Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam ja za tebe Throtle jos jedno pitanje, jer vidim da se razumijes. Na Skodi Octaviji mi lijevi far sav iskvrckan, krenulo je od jedne dvije tackice, a sada je citav izresetan. Ne smeta mi u voznji, nisam primjetio da slabije osvijetljava, ali me zanima moze li se to rijesiti poliranjem?
Jos kao lud drzim odstojanje, bas strogo pazim zimi, ali djaba. Ili je toliko los kvalietet stakla.
Na Clio sam imao plasticne, pa im nista nije bilo, doduse sa njim sam skoro cetiri godine presao 25 hiljada kilometara
Btw, u gradu mi je najgori onaj seljobercic sa crnim Volvom, seljacic mora svima pokazati da je "samo on" otkrio day light, pa i po noci vozi sa njim. Zatmnjena sva stakla, dva puta vidio da drotovi ponizno klimaju glavom kada on prodje, ono blagi naklon kao sto se kraljeva garda klanja kralju.
A kada pregazi nekog, onda ce price fin momak, vijernik, svakom se dogodi...
clio_dci120 wrote: ↑16/05/2020 18:36
Imam ja za tebe Throtle jos jedno pitanje, jer vidim da se razumijes. Na Skodi Octaviji mi lijevi far sav iskvrckan, krenulo je od jedne dvije tackice, a sada je citav izresetan. Ne smeta mi u voznji, nisam primjetio da slabije osvijetljava, ali me zanima moze li se to rijesiti poliranjem?
Jos kao lud drzim odstojanje, bas strogo pazim zimi, ali djaba. Ili je toliko los kvalietet stakla.
Na Clio sam imao plasticne, pa im nista nije bilo, doduse sa njim sam skoro cetiri godine presao 25 hiljada kilometara
Ako su stakleni farovi ne diraj nista, to mozda mogu rijesit staklari sto krpe sajbe al.mislim da nije isplativo. Ako su plasticni onda se mogu polirat al.ako je duboko ne smije se puno brusit jer stijenka nije bas debela. Ne bih ja to cack'o nista ako fercera sve. Drzi vece odstojanje iza kiper kamiona, najcesce s njih spada pijesak i izubija haubu i prednji kraj, ponekad sajbu
Tako sam na Cliu zamjenio sajbu zbog male tackice, pa ovi sto bi se ebali da im ne udje, dolazili i pregledavali brojeve na staklima, pa kreteni izvale da je auto lupano, koje je u cetiri godine preslo samo 25 ooo kilometara. Pokazes mu zapisnik od kaska, a ne kaze to se kupi. Zbog takvih seljobera ne treba nista dirati.
Sem toga, svaka cast ako si toliki "budza" pa tako revnosno mijenjas sve na autu. Ja sam fukara, nemam para.
clio_dci120 wrote: ↑17/05/2020 23:20
Sta ti znaci to budza? Po cemu zakljucujes?
Sem stoga, vec godinu dana sam razvukao mijenjanje auta, pa i ne bi tek onako ulagao...
Pusti batu, zeza se, jucer sam ja malo gugleto . imaju valjda samo ta stakla da se kupe, sad kako se mijenja..valjda je to zaljepljeno onom zivom gumom ili chime...malo proguglaj ima rješenje za to ako ti se da samostalno praviti.
skoronikako wrote: ↑05/05/2020 22:46
Nego, mustuluk. Dugo je iskljucenje prema Fakultetskoj bilo asfaltirano, nek malo stoji iskopano. Nije kao da je duze stajalo iskopano nego asfaltirano od zavrsetka GGMa.
Eto bas danas ga asfaltirali Imaju na onom mjestu neki problem sa vodom, vec reci put kopaju i zatrpavaju.
Nakon 13 dana, opet je ondje skidan asfalt, nesto kopano, prepravljano...pa da pazite kad skrecete
Znaju ljudi svojim rukama...Neiscrpni izvor ugradjivanja
@clio_dci120
Sta Skela? Jel to hoce da bude Fudin nasljednik?
Znal ko gdje ima uzet onih tesanjskih carapa sa ojacanjima, znam da je neki keno prodavao na buvljaku sa zenom prošle godine kad sam sebi uzimao, al cisto sumnjam da buvljak radi sad...
Na pijaci nema nigdje, sve su turske, sve sam obisao i pitao.
Trebaju mi bas ove tesanjske, imaju ona ojacanja za takticke čizme kao.
Njanjavi wrote: ↑18/05/2020 20:42
Znal ko gdje ima uzet onih tesanjskih carapa sa ojacanjima, znam da je neki keno prodavao na buvljaku sa zenom prošle godine kad sam sebi uzimao, al cisto sumnjam da buvljak radi sad...
Trien Tesanj,
Imas u Bingu, ali su po 2-3 KM po paru.
Nema jacih i boljih carapa. Dok se nekada sport ganjao, samo ti carapi bili
Nisu ove trien jbmga ima neka marka sa dvije kratke rjeci i srednja crta izmedju...
Nea veze vidicu te ako je sličan sastav i udio pamuka, isplate se itekako.
Ja eto prosle godine u proljece uzeo na buvljaku, davao lik cetri para za pet maraka, uzeo petnestak parova razlicitih duzina, dan danas ih nosam.
Brutalno kvalitetne i udio pamuka nevjerovatno visok za tu cjenu.
Na pijaci takav kvalitet nisam ni u jednih turskih nasao definitivno.
Cim ih pipnes osjetis smecarski najlon i sintetiku...
Njanjavi wrote: ↑18/05/2020 20:42