Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
De mi molim te reci, moze i u PP ako ti je problem, kome da se javim za ukradeni mobitel?
Ukraden je na tekmi u 10. mjesecu, covjek kojem je ukraden je iz Bihaca, ima sve papire i racune od telefona pa je htio nesto poceti ganjati u policiji.
Ako mozes da mi kazes kome da se obrati, i da li mora on doci ili bi mogao i ja to "ganjati" u njegovo ime?
I isplati li se uopste to traziti? Ima li sanse da se nadje telefon? POsto on ima sve serijske i IMEI brojeve?
Freamon Lester wrote:
Pa nisam bas mislio oruzanom borbom.
Naravno sudskim putem, ali na osnovu kojih zakona i tako to. Ako neko zna.
Pa ne znam ni ja bas citati misli
Ne znam tacno na osnovu kojeg propisa su oni odlucili da imaju pravo naplacivati nesto sto ne isporucuju.
Cujem u svakodnevnom govoru da ljudi spominju sluznost, sto je nonsens. Sluznost je stvarno pravo na tudjoj stvari i to bi onda znacilo da ja njima moram placati zato sto oni koriste moj stan za isporuku svoje usluge (pogotovu sto sam ja na zadnjem spratu).
Mislim da bi to advokati bolje znali od nas koji smo teoreticari prava ili smo u drugoj oblasti, lajk majsefl
Zar nije jedan Zeničan to pitanje paušala dogurao do Evropskog suda za ljudska prava? Siguran sam da se to jedno vrijeme pričalo. Koliko je tačno i kakav je rezultat bio, možda neko bolje zna.
Prica se da ih je neko dobio na sudu u vezi pausala, ali sve je ostalo na prici. Nigdje imena i prezimena, nigdje presude pa da ih i drugi mogu obarati.
Pozz! Mala pomoć - najjeftinije prenoćište u Zenici? Je li istina da je to Hotel Rudar, i da li uopće radi jer sam od nekih čuo da ne radi, dok od drugih da radi i da je najjeftinije..?
Amagon wrote:Pozz! Mala pomoć - najjeftinije prenoćište u Zenici? Je li istina da je to Hotel Rudar, i da li uopće radi jer sam od nekih čuo da ne radi, dok od drugih da radi i da je najjeftinije..?
Hvala unaprijed
Hotel Rudar je u raspadu.Radi kako da ne.Kad udjes u taj hotel kao da si zakoracio u doba one Jugoslavije...noc je 38,00 KM sa doruckom,ali imas hostel novi je, skoro otvoren, mislim da je cijena za noc 25,00 KM, ne znam kako se zove hostel,nesto sa A, nov je i puno bolji od Rudara
Amagon wrote:Pozz! Mala pomoć - najjeftinije prenoćište u Zenici? Je li istina da je to Hotel Rudar, i da li uopće radi jer sam od nekih čuo da ne radi, dok od drugih da radi i da je najjeftinije..?
Hvala unaprijed
Mislim da oni moteli u sklopu benzinskih pumpi ne bi trebali biti skupi. Samo sto je frka sto su izvan grada.
Za Rudar stvarno ne znam, mislim da je on u poprilicnom haosu. Za ovaj hostel sto ljuspica spominje, prvi put cujem.
Hvala unaprijed
Hotel Rudar je u raspadu.Radi kako da ne.Kad udjes u taj hotel kao da si zakoracio u doba one Jugoslavije...noc je 38,00 KM sa doruckom,ali imas hostel novi je, skoro otvoren, mislim da je cijena za noc 25,00 KM, ne znam kako se zove hostel,nesto sa A, nov je i puno bolji od Rudara
Hvala na odgovorima! Malo sam pročačko dalje po netu, izgleda da je taj novi hostel Avanti najpovoljniji, 25km po osobi. Ako ko sazna šta povoljnije, neka napiše. Znam da ima nešto i na Smetovima, ali kontam to je za izviđače
Amagon wrote:Hvala na odgovorima! Malo sam pročačko dalje po netu, izgleda da je taj novi hostel Avanti najpovoljniji, 25km po osobi. Ako ko sazna šta povoljnije, neka napiše. Znam da ima nešto i na Smetovima, ali kontam to je za izviđače
Imas dom radiomatera, koji je nako solidan ako raja nema hotelska ocekivanja
Kolko sam skontao preko puta Crkvičkih bazena. Nego, gdje dođe dom radioamatera?
Definitivno nemam hotelska očekivanja, samo obični sobičak da dvoje prespava poslije subotnjeg koncerta u arena (ovo k'o neka reklama)
Kolko sam skontao preko puta Crkvičkih bazena. Nego, gdje dođe dom radioamatera?
Definitivno nemam hotelska očekivanja, samo obični sobičak da dvoje prespava poslije subotnjeg koncerta u arena (ovo k'o neka reklama)
Jimmy McNulty wrote:
Sve su mi sezone jednako fenomenalne ali ako bih trebao izdvojiti najfenomenalniju onda bih rekao treća.
A ako ti je napor gledat onda ti nisi pravi čovjek za Žicu, meni bi malo bilo da epizoda traje 3 sata.
Bice da je do toga.
Ali i do cinjenice da sam se umorio malo od serija. Jbg do Zice sam pregledao jedno 7 serija u cugu (Breaking Bad, Californication, True Detective, Mentalist, Suits, Anger Managment....). Vratit cu joj se prvom prilikom. Sad furam filmove De mi reci samo ako mi nece bit prevelik spolier, je li Cedric Daniles na kraju ispao korumpiran ili ne? Njega sam pravo zagotivio
hm,ja se nesto vise i ne sjecam sta bi sa njim na kraju
Mozda i jedini koji je bio na poziciji, a da nije korumpiran u toku serije.. Nekada ranije je primio neku lovu i zbog toga ispastao, ali je pozitivan lik.. Koliko se sjecam na kraju je postao komesar.. Karao i ozenio onu ljubavnicu od Mcnulty-a..
Amagon wrote:Kolko sam skontao preko puta Crkvičkih bazena. Nego, gdje dođe dom radioamatera?
Aha, to gdje je nekad bila kafana
Dodjes na plato na smetovima, gdje se sad Salcinov restoran i veliki parking i odmah na narednom uzvisenju (gledas u smijeru u kojem ti je restoran sa lijeve strane) vidis objekat sa povelikom antenom na krovu
veliki_ah wrote:
Mozda i jedini koji je bio na poziciji, a da nije korumpiran u toku serije.. Nekada ranije je primio neku lovu i zbog toga ispastao, ali je pozitivan lik.. Koliko se sjecam na kraju je postao komesar.. Karao i ozenio onu ljubavnicu od Mcnulty-a..
To mi je omiljeni lik. Znaci imam dobar njuh za pozitivce. A ostalo zesci SPOILER
veliki_ah wrote:
To mi je omiljeni lik. Znaci imam dobar njuh za pozitivce. A ostalo zesci SPOILER
Tražio si
Serija je odlična, al moraš imati vremena za nju, nije baš za usput.. Nemoj da te smori druga sezona, jer je treća vrh..
veliki_ah wrote:
Tražio si
Serija je odlična, al moraš imati vremena za nju, nije baš za usput.. Nemoj da te smori druga sezona, jer je treća vrh..
Druga je oko luke nesto
Definitivno cu se vratiti toj seriji kad me prodje zasicenje.