Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19477 Re: Zeničani
Maida-Bivsa Opatija.
- avenija
#19478 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Maida-Bivsa Opatija.
Miris Dunja takodjer, domacinski bas.
-
channel10
#19480 Re: Zeničani
Biće ovo odlično. Kad ce biti gotovoAjatolah_ wrote:Još malo o projektu Gradske kafane.
http://www.aabh.ba/novosti/rezultati-ko ... -u-zenici/
- Ja_Ja
#19481 Re: Zeničani
Ovo je tek pocetak. Ovo je bukvalno nesto sto se zove konceptualno rjesenje. Ljudi su ponudili koncept sta oni misle da se treba odvijati u tom prostoru. Tek sada treba da se raspise tender da se izradi projektna dokumentacija na osnovu koncepta, pa tek onda da se raspisuje novi tender kojim se trazi "strateski" partner. Mozda spoje ova dva koraka u jedno ali to je to otprilike. Osim ako bas nemaju nekog u rezervi, nece ovo jos neko vrijeme ugledati dana.channel10 wrote:Biće ovo odlično. Kad ce biti gotovoAjatolah_ wrote:Još malo o projektu Gradske kafane.
http://www.aabh.ba/novosti/rezultati-ko ... -u-zenici/?
-
channel10
#19482 Re: Zeničani
Tako sam i mislio
. Ostat će samo pusta zelja 
- Ajatolah_
#19483 Re: Zeničani
Ma naći će se već neko zainteresovan da uloži u Gradsku kafanu. Možda Dervin? 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19484 Re: Zeničani
Potencijala definitivno ima.
Ja sam prvi bio skeptican prema ideji ekskluzivnog kafica sa zescim cijenama u Zenici, pa me Carpe Diem brutalno demantovao.
Narodu potpuno poremecenih prioriteta ocigledno treba neko takvo mjesto.
Spominjao je Kasuals, cini mi se, da je Vrace vec nudio dozeFua da preuzme Gradsku, ali da je ovaj odbio...
Ja sam prvi bio skeptican prema ideji ekskluzivnog kafica sa zescim cijenama u Zenici, pa me Carpe Diem brutalno demantovao.
Narodu potpuno poremecenih prioriteta ocigledno treba neko takvo mjesto.
Spominjao je Kasuals, cini mi se, da je Vrace vec nudio dozeFua da preuzme Gradsku, ali da je ovaj odbio...
- avenija
#19485 Re: Zeničani
Stvarno Vrace ima smisla i ako se nudi treba mu dati. Ja se pitam je li to stvarno njegovo znanje ili mu neko vodi Carpe Diem ?
- lokalni_razdjevičar
#19486 Re: Zeničani
ma jebb vas gradska kafana
-
sorted
#19487 Re: Zeničani
Nek je vala vise lici na nadvoznjakAjatolah_ wrote:Pa sad kažem, 99% da je ovo s nekakvim kockama na trgu prikaz pobjedničkog projekta._BataZiv_0809 wrote:Pa koji je sad pobjednicki? I hoce li tako stvarno izgledati ?A ovaj Entasisov, dakle ovaj sa crvenim stepenicama, možeš onako pogledati ali on je 100% odbijen, završio je na trećem mjestu. Ostale idejne projekte zasad nemamo priliku vidjeti.
-
cvijet s reverom
-
cvijet s reverom
#19489 Re: Zeničani
https://www.zenicablog.com/reagovanje-g ... -za-celik/
A odgovor nismo dugo čekali.
I tako se prijateljsko dopisivanje nastavlja na opštu radost zeničkih portala i dokonih pizduna.
A odgovor nismo dugo čekali.
I tako se prijateljsko dopisivanje nastavlja na opštu radost zeničkih portala i dokonih pizduna.
-
clio_dci120
#19490 Re: Zeničani
Ne branim Fudu ni najmanje, ali po ovome pitanju svaka mu je na.mjestu.
