Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#24576 Re: Zeničani
taj salyven,ko god bio,je izuzetno posvecen politickim desavanjima u gradu pa na fb samo o tome piše,plaho mu je to bitno,a ne znam da je ikad objavio svoju sliku,malo sam na brzinu mu pogledao profil
-
Kralj Tvrtko I.
#24577 Re: Zeničani
Salyveni nije jedna osoba.
Ja znam 2 koje vode...a ima ih par.
A i nebi bilo ovoliko zanimljivo da se zna ko je.
Fazon je što su to bivse snage sda pa ih sad jebu.
Zamisli pijes kafu a pored tebe covjek koji te jebe po fb
a ti ne znas da je on.
Da se ogradim, nemam veze sa salivenim...osim sto pratim profil.
Zamisli pijes kafu a pored tebe covjek koji te jebe po fb
-
kakavdanakneiskustvu
#24578 Re: Zeničani
Kralj Tvrtko I. wrote:Salyveni nije jedna osoba.
Zamisli pijes kafu a pored tebe covjek koji te jebe po fba ti ne znas da je on.
budalasto mi to
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#24579 Re: Zeničani
Neka, nek se zna šta bagra radi.
Ja sam ga "odlajko" tj izbacio iz liste prijatelja jer sam postajao depresivan zbog profila...mislim ne zbog Salivena nego kad vidim šta nam SDA radi u gradu, kako poltroni i beskičmenjaci dobivaju dobra radna mjesta, kako se pare uzimaju a ti ga Jimmy
Uletim ponekad pa prelistam...
Mada ofiran je, Fudin igrač 100%, iznosi prljav veš samo po zadatku i ne da da mu se bocne u svetu kravu...demokratija nula poena
Na kraju dana za ljude koji razmišljaju dobra stvar
što svašta iznosi
Međutim 90% ljudi neće se kritički osvrnut i zapitat šta i kako, ko su oni, koja je njihova korist, za koga rade...
Fudi skidam kapu, ima strašnu ma fantastičnu propagandnu mašineriju...
Pa on na sportskom forumu ima 5-6 nickova koji ga brane na temi Čelik, kamoli šta više.
Izdominirao je Fuđi igricu fakat
Ja sam ga "odlajko" tj izbacio iz liste prijatelja jer sam postajao depresivan zbog profila...mislim ne zbog Salivena nego kad vidim šta nam SDA radi u gradu, kako poltroni i beskičmenjaci dobivaju dobra radna mjesta, kako se pare uzimaju a ti ga Jimmy
Uletim ponekad pa prelistam...
Mada ofiran je, Fudin igrač 100%, iznosi prljav veš samo po zadatku i ne da da mu se bocne u svetu kravu...demokratija nula poena
Na kraju dana za ljude koji razmišljaju dobra stvar
Međutim 90% ljudi neće se kritički osvrnut i zapitat šta i kako, ko su oni, koja je njihova korist, za koga rade...
Fudi skidam kapu, ima strašnu ma fantastičnu propagandnu mašineriju...
Pa on na sportskom forumu ima 5-6 nickova koji ga brane na temi Čelik, kamoli šta više.
Izdominirao je Fuđi igricu fakat
- Laissez faire
#24580 Re: Zeničani
Gdje se još u gradu, sem u Gattu i eventualno Raffaelu ili Hennesyu navečer može poslušat neka svirka?
I općenito, gdje forumski auditorij izlazi vikendom?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#24581 Re: Zeničani
Pa to je otprilike to...Imas jos Libertas (narodna), Stari Sat/Pasaz ljeti, budu ponekad u Carpe Diemu, Coolturi, Trubaduru i Starom Pozoristu...Laissez faire wrote:Gdje se još u gradu, sem u Gattu i eventualno Raffaelu ili Hennesyu navečer može poslušat neka svirka?
Gdje izlazim vikendom....sta znam najcesce Carpe Diem, Henesi, Gatto, Da Vinci i Ten.
-
Throttle
#24582 Re: Zeničani
Ima i opet onaj pokušaj nekadašnjeg kolegijuma, cini mi se da je nedavno nesto otvoreno
Nisam bio, proš'o taj vakat, al eto
Nisam bio, proš'o taj vakat, al eto
- phillie
#24583 Re: Zeničani
Pa bio je Miligram, sta hocete vise 
-
harera
#24584 Re: Zeničani
Molio bih kolegu forumasa "stomatologa" da me posavjetuje 
Bio na pregledu kod Terzića, gdje su mi rekli da moram otići kod oralnog hirurga kako bih neiznikle 8ice izvadio. Iste ne mogu izrasti, jer nema mjesta. Drug mi je predložio Kratinu, kojeg sam zvao i traži da dodjem kako bi mi dao uputnice za vadjenje nalaza. Zar trebaju nalazi za tako nešto? I je li OK ići kod njega? Hvala unaprijed
Bio na pregledu kod Terzića, gdje su mi rekli da moram otići kod oralnog hirurga kako bih neiznikle 8ice izvadio. Iste ne mogu izrasti, jer nema mjesta. Drug mi je predložio Kratinu, kojeg sam zvao i traži da dodjem kako bi mi dao uputnice za vadjenje nalaza. Zar trebaju nalazi za tako nešto? I je li OK ići kod njega? Hvala unaprijed
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#24585 Re: Zeničani
harera wrote:Molio bih kolegu forumasa "stomatologa" da me posavjetuje
pa nece covjek da mu umres na stolici. Ides pod noz.. to ti je ko kamenac u bubregu
- commendatore
#24586 Re: Zeničani
to je hirurski zahvat i nece niko da te nosi na dusi ako imas neku infekciju, secer, visok tlak i slicno - ne moze te niko obradjivat hirurski zato sto si lijep i zgodan na lijepe oci....harera wrote:Molio bih kolegu forumasa "stomatologa" da me posavjetuje
-
harera
#24587 Re: Zeničani
Haj' kontam za nalaze, a jel ok kod njega ili ima šta bolje? Kako cijene idu za tako nesto i da, obzirom da imam takvu situaciju sa obe strane dpnje vilice, jel se može odjednom to odraditi ili na 2x?
