa ima li ovdje 30+ forumasa_BataZiv_0809 wrote:A Džimi Meknaluti, tj. onaj koji je postavio pitanje, je solidno mladji od menedezurni_ucenik wrote:Ispade na kraju, da ste ovdje skoro svi puteri.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- dajdza-ze
#6701 Re: Zeničani
- Warashii
#6702 Re: Zeničani
Kao sto rekose imadezurni_ucenik wrote:Pa ima li ovdje 30+ forumasa_BataZiv_0809 wrote:A Džimi Meknaluti, tj. onaj koji je postavio pitanje, je solidno mladji od menedezurni_ucenik wrote:Ispade na kraju, da ste ovdje skoro svi puteri.
-
kakavdanakneiskustvu
-
kakavdanakneiskustvu
#6705 Re: Zeničani
dezurni_ucenik wrote:Pa ima li ovdje 30+ forumasa_BataZiv_0809 wrote:A Džimi Meknaluti, tj. onaj koji je postavio pitanje, je solidno mladji od menedezurni_ucenik wrote:Ispade na kraju, da ste ovdje skoro svi puteri.
ima,ima
- N.N.
#6706 Re: Zeničani
Šuška se šuška, da bi na onoj livadi ispod Doma Armije, iza Velme, mogla da nikne jos jedna dzamija
Ne znam je li tacna info, ali se vec prica o tome, pa da i mi koju suplju bacimo
Ne znam je li tacna info, ali se vec prica o tome, pa da i mi koju suplju bacimo
- cenecimoveocino
#6707 Re: Zeničani
Koji je gazda sad u pitanjuN.N. wrote:Šuška se šuška, da bi na onoj livadi ispod Doma Armije, iza Velme, mogla da nikne jos jedna dzamija![]()
![]()
- Casual's
#6708 Re: Zeničani
To sa skyscrapercity foruma ?N.N. wrote:Šuška se šuška, da bi na onoj livadi ispod Doma Armije, iza Velme, mogla da nikne jos jedna dzamija![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6709 Re: Zeničani
E golemo
Ne znam samo kako je misle uglavit, a jos manje mi je jasno kako ce dobiti zemljiste, jer su se zatvor i opcina skoro potukli zbog ggm-a.
Treba sacekat sta ce Casuals reci ili kamenčitj
Ne znam samo kako je misle uglavit, a jos manje mi je jasno kako ce dobiti zemljiste, jer su se zatvor i opcina skoro potukli zbog ggm-a.
Treba sacekat sta ce Casuals reci ili kamenčitj
- Casual's
#6710 Re: Zeničani
Dzamija nije McDonalds i ondje joj nije mjesto...nataknem onog ko izda dozvolu..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6711 Re: Zeničani
Semira Karic-Mirsad Heleg-Hazbo Licina?Casual's wrote:Dzamija nije McDonalds i ondje joj nije mjesto...nataknem onog ko izda dozvolu..
Ni prva ni poslednja na ne-mjestu.
- Freamon Lester
#6712 Re: Zeničani
Ja se nadam da Ekro investira.

-
dezurni_ucenik
#6714 Re: Zeničani
[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:dezurni_ucenik wrote:
Pa ima li ovdje 30+ forumasa
ima,ima
znaci ima nas koji se sjecaju kad je na Tv Zenica prvi put, premijerno prikazan spot "Face in sky".
-
kakavdanakneiskustvu
#6715 Re: Zeničani
znaci ima nas koji se sjecaju kad je na Tv Zenica prvi put, premijerno prikazan spot "Face in sky".dezurni_ucenik wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:dezurni_ucenik wrote:
Pa ima li ovdje 30+ forumasa
ima,ima
moguce,samo sto se sad ne mgu sjetii čiji je to spot
- Warashii
#6716 Re: Zeničani
Ne jbikakavdanakneiskustvu wrote:
moguce,samo sto se sad ne mgu sjetii čiji je to spot
Sto se dzamije tice, ja po starom, po kritikama.
Mislim, nadam se, ne bi trebali moci dobiti ono zemljiste od KPZ Zenica.
Mislim dzamija na Trgoviscu je blizu, Carsijska, Potocka. Pa nece valjda za svaki haustor poceti praviti dzamije onda.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6717 Re: Zeničani
Sve je moguce.
Kazem, znam, skoro iz prve ruke, koliko su se opcina i zatvor maštrafili zbog trase ggm-a. A nije se puno zemljista uzimalo od zatvora.
Eh sad da neko dobije zemljiste da gradi dzamiju tu-fakat nema smisla. Nastranu sto je lokacija nidje veze. Ali ne bi me cudilo vise nista.