Pa ima li ijedan ekonomista sa npr.makar 5 godina iskustva u bankarskom sektoru, a da je clan NGG Za Celik...sumnjam da se nenamjerno ovako amaterski ponasaju. Nisu ni oni skroz transparentni i taj glavni Dofuov zahtjev za daljnji reporogram duga je sasvim na mjestu.
Jos mi je smjesnije sto sad zeleni prozivaju Dofua da spasi Celik, a oni ga unistili.
Ali eto fakat za nas vrijedi ona stara rimska poslovica hljeba i igara, precutimo rjesavanje problema grijanja sa Mittalom, a Celik nam glavni problem...
Pa ima li ijedan ekonomista sa npr.makar 5 godina iskustva u bankarskom sektoru, a da je clan NGG Za Celik...sumnjam da se nenamjerno ovako amaterski ponasaju. Nisu ni oni skroz transparentni i taj glavni Dofuov zahtjev za daljnji reporogram duga je sasvim na mjestu.
Jos mi je smjesnije sto sad zeleni prozivaju Dofua da spasi Celik, a oni ga unistili.
Ali eto fakat za nas vrijedi ona stara rimska poslovica hljeba i igara, precutimo rjesavanje problema grijanja sa Mittalom, a Celik nam glavni problem...
- kamberovica polje
#19491 Re: Zeničani
Slušaj, da njemu, Renićki i ostalima nisu bila puna usta Čelika u predizbornoj ja ni riječi ne bih rekao. Međutim, pošto su Čelikovi navijači i simpatizeri odigrali značajniju ulogu u njegovom dolasku na vlast treba ga prozivat.clio_dci120 wrote:Ne branim Fudu ni najmanje, ali po ovome pitanju svaka mu je na.mjestu.
- Ajatolah_
#19492 Re: Zeničani
Vidi, i stav da treba ugasiti "glavni" nogometni klub u gradu je legitiman. Iznesi ga prije izbora, uzmi izbore, i eto, imaš legitimitet grada po tom pitanju pa bujrum.clio_dci120 wrote:Nisu ni oni skroz transparentni i taj glavni Dofuov zahtjev za daljnji reporogram duga je sasvim na mjestu.
Gdje je bio taj uslov dok je skupljao bodove pred izbore, pa se slikao i šetao sa crno-crvenim šalom? Hajde to i nekako, ali bukvalno stavio svoj potpis crno na bijelo, kako piše "pod punom moralnom i političkom odgovornošću", da će se zalagati za reprogram. http://zacelik.org/wp-content/uploads/2 ... %C4%87.pdf
Taj "uslov" o potrebi da se prvo održe izbori je izmislio u letu kad je vidio da će klub opstati u ligi. Jer i bukvalno nekoliko sedmica ranije isto javno obećao reprogram čim se izbori opstanak, uslov koji je također bio naknadno postavljen.
Znam da se oguglalo na svašta, ali javnost ne bi trebala biti indiferentna na ovakve manipulacije i odnos prema ljudima, zapravo bez obzira na to zanima li nekog lopta ili ne.
- Oi
#19493 Re: Zeničani
Zbog svih neispunjenih obecanja, niko normalan mu ne vjeruje da ce i nakon odrzavanja te skupstine rijesiti reprogram.
Nije ovdje bitan Celik i nije to jedino obecanje koje nije ispunio. Jednostavno, toj politickoj lisici vise se ne moze vjerovati, a i lakse je izgleda klepati lovu koja je odredjena za poljoprivredu, nego za sport.
Nije ovdje bitan Celik i nije to jedino obecanje koje nije ispunio. Jednostavno, toj politickoj lisici vise se ne moze vjerovati, a i lakse je izgleda klepati lovu koja je odredjena za poljoprivredu, nego za sport.
-
clio_dci120
#19494 Re: Zeničani
Naravno da dosta predizobrnih obecanja nije ispunio...dolazimo do KGZ-a, fiksni trosak za vodu od 3KM, ukidanje pausala za grijanje...