-
channel10
#24588 Re: Zeničani
Jeste, jer je on oralni hirurg. I nema bolje sigurno u Zenici.harera wrote:Haj' kontam za nalaze, a jel ok kod njega ili ima šta bolje? Kako cijene idu za tako nesto i da, obzirom da imam takvu situaciju sa obe strane dpnje vilice, jel se može odjednom to odraditi ili na 2x?
- Laissez faire
#24589 Re: Zeničani
Zar Libertas nije zatvoren?_BataZiv_0809 wrote:Pa to je otprilike to...Imas jos Libertas (narodna), Stari Sat/Pasaz ljeti, budu ponekad u Carpe Diemu, Coolturi, Trubaduru i Starom Pozoristu...Laissez faire wrote:Gdje se još u gradu, sem u Gattu i eventualno Raffaelu ili Hennesyu navečer može poslušat neka svirka?
Gdje izlazim vikendom....sta znam najcesce Carpe Diem, Henesi, Gatto, Da Vinci i Ten.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24590 Re: Zeničani
Ne znam fktLaissez faire wrote: Zar Libertas nije zatvoren?
Doduse nisam bio sigurno godinu i po, a i nisam odavno cuo da neko ide dole
Sta bi sto ga zatvorise? Radio je ko singerica.
- kamen spoticanja
#24591 Re: Zeničani
slusaj doktoraharera wrote:Molio bih kolegu forumasa "stomatologa" da me posavjetuje
- N.N.
#24592 Re: Zeničani
@Bata brat godinu dana spominje Libertas a isti ne radi otkad je Tabak pao u Njemackoj, godinama
Svirke kod nas su u Henesiju
, Gatto i to je to...nekada se zalomi u Coolturi (ali su bili neki belaji pa ih vise nema
) i sada u Sibici zna da se desi mozda jednom mjesecno...
Ostalo, ovaj novi Collegium je poceo da izvodi nesto, pa treba vidjeti...
To je to.
Svirke kod nas su u Henesiju
Ostalo, ovaj novi Collegium je poceo da izvodi nesto, pa treba vidjeti...
To je to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24593 Re: Zeničani
Daj nemoj pricatN.N. wrote:@Bata brat godinu dana spominje Libertas a isti ne radi otkad je Tabak pao u Njemackoj, godinama![]()
Haj eto da kazemo da od tad ima godina i po plafonjera
Sto su ga zatvorili, radio je brutalno?
- N.N.
#24594 Re: Zeničani
Libertas, pivnica u Metalurgu dole !?
Ne radi on druze duze vremena.
To je Tabak uzeo svojevremeno i kada su oni pali u Njemackoj gore, stalo je i to dole.
Ali steta, odlican prostor, odlicno uredjen objekat
Ne radi on druze duze vremena.
To je Tabak uzeo svojevremeno i kada su oni pali u Njemackoj gore, stalo je i to dole.
Ali steta, odlican prostor, odlicno uredjen objekat
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24595 Re: Zeničani
Ma ya Libertas u Metalurgu. Nisam znao da je zatvoren, ono jbga ljeti ne radi, pa covjek ne obraca paznju na njega od maja do oktobra. Ali sad kad premotam film tacno ga niko ne spominje vec duze vrijeme.
A evo ja pokusavam skontat kad sam zadnji put bio....imam neke kroner slike iz decembra 2015
a znam da smo bili i poslije toga jos nekoliko puta
Steta fakat, jedan od bolje uredjenih prostora, mada mi upravljacka struktura nikad nije bila jasna. Ja sam mislio da je to Fedjino, a da ovi uzimaju reket... A i bilo je dosta frka u zadnje vrijeme...
A evo ja pokusavam skontat kad sam zadnji put bio....imam neke kroner slike iz decembra 2015
Steta fakat, jedan od bolje uredjenih prostora, mada mi upravljacka struktura nikad nije bila jasna. Ja sam mislio da je to Fedjino, a da ovi uzimaju reket... A i bilo je dosta frka u zadnje vrijeme...
-
c_g
#24596 Re: Zeničani
Libertas je zadnji "klub" koji je iole valjao u gradu. Raja je uvijek bila normala, rijetko kad je bilo problem, a izgledao je prelijepo fakat. Šteta što više ne radi.
-
clio_dci120
#24597 Re: Zeničani
Ma samo klubovi po SBK kantonu, sto manje mjesto to pozeljniji nezenja sa strane, a picica na tanjuru koliko hoces. Slaba je ova ponuda po Ze 
-
kakavdanakneiskustvu
#24598 Re: Zeničani
je li ono bilo receno da kad dodjemo do 1000 stranica teme neku sjedeljku napravimo?
-
clio_dci120
#24599 Re: Zeničani
Kod kamena u ordinaciji, da nam zube pregleda (i sto god popravi)

-
c_g
#24600 Re: Zeničani
Z&S se uskoro otvara u Blatuši. Fino izgleda.