Naravno. Izlazak na teren se placa po tarifi.kakavdanakneiskustvu wrote:zna li ko dali notari imaju praksu ici u neciju kucu ili stan kad su u pitanju nepokretne osobe?
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6101 Re: Zeničani
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6102 Re: Zeničani
Naletio sam jednom na youtube kanal, nesto kao prognani srbi zenicaniphillie wrote: Dijaspora po Americi pravi Zenicke veceri (nedavno je bila neka emisija na RTS-u), malo ice i pice, malo kolo, malo muzike i hajd svako svojoj kuci u tuznoj Cemerici
Inace nedavno sam cuo za slucaj da se godisnjica mature neke sarajevske srednje skole odrzala u Kanadi ili Americi,jer je bilo lakse ljudima
-
kakavdanakneiskustvu
#6103 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Naravno. Izlazak na teren se placa po tarifi.kakavdanakneiskustvu wrote:zna li ko dali notari imaju praksu ici u neciju kucu ili stan kad su u pitanju nepokretne osobe?
hvala,moze li mi neko preporuciti nekog notara,je li svi isto naplaćuju?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6104 Re: Zeničani
Sto se tice zenickih notara, imam iskustva samo sa Marinkom Terzicem i Sabirom Sarvan. Naplacuju po tarifi, mislim da bi moralo biti za sve isto. Elem blizu ti je s posla, imas barem 4 notara u radijusu od 5-7 minuta, pa se raspitajkakavdanakneiskustvu wrote:
- pojedinac
#6105 Re: Zeničani
Iz iskustva sa svim ZE notarima iskreno ti preporučujem Velidu Imamović-Sarajlić.kakavdanakneiskustvu wrote:
Info: http://www.notaribih.ba/category/federa ... ica?page=1
Sa Sabirom Sarvan samo lud treba imati posla._BataZiv_0809 wrote:Sto se tice zenickih notara, imam iskustva samo sa Marinkom Terzicem i Sabirom Sarvan. Naplacuju po tarifi, mislim da bi moralo biti za sve isto. Elem blizu ti je s posla, imas barem 4 notara u radijusu od 5-7 minuta, pa se raspitaj
Zeničanin Mirza Drinić ostao je krajem prošle godine bez trideset hiljada KM, ali i kupljenog stana u zeničkom naselju Crkvice. Osim izvjesne Gordane Todorović, koja je prevarila Drinića, sukrivac je bila notarka Sabira Sarvan, koja je u ime države i Federacije, trebala biti garant zakonske procedure i kupoprodajnog ugovora.
- phillie
#6106 Re: Zeničani
@kdn
imas u ulici gdje je "Amici" dva notara. Jedan preko puta, a drugi u istom redu kao i "Amici". Kod ove druge sam obavio proces kupovine stana, i sve je bilo ok. Sto se tice cijene, svi imaju propisane tarife za sve poslove koje obavljaju, tako da ce vjerovatno i cijene biti iste kod razlicitih notara.
imas u ulici gdje je "Amici" dva notara. Jedan preko puta, a drugi u istom redu kao i "Amici". Kod ove druge sam obavio proces kupovine stana, i sve je bilo ok. Sto se tice cijene, svi imaju propisane tarife za sve poslove koje obavljaju, tako da ce vjerovatno i cijene biti iste kod razlicitih notara.
- Casual's
#6107 Re: Zeničani
Je l' ko cuo što se dijete ( 18-19 god. ) objesilo u Gradištu ? Kako sam ja nacuo na drvetu se objesio. Ne kontam kako nikakav članak nije objavljen, ništa..a dijete se i ukopalo jučer.
-
kakavdanakneiskustvu
#6108 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Sto se tice zenickih notara, imam iskustva samo sa Marinkom Terzicem i Sabirom Sarvan. Naplacuju po tarifi, mislim da bi moralo biti za sve isto. Elem blizu ti je s posla, imas barem 4 notara u radijusu od 5-7 minuta, pa se raspitajkakavdanakneiskustvu wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#6109 Re: Zeničani
pojedinac wrote:Iz iskustva sa svim ZE notarima iskreno ti preporučujem Velidu Imamović-Sarajlić.kakavdanakneiskustvu wrote:
Info: http://www.notaribih.ba/category/federa ... ica?page=1
Sa Sabirom Sarvan samo lud treba imati posla._BataZiv_0809 wrote:Sto se tice zenickih notara, imam iskustva samo sa Marinkom Terzicem i Sabirom Sarvan. Naplacuju po tarifi, mislim da bi moralo biti za sve isto. Elem blizu ti je s posla, imas barem 4 notara u radijusu od 5-7 minuta, pa se raspitaj
Zeničanin Mirza Drinić ostao je krajem prošle godine bez trideset hiljada KM, ali i kupljenog stana u zeničkom naselju Crkvice. Osim izvjesne Gordane Todorović, koja je prevarila Drinića, sukrivac je bila notarka Sabira Sarvan, koja je u ime države i Federacije, trebala biti garant zakonske procedure i kupoprodajnog ugovora.