P.S. Ja se sjecam Ama Gama-Totalno sam sexy na Zetelu
Kazem, znam, skoro iz prve ruke, koliko su se opcina i zatvor maštrafili zbog trase ggm-a. A nije se puno zemljista uzimalo od zatvora.
Eh sad da neko dobije zemljiste da gradi dzamiju tu-fakat nema smisla. Nastranu sto je lokacija nidje veze. Ali ne bi me cudilo vise nista.
-
Ci-Nick
#6718 Re: Zeničani
Ja se sjećam TV-a crno bijelog samo sa jednim kanalom i radiončine lampaša Iskra - Portorož, sa gramofonom._BataZiv_0809 wrote:
Pa kad mi je motorić u gramofonu crko ja prstom okretao ploču. Bilo je zanimljivo.
Često kad bio uveče ostao u kući sam,..ugasim svjetlo,.. zalegnem pred radio pa vrtim,... milion nekih stanica,.. na engleskom, arapskom, francuskom, ruskom,...bilo je to ranih sedamdesetih godina.
Ode mi 50 godina života,... ured pola prošlo,....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6719 Re: Zeničani
Ci-Nick wrote: Ja se sjećam TV-a crno bijelog samo sa jednim kanalom i radiončine lampaša Iskra - Portorož, sa gramofonom.
Pa kad mi je motorić u gramofonu crko ja prstom okretao ploču. Bilo je zanimljivo.![]()
Često kad bio uveče ostao u kući sam,..ugasim svjetlo,.. zalegnem pred radio pa vrtim,... milion nekih stanica,.. na engleskom, arapskom, francuskom, ruskom,...bilo je to ranih sedamdesetih godina.
P.S. Imam naslijedjen jedan radio lampaš, trenutno na popravku kod našeg poznatog sugrađanina-kolekcionara, Ibre Emića
- cenecimoveocino
#6721 Re: Zeničani
dezurni_ucenik wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#6722 Re: Zeničani
Warashii wrote:Ne jbikakavdanakneiskustvu wrote:
moguce,samo sto se sad ne mgu sjetii čiji je to spotG.D.A.D.A, Gluho Doba, tj. dio danasnje Dubioze . Mada se ne sjecam ni ja bas bas premijere al znam da sam gledao taj spot na TVZ tih godina.
Sto se dzamije tice, ja po starom, po kritikama.
Mislim, nadam se, ne bi trebali moci dobiti ono zemljiste od KPZ Zenica.
Mislim dzamija na Trgoviscu je blizu, Carsijska, Potocka. Pa nece valjda za svaki haustor poceti praviti dzamije onda.
aaaaaaa,nisam nikad bio ljubitelj te grupe,ali se sjecam spota
-
kakavdanakneiskustvu
#6723 Re: Zeničani
Ci-Nick wrote:Ja se sjećam TV-a crno bijelog samo sa jednim kanalom i radiončine lampaša Iskra - Portorož, sa gramofonom._BataZiv_0809 wrote:
Pa kad mi je motorić u gramofonu crko ja prstom okretao ploču. Bilo je zanimljivo.![]()
a ja se dobro sjecam tv sa stabilizatorom
-
Ci-Nick
#6724 Re: Zeničani
aaaaa, imao sam i ja jedan, smeđi, sigurno 3 kg težak sa prekidačem i lampicom.kakavdanakneiskustvu wrote:Ci-Nick wrote:Ja se sjećam TV-a crno bijelog samo sa jednim kanalom i radiončine lampaša Iskra - Portorož, sa gramofonom._BataZiv_0809 wrote:
Struje je često nestajalo, raspad sistema.
Ljudi stalno kukaju a nisu svjesni koliko je kvalitet života danas bolji.
Pedesetih pa i šezdesetih je pola naroda bilo gladno.
-
kakavdanakneiskustvu
#6725 Re: Zeničani
aaaaa, imao sam i ja jedan, smeđi, sigurno 3 kg težak sa prekidačem i lampicom.Ci-Nick wrote:Ci-Nick wrote:Ja se sjećam TV-a crno bijelog samo sa jednim kanalom i radiončine lampaša Iskra - Portorož, sa gramofonom._BataZiv_0809 wrote:
Struje je često nestajalo, raspad sistema.
Ljudi stalno kukaju a nisu svjesni koliko je kvalitet života danas bolji.
Pedesetih pa i šezdesetih je pola naroda bilo gladno.[/quote]
a sad se mora imati mobitel od 400 maraka i jedva docekati platu