Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#17251 Re: Zeničani
radi li dzonlic jos za avaz?
-
Kralj Tvrtko I.
#17252 Re: Zeničani
Ne.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#17253 Re: Zeničani
Mislim da ste u pravu...Berlin, Pariz, Ankara, Istambul,...stotine medijskih kuca pa rijetko da je neko snimao leševe okolo i prikazivao.
- Casual's
#17254 Re: Zeničani
Druže, daj mi taj snimak i ja odma mijenjam mišljenje o njemu i njegovom novinarstvu. Tim momcima jedini dio tijela koji nije prekriven zumirao po par minuta, kada sam mu to napisao na FB stranici dobio sam blok.. hajvan i stoka, nije džaba uspio dobiti u Avazu otkaz gdje sad rumeni vodi glavnu riječ.Throttle wrote:Ma sve je to isto, i kod Almyja onaj udes prije pola godine je isto tako slikan sniman.. Ne samo zenicablog nego i svi ostali.. Ekskluzivno, prvi donosimo, jedini smo bili itd.. Snimi siroke kadrove, da se vidi sta je i to je to.. Al do toga su ljudi doveli.. Svi redom vise pratimo crnu hroniku nego neke pozitovne stvari.. Ustvari to javnost i zeli
- nacho_
#17255 Re: Zeničani
Alan Kurdi?Bobi wrote:Mislim da ste u pravu...Berlin, Pariz, Ankara, Istambul,...stotine medijskih kuca pa rijetko da je neko snimao leševe okolo i prikazivao.
Just for the record, ne branim dževada aličića.
- kamen spoticanja
#17256 Re: Zeničani
Aylannacho_ wrote:Alan Kurdi?Bobi wrote:Mislim da ste u pravu...Berlin, Pariz, Ankara, Istambul,...stotine medijskih kuca pa rijetko da je neko snimao leševe okolo i prikazivao.
Just for the record, ne branim dževada aličića.
turci su zakonom zabranili emitovanje snimaka s mrtvim ljudima u teroristickim napadima
slika malog aylana imala je siri ram
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17257 Re: Zeničani
Cudi me da nisu otkrili Gulenovu literaturu u redakciji novina koje su objavile sliku.
-
Ci-Nick
#17258 Re: Zeničani
Sjećam se naslovne strane avaza od prije par godina, fotografija skršenog automobila negdje kod Sarajeva i mrtav čovjek koji visi iz automobila.
Sve dok porodica nekog poginulog ne plati dobrog advokata da odere medije koji objavljuju fotografije unesrećenih ovaj bezobrazluk neće prestati.
Naš zakon jest nejasan ali sigurno se može naći neki član po kojem bi to bilo sankcionisano.
U Hrvatskoj je to jasno kazano u zakonu o zaštiti osobnih podataka:
Uvjeti korištenja osobnih podataka, obrada osobnih podataka te sami osobni podaci definirani su Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Sukladno navedenom Zakonu osobnim podatkom se smatra svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati (osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet).
Sve dok porodica nekog poginulog ne plati dobrog advokata da odere medije koji objavljuju fotografije unesrećenih ovaj bezobrazluk neće prestati.
Naš zakon jest nejasan ali sigurno se može naći neki član po kojem bi to bilo sankcionisano.
Uvjeti korištenja osobnih podataka, obrada osobnih podataka te sami osobni podaci definirani su Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Sukladno navedenom Zakonu osobnim podatkom se smatra svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu ili fizičku osobu koja se može identificirati (osoba čiji se identitet može utvrditi izravno ili neizravno, posebno na osnovi jednog ili više obilježja specifičnih za njezin fizički, psihološki, mentalni, gospodarski, kulturni ili socijalni identitet).
-
kakavdanakneiskustvu
#17259 Re: Zeničani
nije cudo sto je dzonlic tako dugo radio za smece kakvo je avaz,nasli se
- kamen spoticanja
#17260 Re: Zeničani
Fotku su objavili provladini mediji_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da nisu otkrili Gulenovu literaturu u redakciji novina koje su objavile sliku.
no i tebi se gulen poceo pricinjavati i u pastetama
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17261 Re: Zeničani
Ma yok meni, nego diktatorcicu sa Bosforakamen spoticanja wrote:Fotku su objavili provladini mediji_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da nisu otkrili Gulenovu literaturu u redakciji novina koje su objavile sliku.