mirze drinića mi baš i nije žao
-
kakavdanakneiskustvu
#6110 Re: Zeničani
hvala i tebiphillie wrote:@kdn
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6111 Re: Zeničani
Ko zna sta je tu bilo. Elem to sto tebi treba nije neka nauka, stoga no sikiriki, koga god da odabereskakavdanakneiskustvu wrote:
-
channel10
#6112 Re: Zeničani
Lopov na lopova naletio. U svemu tome desi se i "pad koncentracije"_BataZiv_0809 wrote:Ko zna sta je tu bilo. Elem to sto tebi treba nije neka nauka, stoga no sikiriki, koga god da odabereskakavdanakneiskustvu wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#6113 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Ko zna sta je tu bilo. Elem to sto tebi treba nije neka nauka, stoga no sikiriki, koga god da odabereskakavdanakneiskustvu wrote:
ma ne treba meni,treba mi skolskoj kolegici koja zivi u hrvatskoj a ovdje ima samo nepokretnu majku,a hoce da je prebaci kod sebe,a i ta kolegica jedva pokretna
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6114 Re: Zeničani
Kako god. To uopce nije relevantno za tvoje pitanjekakavdanakneiskustvu wrote:
ma ne treba meni,treba mi skolskoj kolegici koja zivi u hrvatskoj a ovdje ima samo nepokretnu majku,a hoce da je prebaci kod sebe,a i ta kolegica jedva pokretna
-
kakavdanakneiskustvu
#6115 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Kako god. To uopce nije relevantno za tvoje pitanjekakavdanakneiskustvu wrote:
znam,sve ok
- N.N.
#6116 Re: Zeničani
Imam iskustva sa Velidom. Preporuke, sve najbolje.
Nalazi se na zadnjem spratu zgrade preko puta tvoga posla @neiskustvo
-
kakavdanakneiskustvu
#6117 Re: Zeničani
N.N. wrote:Imam iskustva sa Velidom. Preporuke, sve najbolje.
one zgrade gdje je i advokatska kancelarija marjanović i spahić?
- N.N.
#6118 Re: Zeničani
Mislim da jeste.
Znas gdje je Union banka, znas ?
E u zgradi do Union banke, na zadnjem spratu te zgrade ( zgrade ste veze sa Union bankom )
Samo su ulazi tamo iza, ne sa strane du Mup.
E u zgradi do Union banke, na zadnjem spratu te zgrade ( zgrade ste veze sa Union bankom )
-
kakavdanakneiskustvu
#6119 Re: Zeničani
N.N. wrote:Mislim da jeste.
E u zgradi do Union banke, na zadnjem spratu te zgrade ( zgrade ste veze sa Union bankom )![]()
znam,hvala
- notsure
#6120 Re: Zeničani
Kakva je ovo "antiDayton grupa" s militarističkim outfitom što danas položi cijeće na Kamenom spavaču?
Ono, umjesto "Titovi pioniri", "Alijine beretke"?

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6121 Re: Zeničani
Znam samo da je vodi ovaj skroz desni, Nihad Alickovic. Bio je na svim protestima u Sarajevu, a ja ga pamtim po drzanju (jednog od) megafona za vrijeme JMBG protesta.notsure wrote:Kakva je ovo "antiDayton grupa" s militarističkim outfitom što danas položi cijeće na Kamenom spavaču?
- pumica
#6122 Re: Zeničani
Radio kao recepcioner u tornju kod fahre._BataZiv_0809 wrote:Znam samo da je vodi ovaj skroz desni, Nihad Alickovic. Bio je na svim protestima u Sarajevu, a ja ga pamtim po drzanju (jednog od) megafona za vrijeme JMBG protesta.notsure wrote:Kakva je ovo "antiDayton grupa" s militarističkim outfitom što danas položi cijeće na Kamenom spavaču?
Potom su primijecene njegove menadzerske sposobnosti pa je unaprijedjen
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6123 Re: Zeničani
U SDA?pumica wrote:
Radio kao recepcioner u tornju kod fahre.
- pumica
#6124 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:U SDA?pumica wrote:
Rekoh unaprijedjen a ne degradiran (iz fahrinog ugla)
-
kakavdanakneiskustvu
#6125 Re: Zeničani
pumica wrote:_BataZiv_0809 wrote:U SDA?pumica wrote:
Potom su primijecene njegove menadzerske sposobnosti pa je unaprijedjen![]()
Rekoh unaprijedjen a ne degradiran (iz fahrinog ugla)