Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerujem da za ovo slikanje na onom svijetu postoji posebna temperatura vatre. Profitirati na jadu ovih ljudi je posebno ogavno.
Vala, pravi papanluk.
"Vjernik" pravi.
Jah. Kad covjek uslika i javno pokaze onda je licemjerni papak a kad ne uslika onda je garant sebi ostavio donaciju koju su drugi poslali. Sta ste vas dvojica kriticara konkretno uradili da pomognete tim ljudima?
apsidejzi wrote:
Jah. Kad covjek uslika i javno pokaze onda je licemjerni papak a kad ne uslika onda je garant sebi ostavio donaciju koju su drugi poslali. Sta ste vas dvojica kriticara konkretno uradili da pomognete tim ljudima?
apsidejzi wrote:
Kad covjek uslika i posalje donatorima to je jedna stvar. A kad uslika i posalje medijima to je onda odvratno do te mjere da mi se povraca. Sta sam ja uradio? To sta sam ja uradio je moja stvar, a ne cjelokupne javnosti u ovoj drzavi jer nemam potrebe da ukoliko pomognem nekome da to dodatno kapitalizujem kroz marketing.
apsidejzi wrote:
Kad covjek uslika i posalje donatorima to je jedna stvar. A kad uslika i posalje medijima to je onda odvratno do te mjere da mi se povraca. Sta sam ja uradio? To sta sam ja uradio je moja stvar, a ne cjelokupne javnosti u ovoj drzavi jer nemam potrebe da ukoliko pomognem nekome da to dodatno kapitalizujem kroz marketing.
Samo da su donatori neki katolicki misionari ili civilno drustvo, druga bi se ploca pjevala od stane ovakvih.
Op3r4t0r wrote:Gdje se u Zenici moze kupiti HALAL meso? Da li mesnica Pasalic ima Halal Certifikat ili neka druga mesnica? Da li neko u trznici prodaje halal suho meso? Hvala
Bilo je svojevremeno na Odmutu, preko puta OŠ "Edhem Mulabdić". Nešto se ne mogu sjetiti da li još uvijek radi ili je sada tu onaj fast food.
Hvala, u medjuvremenu sam saznao da u trznici kad se udje na glavni ulaz onaj prvi covjek lijevo prodaje halal suho meso, on je musliman i licno se njegova porodica bavi stocarstvom i sve sami proizvode pa eto ako nekom zatreba
Jimmy McNulty wrote:Ljudi, gdje se tacno vadi uvjerenje o nekaznjavanju i uvjerenje da se ne vodi krivicni postupak i ako znate koliko kostaju?
O nekažnjavanju u opštinskom sudu (šuba na prizemlju) i košta 10 KM, a ovo drugo u MUPu (šalter sala) i košta 50 KM. RIjetko se traži oboje pa provjeri da ne vadiš bezze.
Kralj Tvrtko I. wrote:Da li je moguce uraditi odjavu/prijavu prebivalista u Zenici ako osoba nije iz Zenice?
Znaci da ne ide u svoju opstinu nego da sve to obavi ovdje?