-
Throttle
#17262 Re: Zeničani
Nismo se razumjeli. Mislio sam na to da su svi isti i da je snimao kod Almyja isto kao i ove momke, detaljno i neukusno-u najmanju ruku.. Ovo "snimi siroke kadrove..." se odnosilo na to da tako treba radit a svi rade suprotno, od zenickih portala pa dalje..Casual's wrote:Druže, daj mi taj snimak i ja odma mijenjam mišljenje o njemu i njegovom novinarstvu. Tim momcima jedini dio tijela koji nije prekriven zumirao po par minuta, kada sam mu to napisao na FB stranici dobio sam blok.. hajvan i stoka, nije džaba uspio dobiti u Avazu otkaz gdje sad rumeni vodi glavnu riječ.Throttle wrote:Ma sve je to isto, i kod Almyja onaj udes prije pola godine je isto tako slikan sniman.. Ne samo zenicablog nego i svi ostali.. Ekskluzivno, prvi donosimo, jedini smo bili itd.. Snimi siroke kadrove, da se vidi sta je i to je to.. Al do toga su ljudi doveli.. Svi redom vise pratimo crnu hroniku nego neke pozitovne stvari.. Ustvari to javnost i zeli
zelja za publicitetom, gledanoscu.. al kazem opet da javnost zeli crnu hroniku a ovi im to serviraju.. neukusno, nemoralno, nepravedno.. al je situacija takva..
Umjesto da ljudi gledaju pozitivno, da traze dobro u ovom sivilu, da gledaju naprijed, oni gledaju umrlice u 7..
- kamen spoticanja
#17263 Re: Zeničani
Dobri su diktatori putina mi_BataZiv_0809 wrote:Ma yok meni, nego diktatorcicu sa Bosforakamen spoticanja wrote:Fotku su objavili provladini mediji_BataZiv_0809 wrote:Cudi me da nisu otkrili Gulenovu literaturu u redakciji novina koje su objavile sliku.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17264 Re: Zeničani
Svakako. Dok diktatorcici nisukamen spoticanja wrote: Dobri su diktatori putina mi
- Casual's
#17265 Re: Zeničani
Nekada i 2007 je debil slikao smrskanu glavu momka koji su poginuli kada su se vracali sa tekme u Žepču, to je išlo isto na naslovnu Avaza. Pa kada je poginuo Paulinov sin...Ci-Nick wrote:Sjećam se naslovne strane avaza od prije par godina, fotografija skršenog automobila negdje kod Sarajeva i mrtav čovjek koji visi iz automobila.
- kamen spoticanja
#17267 Re: Zeničani
Eno gulena_BataZiv_0809 wrote:Svakako. Dok diktatorcici nisukamen spoticanja wrote: Dobri su diktatori putina mi
-
wasabi
#17268 Re: Zeničani
Pa to je najgledanija dnevna ''emisija'' ako se tako može nazvati. Neiskorišten je marketinški potencijal.Throttle wrote:Casual's wrote:Throttle wrote: Umjesto da ljudi gledaju pozitivno, da traze dobro u ovom sivilu, da gledaju naprijed, oni gledaju umrlice u 7..
Ljudi trče s posla kući da bi gledali tužna sjećanja. Kod mene u ulazu komšije odvrnu ton do daske i cijela mahala ori sa imenima ožalošćenih. Morbidno...
- nacho_
#17269 Re: Zeničani
Tužna sjećanja = facebook za starije. 
- kamen spoticanja
#17270 Re: Zeničani
nacho_ wrote:Tužna sjećanja = facebook za starije.
haj hebi se
- kamen spoticanja
#17271 Re: Zeničani
https://www.zenicablog.com/predsjedavaj ... ti-pausal/
Ovo ako prodje glasam za sanju do kraja zivota
na svim nivoima od mz do predsjednika planete
a i budem se zaljubio vjerovatno
na svim nivoima od mz do predsjednika planete
-
kakavdanakneiskustvu
#17272 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:https://www.zenicablog.com/predsjedavaj ... ti-pausal/
na svim nivoima od mz do predsjednika planete![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#17273 Re: Zeničani
Ali cuj placas puni pausal i kad je umanjenje
I to je ustavno, za to niko ziv ne pokrece apelaciju Ustavnom sudu, veliki i moralni Bosnjaci ne osjecaju odgovornost...
I to je ustavno, za to niko ziv ne pokrece apelaciju Ustavnom sudu, veliki i moralni Bosnjaci ne osjecaju odgovornost...
- asMir11
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#17274 Re: Zeničani
Je li bio ikakav odgovor iz MUP-a? Nisam upratio ovdje na temi da si pisao, pa da pitam ovako. Pozdrav!nadžak wrote:I mene zanima, ovo je više prešlo granice tolerancije.
U ovakvim situacijama se gine ljudi, dovoljan je momenat i gotovo!
Poslao sam i na zvaničnu adresu MUPa ZDK sa svim podacima pa ćemo vidjet hoće li me tko kontaktirat.
-
saraxy
#17275 Re: RE: Re: Zeničani
Konačno nešto konkretno! Ovo treba podržati! [emoji106][emoji106]kamen spoticanja wrote:https://www.zenicablog.com/predsjedavaj ... ti-pausal/
na svim nivoima od mz do predsjednika planete![]()
Poslano sa mog LG-K350