I za koga onda glasati na iducim opcim ili lokalnim izborima? Za zelene (koji se sada predstavljaju kao spasioci), za SC (koalicnione partnere zelenih), crvene koji nikad nisu nista u ovome gradu korisno napravili...
Nazalost, najbolje je ici po B1 certifikat i bjezati i onda navijati za Wolfsburg
I za koga onda glasati na iducim opcim ili lokalnim izborima? Za zelene (koji se sada predstavljaju kao spasioci), za SC (koalicnione partnere zelenih), crvene koji nikad nisu nista u ovome gradu korisno napravili...
Nazalost, najbolje je ici po B1 certifikat i bjezati i onda navijati za Wolfsburg
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19495 Re: Zeničani
Moze i za Pescaruclio_dci120 wrote: Nazalost, najbolje je ici po B1 certifikat i bjezati i onda navijati za Wolfsburg
- Zaitsev
#19496 Re: Zeničani
Valjda PJeščaru majka mu stara_BataZiv_0809 wrote:Moze i za Pescaruclio_dci120 wrote: Nazalost, najbolje je ici po B1 certifikat i bjezati i onda navijati za Wolfsburg![]()
- kamen spoticanja
#19497 Re: Zeničani
Za Grasshopper_BataZiv_0809 wrote:Moze i za Pescaruclio_dci120 wrote: Nazalost, najbolje je ici po B1 certifikat i bjezati i onda navijati za Wolfsburg![]()
Inace vas sve pozdravljam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19498 Re: Zeničani
Zaitsev wrote: Valjda PJeščaru majka mu stara
Ne bolan, nego:

-
sorted
#19499 Re: Zeničani
Sve pozitivne promjene zadnjih pola godine u celiku statut, opstanak, licenca sumnjam da bi se desile da fudo nije pobjedio...i nakon svega u zadnje dvije decenije sad njega prozivat da unistava celik je jako plitko i bezobrazno.
Inace izbori u bh se ne dobijaju na prici o sportu i klubovima, tako da je smijesno tvrditi da je fudo pobjedio zbog celika. Nema kandidata i stranke koji nisu pred izbore obecavali svasta o reprogramu i celiku, pa tako i fudo donekle, a srz kampanje mu je ipak bila na sasvim drugim temama. Npr snaga centra je imala puno veci fokus na prici i obecanjima o celiku, pa one sarade sa bakljama itd...i svi ovi sto se pozivaju na carsiju i satro bili uz fudu mahom su glasali za vraceta.
Fudo je dobio izbore od sda glasaca iskljucivo zbog karine od konkurencije u vidu nemilskog anonimusa. Svi ostali razlozi su smijesni i beznacajni.
Inace izbori u bh se ne dobijaju na prici o sportu i klubovima, tako da je smijesno tvrditi da je fudo pobjedio zbog celika. Nema kandidata i stranke koji nisu pred izbore obecavali svasta o reprogramu i celiku, pa tako i fudo donekle, a srz kampanje mu je ipak bila na sasvim drugim temama. Npr snaga centra je imala puno veci fokus na prici i obecanjima o celiku, pa one sarade sa bakljama itd...i svi ovi sto se pozivaju na carsiju i satro bili uz fudu mahom su glasali za vraceta.
Fudo je dobio izbore od sda glasaca iskljucivo zbog karine od konkurencije u vidu nemilskog anonimusa. Svi ostali razlozi su smijesni i beznacajni.
- Casual's
#19500 Re: Zeničani
Vracaj nam Naidina sve mu je oproštenokamen spoticanja wrote:Za Grasshopper_BataZiv_0809 wrote:Moze i za Pescaruclio_dci120 wrote: Nazalost, najbolje je ici po B1 certifikat i bjezati i onda navijati za Wolfsburg![]()
![]()
Inace vas sve pozdravljam
@sorted Je li to template postova smišljen u PP klubu?