@Distortion
Redukcije nemamo godinama zahvaljujuci Kahrimanu kojem ovaj nije ni na dzenazu moga otici (koliko god neko ovo tesko podnio, tako je).
Psi lutalice, opet, dobio na gotovo.
Sredstva za otpadne vode je Kahriman izganjao i tek su odobrena.
Finansiranje stranaka, ok - poštujem.
BFC certifikat ima vala i Žepče, a ja još nisam vidio da su to na sva usta spominjali. Niti sam vidio neku korist od istog.
Wigermark došao u posjetu i ništa od toga nismo više ni imali.
Prate fondove ljudi iz ZEDE (koja postoji zbog Huse), a vala slabo nešto ubodu od sredstava.
Čelik - vrijeme će pokazati.
Budžet normalno da je povecan i stabilan kada se troši samo na njegove pajdaše, a ne na probleme u gradu. Grad je zapušten i prljav.
Rasipanja novca nema a jebenu drvenu klupu platili 2000 KM, Led sijalice 200.000 KM.
@_BataZiv_0809 Bezze vam je ta prica o stranackim ljudima. Znaci ko god pljuje po kralju on je zelen, vakav, nakav, a onaj koji ga hvali on je neki nezavisni tamo nešto.
Elem, ko god prati ovu temu zna otprilike koliko sam ga hvalio za vrijeme lokalnih izbora (i njega i Eldina..čisto jer su kontra zelenila), odnosno, za vrijeme perioda kada se kamen oprostio od foruma a Jimmay obecao vatromet u Tetovu. Misljenje o njemu kao zivotinji sam dobio nog trenutka kada je na sastanku oko Čelika govorio "ništa gašenje, ne dolazi u obzir", a sutradan na sjednici GV "najbolja opcija je gašenje Čelika", a na sastanku nakon tog "momci ne brinite, to je politika, mediji"...sve mu yebem