Throttle wrote:@Jimmy: Ti si iz Tetova ako sam upratio, kako je tamo za zivot, jel prljavo kao sto pricaju? Neke kuce se prodaju u Tesanjskoj za neku pristojnu cijenu pa kontam bjezat iz stana negdje u okolinu grada. Taj dio nije toliko daleko i eventualno Sarajevska tamo oko Drivuse. To je od lokacija koje su mi prihvatljive cjenovno, uza okolina grada je 100000+ za neki cumez

Pa ne znam kako pričaju da je prljavo
Ali po meni je Tešanjska ulica jako lijepa na početku i što dalje ideš sve je ružnije

ako uspiješ naći kakvu kuću da je u prvih 200-300 metara možeš jako dobro proći

ispod 300 metara Tešanjske nemoj ni za živu glavu bez obzira na cijenu.
Osim Tešanjske imaš finih kuća u dijelu koji se zove Šumadija, ja sad npr znam da je skoro svaka druga kuća tu prazna

ali ne znam jesu li na prodaju.
Što se tiče prljavštine meni toliko npr i ne smeta prljavština od Mittala jer je isto kao i u svakom drugom dijelom gradu (najozbiljnije), npr Trokuće koje su prije Tetova su prljavije jedno 10 puta

njima je najgore. Ali ima dosta smeća koje nije povezano sa Mittalom jer su ljudi stoka i prave mini deponije gdje stignu.
Mislim da ti je bolje oko Drivuše ganjati, i jedno i drugo mjesto imaju svoje prednosti i mane. Npr gradski prijevoz za Tetovo je fino uređen i stalno imaš neki autobus i taksiste, cesta do Tetova je odlična, imaš prodavnice apoteke, osnovna škola je blizu ako imaš malu djecu ili planiraš... opet u poređenju sa Drivušom tamo je ljepše, čišće, izolovanije ali štekaju neke druge stvari.
Ako planiraš Tetovo zapamti: prvih 300m Tešanjske ili Lisačka ulica (samo prva) koja je odmah iznad stadiona. Ako te još šta zanima slobodno pitaj.